2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Çok teşekkür ederim arkadaşım vakit ayırıp yazdıkların için, en hayırlısı olsun. Bugün kontrolüm var bakalım benim yaramaz kız neler yapmış sürekli pozisyon değiştiriyor ama asla doğru konumu almıyor

merhaba ilk uc gun mu mama verdijiz sutunuz ne zaman geldi ve hangi biberonu aldiniz acaba
Benim 3. Gün sütüm iyice indi sonra vermedim mama. Mini cam biberon kullandık biz hem suluk hem biberon olan en küçüğü. Büyüklerde çabuk soğuyormuş soğuk mama da midesine zararlıymış küçük diye özellikle belirttiler.

Canım ben de spinal oldum ölüyorum ağrıdan. 3 gün geçti omuriliğim yutmuyor. Ensemden bi kitliyor ağrı kafamı çeviremiyorum bile. Ameliyatta enseme kadar uyuşmuştum. Spinalin etkisi galiba bu. Belim ağrıdan kopuyor. Dün gece taburcu oldum. Bilsem böylr olacağını çıkmazdım. Sende de oldu mu? Perişan haldeyim. Wc zor gidiyorum. Çişi hissetmiyorum geldiğini. Mahfoldum.

Akşam kimyon çayı içirdim tuvalete çıktı rahatladı iyi mi yaptım hiç bilmiyorum doktora sormadım ama o kadar ağladı ki bugün sancıdan artık dayanamadım
Bende yapıcam ama eşim olmaz diyip duruyor o yüzden yapmıyorum ama krize girerse yapıcam kusura bakmasın ya bazen bakıyorum hemencık oluyor bazen asırı zorluyor diye suan vermedim bende ama aklımda iyi gelmesine cok sevindim benide cesaretlendirdin

Eşler zaten hiç bir şeye izin vermiyor ki ilk önce kendin iç istersen canım sütüne geçer ben artık kendim demleyip içiyorum baktın fayda olmadı bir çay kaşığı olarak verdim ben sende istersen denersin çaresizlik bazen insana her şeyi yaptırıyor

Normal canım daha çok yenisin 1 hafta sonra rahatlayacaksın boyun baş ağrısı yataktan doğrularken zorlanma bel ağrısı oluyor ödem keza öyle ama sonra hepsi geçiyor emin ol bol bol yürümeye çalış iki büklüm olsanda yürü tuvaletin gelmesede sıklıkla git her şey geçecek emin ol zor ama bu bir süreç

Selam temmuz anneleri ben de ağustos annesiydim ama dün akşam 23.30 da bebeğim dünyayaya geldi erken bir şekilde 34+1 de doğumum gerçekleşti
İnşallah darısı herkesin başına

Canım küveze girmek durumunda kalmadı ya, tekrardan hayırlı olsun

Gncgm28 sana demiştim, biz ağustos anaları olarak başladık temmuz anası olmaya, hayırlısı ile bugün 1 tane de normal doğum bekliyoruz ağustos annelerinde

Bebek adına en akıllı yatırımım olabilir çok memnunum onda uyuyunca rahat ediyorum

Sezeryan sonrası toplamam 4-5 gunu buldu benim bu defa

Selam temmuz anneleri ben de ağustos annesiydim ama dün akşam 23.30 da bebeğim dünyayaya geldi erken bir şekilde 34+1 de doğumum gerçekleşti
İnşallah darısı herkesin başına
Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun
Neden erken dogum oldu bide bebek kuveze girdimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…