2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim.kusuyor sürekli emzirip yatırıyorum hop kusuyor
Peki cokmu kusuyor yani elbisesi islaniyormu cok fazla?
Kusunca dolu dolu kusuyor
Uşutmuş olabilir diyorum bende

Kızlar d vitamini kullanıyor musunuz bana hem bebeğe verdiler günlük 1damla. hem bana günde 2 damla kullan dedi doktor sizlerde durum ne vitmain falan kullanıyor musunuz bide demir kullanıyorum ben
Bebege verdiler gunde 3 defa
Ben şuan hicbisry kullanmıyorum ne vitamin ne kan ilaci

Çok canım sıkkın. Kaç gün oldu sancı yok açılma yok. Dün bir şeyler hissediyor gibiydim ama oda fos çıktı.
Son 1 hafta kaldı. Suni sancı ile başlatılacak hareket olmazsa. Ee suni sancı da riskli. Kalp atışı riske girip sezeryana dönen de çok var. Çok az zaman kaldı. Bilmiyorum hayırlısı ya.

Kızlar d vitamini kullanıyor musunuz bana hem bebeğe verdiler günlük 1damla. hem bana günde 2 damla kullan dedi doktor sizlerde durum ne vitmain falan kullanıyor musunuz bide demir kullanıyorum ben
hamileyken kullandığım haplara devam ediyorum ben, demir 4 ay kullanacakmışım sonra bebeğe başlanacakmış. Ayrıyetten d vitamini vermedi ama perşembe kontrolüm var farklı haplar vereceğini söylemişti belki verir. Bebeğe sağlık ocağı d vit verdi ama çocuk doktorum onu kullanma dedi başka marka verdi bugün başlıcaz

Bende vitamin kullanmıyorum elenatal e devam etsem bari emziren anneler için olana

Peki cokmu kusuyor yani elbisesi islaniyormu cok fazla?

Kusunca dolu dolu kusuyor
Uşutmuş olabilir diyorum bende
Evet bildiğin tüm içtiğini kusuyor bugün. Yatağını baş yuksekte olacak şekilde altına çarşaf koydum reflü yatağı gibi eğimli yaptım bakalım düzelecek mi birde uzanarak emzirdim bikac kere ondan mı diye bgn ondan da vazgeçtim. Yemek yedikten sonra bezini değiştiriyorum çünkü pırt hemen yapıyor onuda brz beklicem

Benim gunum de doldu

Canım benim kızım çok kusardı hatta afedersiniz altını değiştirirken siper alırdık fışkırtsrak büyük tuvaletini yapardı, sütüm yağlı imiş o nedenle demişti doktorum (kilosu gelişimi hep iyi olmuştu) en iyisini doktorun bilir ama belki seninde öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…