2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kaçıncı haftadasın ki son ana kadar alabiliyor diyorlar dilerim gönlünden geçen hakkında hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin
37 bitmek üzere, doktor da öyle dedi ama ikinci doğum daha kolay olur kanala ters iner ve doğum başlamış olursa sezeryana da alamam sonra ters doğum yaparsın acı çekersin riske atamam dedi. Bugün kontrolüm vardı hemoroid şikayetimi hiç söylememiştim ama duyunca direkt sezeryan yapalım sen düşün 3-4 gün sonra konuşalım dedi. Amiin arkadaşım hepimiz için evlatlarımız için her şeyin en hayırlısı en sağlıklısı neyse o olsun

Valla ağrı bendede çıktığım gün oldu evde parol dışında agrı kesici almadığım için ama enseden falan uyuşma olmadı anestezi uzmanından kaynaklı olabilir mi acaba benim uyuşmam aynı gün akşam bitti ve çok şükür hızlı iyileştim eve geldiğim 2 gün agrım çoğaldı hastanede hatta 0 ağrı diyebilirim ama idrar konusunda bende çok farklı hissediyordum böyle kesik kesik geliyordu sanki zor işiyor gibi çok tuhaf bi histi ara ara sol ayak topuğumda uyuşma hissettiğim oldu ama sadece o kadar.

Valla herkesin doğum hikayesi birbirinden çok farklı oluyor doktorundan yana eminsen normal doğum da sezeryan da çok rahat olur her ikisindede biraz agrı acı illaki olacak ama onuda insan çocuğun heycanıyla görmüyor bile emin ol ayağa kalkıp biran önce bebeğiyle normal bi yaşam sürmek istiyor. Benim için öyle oldu yani ben sezeryandan yanada doktorumdan yanada çok memnundum. Sezeryana girerken biraz korku endişe oldu ilk doğumum ve ilk operasyon işlemim olduğu için çıktıktan sonra keşke kokmasaymışım dedim kendime :)

Darısı başıma minnoşunla harika bir yaşam dilerim

Kızlar hangi meyveye elimi atsam internette gaz yapar yazıyor.
Ne yiyeceğim ben???
Benim bebeğim de gaz yaparken hem agız hem popo çok huzursuz oluyo ve kakasını yaparkende ne yapacağımı şaştım az bi suya kimyon atıp içiyorum biraz o rahatlattı azda olsa

Allah Hayirli zamanda nasip etsin diyelim o zaman daha vaktin var
Aynen cnm demekki vakti var beklemeye devam sağlıklı olsunda başka istemem kaburgam dayandı resmen benim iç hacmim küçükmüş sorun orda doktor sabrediceksin diyor ama canımı fena yakiyor her hareketi

Fizyolojik sarılık canm bizimde öyle uzamış sarılık bu sen naparsan yap canm o sarılık devam eder üç ay bile sueeblyr tabi bol bol emzir

Hımm bana 40 gün dedi ama ona devlete gidicem sanırım aynı şeyi orasıda yapacak sonuç olarak. Kendi doğum doktoruma gitmeyi düşünmüyorum açıkcası.
neden ki? Memnun kalmadın mı doktorundan. Bir de doğumdan sonraki ilk kontrol doğum parasının içinde oluyor diye biliyorum ben, benimki öyle ücretsiz olacak

Aynen cnm demekki vakti var beklemeye devam sağlıklı olsunda başka istemem kaburgam dayandı resmen benim iç hacmim küçükmüş sorun orda doktor sabrediceksin diyor ama canımı fena yakiyor her hareketi
Sen beni görsem mahvoldum bacaklarım mı kalçam mı fena kasıldı 1 temmuzdan beri yürüyemiyorum resmen , değnek aldım yine de acıyor , dayanıyorum normal için de bekledim cumaya kadar gelmezse sezeryana alıcak doktorum büyük ihtimalle, her şey Allah ın istediği gibi oluyor son anda bu kalçamdaki ağrı neden oldu anlamadım çok üzüldüm ama hayırlısı artık

Benim kızımda sarılık geçirdi ama bir gecede çıktık şükür, beslenme dışında altında başka bir sebebi olabilir test yaptılar mı

Kızlar sezeryan olma ihtimaline karşı bu genel anestezi epidural veya spiral gibi seçeneklere doktor mu karar veriyor , biri diğerinden daha iyi gibi bir durum var mı ? Yoksa doktora mı bırakmalıyım eğer tercih bize aitse , bir de sezeryan sonrası özel ihtiyacım olacak herhangi bir şey var mı doğum sonrası için şu çok lazım almayı unutma dediğiniz ?

Yaa 3 cm harika. Güzel haberler bekliyoruz

Kızlar yarın sezaryan olacaktım ama şimdi nişanım geldi ve kasıklarımda adet ağrısı var sabahtan beri heyecan yaptım doktorum sancıların düzenli olursa hemen gel dedi dua edin
Ayy hayırlısı olsun. 3 gündür kaşık ve adet ağrısı çekiyorum. Düzensiz sancılarım var fakat hala düzene girmedi. Düzene girse doğum başlayacak inşallah. Allah yardımcın olsun canım

Kayısı hoşafı diyor herkes

Resmen beni anlatıyorsun şuan. Kuyruk sokumu da başladı. Hepsi aynı anda tepeden aşağı felçli gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…