2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun
Neden erken dogum oldu bide bebek kuveze girdimi?
Sağol canım.
Durup dururken suyum geldi
Doktor su bittiği için acilen sezeryane aldı
Çok şükür küvöze girmedi

Sezeryan sonrası toplamam 4-5 gunu buldu benim bu defa
Benim de %90 sezeryan olacak, bugün ki kontrolüm de öyle öneri sundu doktor. Sizlerde sağ olun içimi rahatlattınız gözümde onu çok büyütüyordum, iyi ki var bu kadınlar kulübü insan aklına takılanın her konuda cevabını buluyor. Benim sezeryan olmasının en önemli iki nedeni hemoroid ve kalpte kan kaçağı ama daha çok hemoroid çünkü oturamayacak hale geldim şu iki hafta içinde kabızlık sorunum yüzünden. Meğerse bu bile engel olabiliyormuş.

Çok teşekkür ederim Bebiş gelsin diye haftaya artık ne yapılması gerekiyorsa yapmaya başlıcam.Gelsin artık ben sıcaklara hiç dayanamıyorum
Bizim burda hava 45 50 arasi hic cekemezdim
İyiki 37 haftada bebegim geldi
Sanada kolay gelsin bol bol yuruyuş yap

Ay bugün kontrole gelmiştim hastaneye, nst'de bebeğin kalp atışları düşük çıktı. Doktor da kontrol edilsin diye yatış verdi. 3 cm açıklığım ve sancım varmış bebeğin suyu da alt sınırdaymış. Suni sancı vermemi gerektirecek bir şey yok dedi doktor. Bu gece kontrol edelim, doğum başlarsa yaparsın yoksa sabah taburcu ederiz dedi. Doğuruyorum galiba

Benim de ilk günler klasik kesi agrisi vs ameliyattan olan agrilwr vardi. Sonra boynum tutuldu eve geldikten sonra 3 gün onla ugrastim tam gecti derken kuyruk sokumum agriyor 2 gündur cok fena dogrulup kalkamiyorum. Ilk sezaryenimde hic böyle sorunlarla karsilasmamistim. Insallah bir an önce gecer 2 bebekle kolay degil.

3 cm de hic fena degil. Hadi saglikla gelsin insallah

Kızlar cok odemi olup dogum yapan arkadaşlar vardi benim gibi ödemleriniz gitti mi acaba? Benim vucut aniden atti odemleri son 3 günde 9 kilo verdim. Dogumda da 5 kg vermistim onlar zaten bebeklerin kilosuydu. Bu kadar hizli kilo vermek bana pek saglikli gelmedi. Siz ne durumdasiniz?

Kaçıncı haftadasın ki son ana kadar alabiliyor diyorlar dilerim gönlünden geçen hakkında hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin

Arkadaşlar bebeği sarılık olan var mı nasıl atlattiniz? Biz ışık tedavisi aldığımız halde yükselmiş sarılık değeri yine. Ne yapacağımı şaşırdım. Sütüm tam gelmediği için mama takviyesi de yapıyorum. Ona rağmen geciremedim sarılığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…