2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Hemoroid normal doğuma engel mi? Benim de öyle bi sorunum var doktora söylemeyi unuttum. Normal doğum planlıyoruz

Slm güzel anneler size bir sorum olucak benim 3 gebeliğim bu ayın 14'de doğum yapmam gerekti ama hiç bir belirti yaşamıyorum .ilk kızımda 1 hafta önceden belirtilerini yaşadım ikinci kızımda 2 gün öncesi nişanım geldi 1 hafta erken doğum yaptım ama bu hamileliğimde hiç bir belirti yok ve acayip kötüyüm halsizim kimsem yok bna yakın yardım edebilecek eşim de yapabildiği kadar yapıyor ama bnim kadar değil bnim gibi olan varmı günü gelip hala doğum yapmayanlar falan

Kaçıncı haftadasınız 14ünde doğum olmalı dediğiniz?

Benim 15 Temmuz son gün gözüküyor. 39+3teyim sizinde o civardadır.40+3e kadar bekliyor genelde doktorlar. Bazıları 41e kadar bekliyor hatta. Doktorunuzun ne dediği önemli. Stres yapmamız lazım bende yapıyorum maalesef burda bende dahil doğru düzgün belirtisi olmayan arkadaşlar var. Benim doktorum 40+3 yada 40+5 gibi suni ile başlatacak gelmezse bebişim.

Sunni sancı çok kötü ya inşallah normal kendiliğinden gelir sancın ben Almanya'dayim burda kolay kolay sezeryanda olmuyor hemrn Suni sancı da vermiyorlar herşeyim normal görünüyor iki kızımda normal oldu bakalım bekleyeyim

Kaçıncı haftaya kadar bekliyor doktorlar maksimum?
41 haftaya kadar diye biliyorum zaten büyük kızımda 41 haftada kendi sancimla doğurdum tabi Dr müdahalesi vardı hastanede bir hafta yattım yürüyüş yaptırdılar çok ve küvete koydular son seyleride yaptılar olmasaydı suni sancı alırdım

Anladım. Burada bazı doktorlar 42ye dek bekliyor. Benimki biraz tombiş kakasını yapma ihtimali olmasa 42ye dek beklerdim. Ama geneli bizde de 41de başlatıyor. Umarım suniye gerek kalmaz. Düzensiz olsa da benim az az sancım başladı belki düzene girer.

Bende 3. Doğum ve 2 sini de ultrason da çıkan doğum tarihinde yani 1 hafta filan erken doğurdum. Yani bununda artık kanala girmesi gerekirdi ama girmedi sancılar oluyor ama uyuyunca geçiyor. Bir de hala çok hareketli çok canımı yakıyor. Bunaldım artık.

Merhaba canım benim de günüm geçti

O boyun tutulması narkoz un yada verilen ilaçlardan sanırım, beni de o çok yıpratmıştı hatırlıyorum (bu sefer bol bol kahve içeceğim bakalım olmasın diye)
Zaten emzirdikçe bol bol ter döküyoruz ama lohusa teri dedikleri teri attıkça hafifliyordum, inşallah seninde tüm ağrıların hemen geçer

Bende şimdilik ellememeye karar verdim . Ağrı sızı yapmadıkça müdahale etmeyeceğim. inşallah Bebik bir an önce gelirde gelen ilk Süt çok kıymetli diyorlar boşa gitsin istemiyorum . Hayırlısı

Canım bende hastane karar vermişti ama eğer ki bana sorarlarsa spinal sezeryan belden uyuşmalı sezeryan olmuştum bunda da onu isterim, (benim yengem panik atak gibiydi onu genel yapmıştı doktoru operasyon anında tamamen uyuyor biliyorsun, bizim gibi olanlar ise tüm işlemlerde ayılık oluyor ortalama 6 saat Nerdeyse belden aşağı hissetmiyorsun)

Benim kızımda sarılık geçirdi ama bir gecede çıktık şükür, beslenme dışında altında başka bir sebebi olabilir test yaptılar mı
Evet hastanede başka tetkikler de yapıldı onlarda birsey çıkmadı . Bizi de 1 gece tuttu doktor baya düşmüştü sonra çıktık. Bugünkü kontrol yine yükselmiş görünüyor. Sadece emzir ve mama dedi ama yetmiyor sariligi atmaya şekerli su diyen çok oldu ama verip vermemekle çok kararsızım

Merhaba canım benim de günüm geçti
Cinsiyet nedir sizin erkekler geç doğar diyorlarda ondan mı acaba

Yok cnm doğmaya nieti hiç yok eve geldik bu ikinci sancı verisi bana artık üçüncüde doğar heralde

Hic unutmam, annemde kizkardesime hamileyken yalanci sancilari coktu.
Benimde suan ara ara sertlesmelerim artti, sanki bebis indi biraz daha asaga.
Yarin yine kontrolumuz var, hala beklemedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…