- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #25.301
Hemoroid normal doğuma engel mi? Benim de öyle bi sorunum var doktora söylemeyi unuttum. Normal doğum planlıyoruz37 bitmek üzere, doktor da öyle dedi ama ikinci doğum daha kolay olur kanala ters iner ve doğum başlamış olursa sezeryana da alamam sonra ters doğum yaparsın acı çekersin riske atamam dedi. Bugün kontrolüm vardı hemoroid şikayetimi hiç söylememiştim ama duyunca direkt sezeryan yapalım sen düşün 3-4 gün sonra konuşalım dedi. Amiin arkadaşım hepimiz için evlatlarımız için her şeyin en hayırlısı en sağlıklısı neyse o olsun
Kaçıncı haftadasınız 14ünde doğum olmalı dediğiniz?Slm güzel anneler size bir sorum olucak benim 3 gebeliğim bu ayın 14'de doğum yapmam gerekti ama hiç bir belirti yaşamıyorum .ilk kızımda 1 hafta önceden belirtilerini yaşadım ikinci kızımda 2 gün öncesi nişanım geldi 1 hafta erken doğum yaptım ama bu hamileliğimde hiç bir belirti yok ve acayip kötüyüm halsizim kimsem yok bna yakın yardım edebilecek eşim de yapabildiği kadar yapıyor ama bnim kadar değil bnim gibi olan varmı günü gelip hala doğum yapmayanlar falan
40 haftaKaçıncı haftadasınız 14ünde doğum olmalı dediğiniz?
Benim 15 Temmuz son gün gözüküyor. 39+3teyim sizinde o civardadır.40+3e kadar bekliyor genelde doktorlar. Bazıları 41e kadar bekliyor hatta. Doktorunuzun ne dediği önemli. Stres yapmamız lazım bende yapıyorum maalesef burda bende dahil doğru düzgün belirtisi olmayan arkadaşlar var. Benim doktorum 40+3 yada 40+5 gibi suni ile başlatacak gelmezse bebişim.40 hafta
Sunni sancı çok kötü ya inşallah normal kendiliğinden gelir sancın ben Almanya'dayim burda kolay kolay sezeryanda olmuyor hemrn Suni sancı da vermiyorlar herşeyim normal görünüyor iki kızımda normal oldu bakalım bekleyeyimBenim 15 Temmuz son gün gözüküyor. 39+3teyim sizinde o civardadır.40+3e kadar bekliyor genelde doktorlar. Bazıları 41e kadar bekliyor hatta. Doktorunuzun ne dediği önemli. Stres yapmamız lazım bende yapıyorum maalesef burda bende dahil doğru düzgün belirtisi olmayan arkadaşlar var. Benim doktorum 40+3 yada 40+5 gibi suni ile başlatacak gelmezse bebişim.
Kaçıncı haftaya kadar bekliyor doktorlar maksimum?Sunni sancı çok kötü ya inşallah normal kendiliğinden gelir sancın ben Almanya'dayim burda kolay kolay sezeryanda olmuyor hemrn Suni sancı da vermiyorlar herşeyim normal görünüyor iki kızımda normal oldu bakalım bekleyeyim
41 haftaya kadar diye biliyorum zaten büyük kızımda 41 haftada kendi sancimla doğurdum tabi Dr müdahalesi vardı hastanede bir hafta yattım yürüyüş yaptırdılar çok ve küvete koydular son seyleride yaptılar olmasaydı suni sancı alırdımKaçıncı haftaya kadar bekliyor doktorlar maksimum?
Anladım. Burada bazı doktorlar 42ye dek bekliyor. Benimki biraz tombiş kakasını yapma ihtimali olmasa 42ye dek beklerdim. Ama geneli bizde de 41de başlatıyor. Umarım suniye gerek kalmaz. Düzensiz olsa da benim az az sancım başladı belki düzene girer.41 haftaya kadar diye biliyorum zaten büyük kızımda 41 haftada kendi sancimla doğurdum tabi Dr müdahalesi vardı hastanede bir hafta yattım yürüyüş yaptırdılar çok ve küvete koydular son seyleride yaptılar olmasaydı suni sancı alırdım
Bende 3. Doğum ve 2 sini de ultrason da çıkan doğum tarihinde yani 1 hafta filan erken doğurdum. Yani bununda artık kanala girmesi gerekirdi ama girmedi sancılar oluyor ama uyuyunca geçiyor. Bir de hala çok hareketli çok canımı yakıyor. Bunaldım artık.Slm güzel anneler size bir sorum olucak benim 3 gebeliğim bu ayın 14'de doğum yapmam gerekti ama hiç bir belirti yaşamıyorum .ilk kızımda 1 hafta önceden belirtilerini yaşadım ikinci kızımda 2 gün öncesi nişanım geldi 1 hafta erken doğum yaptım ama bu hamileliğimde hiç bir belirti yok ve acayip kötüyüm halsizim kimsem yok bna yakın yardım edebilecek eşim de yapabildiği kadar yapıyor ama bnim kadar değil bnim gibi olan varmı günü gelip hala doğum yapmayanlar falan
Merhaba canım benim de günüm geçtiSlm güzel anneler size bir sorum olucak benim 3 gebeliğim bu ayın 14'de doğum yapmam gerekti ama hiç bir belirti yaşamıyorum .ilk kızımda 1 hafta önceden belirtilerini yaşadım ikinci kızımda 2 gün öncesi nişanım geldi 1 hafta erken doğum yaptım ama bu hamileliğimde hiç bir belirti yok ve acayip kötüyüm halsizim kimsem yok bna yakın yardım edebilecek eşim de yapabildiği kadar yapıyor ama bnim kadar değil bnim gibi olan varmı günü gelip hala doğum yapmayanlar falan
Benim de ilk günler klasik kesi agrisi vs ameliyattan olan agrilwr vardi. Sonra boynum tutuldu eve geldikten sonra 3 gün onla ugrastim tam gecti derken kuyruk sokumum agriyor 2 gündur cok fena dogrulup kalkamiyorum. Ilk sezaryenimde hic böyle sorunlarla karsilasmamistim. Insallah bir an önce gecer 2 bebekle kolay degil.
Bende şimdilik ellememeye karar verdim . Ağrı sızı yapmadıkça müdahale etmeyeceğim. inşallah Bebik bir an önce gelirde gelen ilk Süt çok kıymetli diyorlar boşa gitsin istemiyorum . HayırlısıSağarsanız erken doğumu tetiklemiş olursunuz şuanda kolostrum denen ilk Süt geliyor sakın sıkmayın vücut bebeği doğdu kabul edip Süt üretmeye başlarsa emen de olmayınca başka sıkıntılar baş gösterir ebem öyle söylemişti
Kızlar sezeryan olma ihtimaline karşı bu genel anestezi epidural veya spiral gibi seçeneklere doktor mu karar veriyor , biri diğerinden daha iyi gibi bir durum var mı ? Yoksa doktora mı bırakmalıyım eğer tercih bize aitse , bir de sezeryan sonrası özel ihtiyacım olacak herhangi bir şey var mı doğum sonrası için şu çok lazım almayı unutma dediğiniz ?
Evet hastanede başka tetkikler de yapıldı onlarda birsey çıkmadı . Bizi de 1 gece tuttu doktor baya düşmüştü sonra çıktık. Bugünkü kontrol yine yükselmiş görünüyor. Sadece emzir ve mama dedi ama yetmiyor sariligi atmayaBenim kızımda sarılık geçirdi ama bir gecede çıktık şükür, beslenme dışında altında başka bir sebebi olabilir test yaptılar mı
Bende 3. Doğum ve 2 sini de ultrason da çıkan doğum tarihinde yani 1 hafta filan erken doğurdum. Yani bununda artık kanala girmesi gerekirdi ama girmedi sancılar oluyor ama uyuyunca geçiyor. Bir de hala çok hareketli çok canımı yakıyor. Bunaldım artık.
Cinsiyet nedir sizin erkekler geç doğar diyorlarda ondan mı acabaMerhaba canım benim de günüm geçti
Alakası yokmuş. benimki kız ama gelmiyorCinsiyet nedir sizin erkekler geç doğar diyorlarda ondan mı acaba
Yok cnm doğmaya nieti hiç yok eve geldik bu ikinci sancı verisi bana artık üçüncüde doğar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?