2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ne kadar duşuncesiz insanlar varya
Hadi kaynanan yardim icin gelmiş
Kayınbiraderin ne ayak dogum yaptigini bile bile ikide bir odaya girilmez
Hele misafirler onlara diyecek bisey bulamıyorum

Kizlar buraya pek yazamiyorum ama okuyorum yazdiklarinizi. Dogum yapan arkadaslarin hepsinin gozü aydin olsun. Dogum yapacaklara da saglikla kolay dogumlar nasip olsun.
Sezaryen dogum yapan arkadaslar kanamalariniz ne durumda bugün 15. Günüm dune kadar kanamam vardi bugüb bulanik pembe gibi akinti seklinde geliyor ama akinti gibi az degil daha fazla. Siz de durumlar nasil?

Belki miyon tipli olucaktir benide her seferinde korkutuyolar hastalıklı die sitrese girip moralimi bozmuyorum ulturosonda hiç bir şeyin kesin sonucu yok ki
İlk moralim bozuluyo baya hastanede sonra iyi düşünmeye çalışıyorum. Öyle kesin sonucu yok ama 3 doktora gittim 3 ü de aynı ölçümü yaptı birinde farklı birinde farklı çıksa yanlış ölçüm derdim ama hepsi geride diyor hayırlısı bakalm inşallah bi hastalık çıkmaz
Merhaba canim benim gorumcemin 3 hafta geriden geliyordu fl
Bebek saglikli dogdu biraz cik minyondu tabi
Doktorun ne diyor bu durumu
Haftanda iyi aslinda boyle durumlarda riske almiyolar
doktor kesin bişey diyemem diyor bi sebebi olmayabilir diyor ya da kemiksel ya da başka bir hastalık da olabilir dedi ultrason sonuçta ihtimalleri söyledi kesin bi şey söylemedi kilosu falan normal 3 kilo diğer degerleri de normal perşembe günü normal doğum yapabilir miyim diye 2 uzmandan daha görüş alacak rahim agzına yakın miyomum oldugu için. Ona göre gün verecek zaten 1 haftam kaldı

Keşke yanında kimse kalmasa daha iyiydi yardımcı olmak adına daha zor oluyordur senin için, sal memelerini dışarı odana giren utansın dahada giremez kimse lohusanın günahı olmaz :) benim kimse yok doğumdan itibaren kimseyide kabul etmiyorum konuşan konuşsun bundan sonra sadece kendim için yaşıyorum benim sizlerden yaşım çokça büyük olduğu için böyle olana kadar acı tecrübelerimden faydalandım tabi

Günü gününe tutmuyor 23.gündeyim bazen sarı bazen pembe bazen kırmızı kahverengi gibi devam ediyor

Usg ölçümleri benim hiç biri tutmadı cihazda çok gelişmiş güya, ne boyu ne kilosu az bişey farkeder de benim nerdeyse 1 kilo az doğdu yani demem o ki yanlış ölçüm olma ihtimali yüksek sizinde umarım sağlıkla kucağına alırsın, doğru olsa bile boyu genetik olarak kısa olabilir

3 farklı doktora gittim ama hepsi 3-4 hafta geri dedi. Ama gerilik 33. Haftada başladı 33-34 e kadar hiç bi sıkıntı yoktu inşallah bi sağlık sorunu yoktur bakalm

3 farklı doktora gittim ama hepsi 3-4 hafta geri dedi. Ama gerilik 33. Haftada başladı 33-34 e kadar hiç bi sıkıntı yoktu inşallah bi sağlık sorunu yoktur bakalm
Sadece fl mi geri sanırım kilosu 3 olduğuna göre diğerleri normal, bacak boyu kısa olabilir sen gönlünü ferah tut Allahın izniyle sağlıkla alacaksın kucağına bebeğini

Sadece fl mi geri sanırım kilosu 3 olduğuna göre diğerleri normal, bacak boyu kısa olabilir sen gönlünü ferah tut Allahın izniyle sağlıkla alacaksın kucağına bebeğini
Evet fl geride sadece kafa kilo normal. Perinatoloji ye gönderdi gittim sağolsun işini herkes iyi yapmadıgı için!! Kol ölçümü falan yapmamış benim doktorumun baktıklarını ölçmüş detaylı bakmamış doğuma 2 hafta var zaten diye umursamadı. İnşallah sağlıklı şekilde doğar bakalm

Doğuma birşey kalmamış bende doğumu bekliyorum ben her şekilde oğlumu kabul ettim çok şükür dogsunlarda bize yeter şimdi gorumcemden haber aldım oda hamileydi 30 haftalık bebekte amniyotik bant olduğu söylenmiş aşırı derecede morali yok üzülme desende olmuyor bu sene ne olduysa anlamıyorum çoğu bebeklerde sorun var banada Dow sendromu var dendi

Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde dogucak

İnsan üzülüyor işte Allah sağlıklı evlat versin herkese evladıyla sınamasın inşallah. İkili testte mi dediler down diye. Kesin olmuyor down deyip sağlıklı dogan da çok var

İnsan üzülüyor işte Allah sağlıklı evlat versin herkese evladıyla sınamasın inşallah. İkili testte mi dediler down diye. Kesin olmuyor down deyip sağlıklı dogan da çok var
Evet ikili teste dendi burun kemiği yok dendi neler denmediki sonra ayrintilida burun kemiği var dendi. Böbrekleri geniş dendi ben kabul ettim nasıl olursa olsun dedim benim geçen hafta 3400 dendi 52 cm boyu dendi çok şükür okadar aldır dedi haftamız dusurduler çok şükür şuan 39+0 oldum

İnşallah sağlıklı şekilde doğar benim de 38+4 3 gün var aramızda kilosu 3 kilo boyunda sorun var hayırlısı bakalm

İnşallah sağlıklı şekilde doğar benim de 38+4 3 gün var aramızda kilosu 3 kilo boyunda sorun var hayırlısı bakalm
Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde dogucaklar kucaklarimiza Alicaz yeterki üzülme sende moralini bozma. Bebeğe yansimasin

21 günlük olduk biz 2 sini birden sağmadım hiç ama birini emzirirken diğerine mochi takıyorum o tek göğüsten 60-80 ml çıkıyor her geçen gün süt artıyor o yüzden gününü yazdım
Ben emzirdikten sonra sağdım her ikisini de 60 ml anca çıktı 25 günlük olduk biri emildş biri emilmemişti.

halimeL pazar sezeryan olacağım diye yazmıştın, sonrasında yazdı isen görmedim bebiş ve sen nasılsın canım? Biraz toparlanabildin mi?
Anlasildi merkez beklemeye devam

Canım ben normalde ağustos annesıyım, sezeryan olacağım için burayı da takip ediyorum ve tecrübeleri okumak çok hoşuma gidiyor, ama sen ve M merveibo2305 biraz daha beklerseniz sanki sizde ağustos annesi olacaksınız ayın 19una geldik

Allahın izniyle sağlıkla alacaksın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…