2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Allah kolaylastirsin bacim insallah insallah hizlica alir yavrunu kucagina alirsin Bu hafta hepimiz icin cok guzel olsun

Geçmiş olsun acil kadın doğuma gidip karaciğer enzimlerine baktırmalısınız benim de kaşıntım vardı enzimler de normal geldi kaşıntı geçmeyince cildiye dr yla görüştük içten gelen bi kaşıntı ciltte herhangi bi iz olmayınca alerji hapı verdi onu da 3 ya da 4 günde bir içiyorum prenses genlerim hamileliği kaldırmıyor rabbim sağlıkla kavuştursun inş. Alerjik bi durum da değilse bepanthol ün sensiderm kaşıntı giderici kremi var o da etkili oluyor

Benim de annem birkaç aydır kaşınıyor, cildiye ye gittik, alerji bölümüne gittik, en son psikolojik olabilir dendi psikiyatri ye götürdük yok neden bulunmadı (annemin saati de yok bazı günler hiç kaşınmıyor bazen de acayip kaşınıyor)

Bence bana göre yok hareketi az ama tık yok malesef sancı var açılma yok yarın doktor eve yolluycam dedi acilman olmazsa TM dedim
Ay doğuramıyosun yani neyse biz burada bekleriz bekçi gibi bir şey olmaz.
Ben sordum hoca alakasi yok dedi , bebegin suyu yeterliyse ve alani varsa icerde hareket devam eder dedi
O zaman hareketli diye geç gelir diye düşünmemeliyim

Kaşıntı çok kötü yıpratıyor insanı rabbim sifa versin anneciğinize. İntte histamin in yükselmesinden de olur diyor onun da diyeti var hamile olunca deneyemedim siz bi bakın isterseniz

Kaşıntı çok kötü yıpratıyor insanı rabbim sifa versin anneciğinize. İntte histamin in yükselmesinden de olur diyor onun da diyeti var hamile olunca deneyemedim siz bi bakın isterseniz

Sağolasın canım ya araştıracağım, hayat kalitesi çok düştü cidden vücudan da kızarıklık kabartı falan da yok ama birden başlıyor ne yapsa da geçmiyor (uyuz kremi, alerji iğnesi falan da kullandık biz tedbir amaçlı ama yok geçmedi)

Bana da 30 dediler bugün mama miktarını artırmaya karar verdim bakalım inşallah daha iyi olur yarın zaten doktora gideceğiz kontrole inşallah herşey yolunda çıkar süt artsın diye öneriniz var mı bana
Su en büyük süt arttırıcı koyuyorum yanıbaşıma içip duruyorum görmezsem unutuyorum çünkü içmeyi tahin helvası dut suyu incir bunlar bana iyi gelenler her şey yoluna girer inşallah düzelir bebiş

Safra değerlerine bakıldı mı benim yüksek çıkmıştı kaşıntı çok zor ortada bir şeyde yoktu içten geliyormuş belki annenizinkide öyledir

Konudan bagimsiz anneniz kac yasinda acaba?? Sebepsiz kasinti alzheimer belirtisi aklinizda olsun. Test yaptirabilirsiniz norolojide. İnsallah degildir de

Ay doğuramıyosun yani neyse biz burada bekleriz bekçi gibi bir şey olmaz.

O zaman hareketli diye geç gelir diye düşünmemeliyim
Yani tabi bilemiyorum malum ben 39+6 dayim ve yavrum hareketli ozellkkle belli saatler henuz bir kipirti yok bende , doktora sordugumda o sekilde cevap vermisti , hayirlisi Allahtan tabi

Safra değerlerine bakıldı mı benim yüksek çıkmıştı kaşıntı çok zor ortada bir şeyde yoktu içten geliyormuş belki annenizinkide öyledir
Şimdi son kez araştırma hastanesine gittik onda tüm testleri aldılar, hatta bu hafta yine test alacaklar uzun zaman oldugu için nedeni belli olmadığından daha da araştırılacak karaciğer, safra falan hep bakıldı (üresi yüksek çıktı, hafifte kolesterol çıktı diğer değerler iyi idi)

Konudan bagimsiz anneniz kac yasinda acaba?? Sebepsiz kasinti alzheimer belirtisi aklinizda olsun. Test yaptirabilirsiniz norolojide. İnsallah degildir de

63 yaşında canım, inşallah değildir ama aklımızda bulunsun bakalım

Kızlar d vitamini kullanıyor musunuz bana hem bebeğe verdiler günlük 1damla. hem bana günde 2 damla kullan dedi doktor sizlerde durum ne vitmain falan kullanıyor musunuz bide demir kullanıyorum ben

Kızlar d vitamini kullanıyor musunuz bana hem bebeğe verdiler günlük 1damla. hem bana günde 2 damla kullan dedi doktor sizlerde durum ne vitmain falan kullanıyor musunuz bide demir kullanıyorum ben
Bebise demir verdiler gunde 3 damla tek seferde veriyorum. Bana gebelikte kullandigim vitaminlere devam dedi doktorum demir ve decavit kullaniyorum + d vitamini kendim aliyorum kg basina 1 damla olucak sekilde

Kizlar benim oglum dun iki defa baya kustu elbisesi hepsi islanmişti
Bugunde birden kustu

Sizin bebisleriniz cok fazla kusuyormu yoksa normal mi?
Ayy şükür benimki Bi onu yapmıyor ama kusma böle dolu dolu değilse büyükler süt fazlalığı ı atıyo derler ama dolu doluysa üşütmüşte olabilir kiraz çekirdeği ısıtıp koymayı denedin i karnına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…