- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.482
- 133
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #25.881
Amin inşallah bi an önce doğsun da bakalm merak ediyorum çokAllahın izniyle sağlıkla alacaksın kucağına
Benim ikili test riskimde 1/121 di çok şükür sağlıklı şekilde kucağıma aldım bebeğimi sizlerde alacaksınız inşallahEvet ikili teste dendi burun kemiği yok dendi neler denmediki sonra ayrintilida burun kemiği var dendi. Böbrekleri geniş dendi ben kabul ettim nasıl olursa olsun dedim benim geçen hafta 3400 dendi 52 cm boyu dendi çok şükür okadar aldır dedi haftamız dusurduler çok şükür şuan 39+0 oldum
Hafif şişlik bendede var hala kesinin üzerinde karnımın üstünde felaket bir ağrı var 2 gündür bende onu yazacaktım taö buraya 2 gündür dikiş üzerinde karnımda ağrı var doktora mı gitsem bilmiyorum üşütüyor muyum acaba 25 gün oldu bebek doğalı ilk haftalar bile böyle ağrım yoktu dikişler dışardan temiz sıkıntı yok ama karnım ağrır gibi ağrım var bende 25 gündür çok aktifim ama hiç dinlenemedim öok uyksuız kalıyorumSelam kızlar nasılsınız? Sezaryen olanlara bir sorum var. Benim dün bandajım çıktı baştan başa yarmışlar resmen. Bir tarafı çok morarmış ve şişmiş. Doktor askıya asıyoruz çekiyoruz ameliyatta o yüzden oldu dedi. Şaşkınım. Ama kesik bayağı büyük. Gören şaşırıyor. O şişlik gider mi sizce? Bir de kadık ağrısı gibi içerde bi ağrım var. Zor yürüyorum rahim toplanıyor diye kendimi avutuyorum ama sizce acile gideyim mi? İçim ağrıyor zor oturup kalkıyorum. 11. Gün bugün ameliyat olalı. Hoş bi gün bile yatmadım hep ayaktaydım belki de o yüzden oldu.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen doğuruyorum arkadaşlar yatışım oldu dualarınızı eksik etmeyin.Rabbim doğuranların bebeklerine sağlık bekleyen hamilelere de kolaylık versin.
Mehter ben doğuruyorum artık tamam
Aynen ben de canım. Karnımın ağrısı iki gündür arttı iyice. Hareket edemiyorum bazen. Bebek de karın ağrısı çekip ağlıyo ona da geçiyo sütümden galiba. Havalar da çok sıcak üşütüyorsak da anlamayız ama durulmuyor ki sıcaktan.Hafif şişlik bendede var hala kesinin üzerinde karnımın üstünde felaket bir ağrı var 2 gündür bende onu yazacaktım taö buraya 2 gündür dikiş üzerinde karnımda ağrı var doktora mı gitsem bilmiyorum üşütüyor muyum acaba 25 gün oldu bebek doğalı ilk haftalar bile böyle ağrım yoktu dikişler dışardan temiz sıkıntı yok ama karnım ağrır gibi ağrım var bende 25 gündür çok aktifim ama hiç dinlenemedim öok uyksuız kalıyorum
Dün gittim canım. Hemşire pansumanı açıp gönderdi herkesi. Bana doktoru bekle şişlik ve morluk var dedi. Doktor gelince kolay mı asıyoruz asılıyoruz kesince çekiyoruz normal dedi. Ama bi tarafı düz bi tarafı çok şiş o beni üzdü hep böyle mi kalacak diye. Bebek baş gelişiydi benim aslında çok kilolu da değil yani bu kadar baştan başa kesmiş olması çok şaşırtıcı. Hirudoid jel verdi. Bunu sür dedi. Sürüyorum ama şuan bi değişiklik yok. Böylr yamuk kalacak diye çok üzülüyorum.Bizde de vardi sarilik 12 civariydi bol bol emzirme ve mama ile geriledi cnm
Cnm benim de morluk cok yaygındı hatta vajinam bile mosmordu yavaş yavaş kayboldu. Benin 15. Günüm hafif şişlik var keside ama ilk sezaryenime göre bunub kesi yeri daha büyük. Bi de bebegin biri makat gelisliymis ve almasi zor olmus doktor o zorladi inat etti cikmamak icin dedi. Ondan dolayi fazla kesmis olabilirler bilmiyorum. Sen kontrole gitmedin mi peki?
Benim de 11. Günde azaldı gelmiyor neredeyse. Sarı pembe karışık akıntım vardı hatta iltihap diye düşündüm. Sonra 10. Gün kıpkırmızı aktı ve şuan neredeyse yokKizlar buraya pek yazamiyorum ama okuyorum yazdiklarinizi. Dogum yapan arkadaslarin hepsinin gozü aydin olsun. Dogum yapacaklara da saglikla kolay dogumlar nasip olsun.
Sezaryen dogum yapan arkadaslar kanamalariniz ne durumda bugün 15. Günüm dune kadar kanamam vardi bugüb bulanik pembe gibi akinti seklinde geliyor ama akinti gibi az degil daha fazla. Siz de durumlar nasil?
Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla bebişinr kavuş inş.Ben doğuruyorum arkadaşlar yatışım oldu dualarınızı eksik etmeyin.Rabbim doğuranların bebeklerine sağlık bekleyen hamilelere de kolaylık versin.
Benim de bi taraf şiş bi taraf düz cnm ama oyle kalacagini sanmiyirum. Doktor sis olan yere elini bastirdi agri var mi dedi yok dedim.Dün gittim canım. Hemşire pansumanı açıp gönderdi herkesi. Bana doktoru bekle şişlik ve morluk var dedi. Doktor gelince kolay mı asıyoruz asılıyoruz kesince çekiyoruz normal dedi. Ama bi tarafı düz bi tarafı çok şiş o beni üzdü hep böyle mi kalacak diye. Bebek baş gelişiydi benim aslında çok kilolu da değil yani bu kadar baştan başa kesmiş olması çok şaşırtıcı. Hirudoid jel verdi. Bunu sür dedi. Sürüyorum ama şuan bi değişiklik yok. Böylr yamuk kalacak diye çok üzülüyorum.
Canm banada dediler ve doğum yaptım çok şükür ne down var ne biseyEvet ikili teste dendi burun kemiği yok dendi neler denmediki sonra ayrintilida burun kemiği var dendi. Böbrekleri geniş dendi ben kabul ettim nasıl olursa olsun dedim benim geçen hafta 3400 dendi 52 cm boyu dendi çok şükür okadar aldır dedi haftamız dusurduler çok şükür şuan 39+0 oldum
Sağ salim kucaginiza alın inşallahBen doğuruyorum arkadaşlar yatışım oldu dualarınızı eksik etmeyin.Rabbim doğuranların bebeklerine sağlık bekleyen hamilelere de kolaylık versin.
His yok zaten uyuşuk gibi canım. İnşallah geçer bakalım. Siyah sarı morarmış bi de benimki bakmaya korkuyorum.Benim de bi taraf şiş bi taraf düz cnm ama oyle kalacagini sanmiyirum. Doktor sis olan yere elini bastirdi agri var mi dedi yok dedim.
Sizin ve eşinizin boyu nasılEvet fl geride sadece kafa kilo normal. Perinatoloji ye gönderdi gittim sağolsun işini herkes iyi yapmadıgı için!! Kol ölçümü falan yapmamış benim doktorumun baktıklarını ölçmüş detaylı bakmamış doğuma 2 hafta var zaten diye umursamadı. İnşallah sağlıklı şekilde doğar bakalm
Benim 167 eşim 177 falan ama ablası minyon benden kısa annesi deSizin ve eşinizin boyu nasıl
Belki minyon Bir birey olacak.
Denet Şener ve İbrahim kutluay in bebeği ile benim benim bebeğim bir olmaz.mesela
Benim doktorum hiç boydan bahsetmiyor
Merhaba bizim de bu sekildeydi. Sadece riske girmemek icin doktor 38+3 de aldi doktorumuz. 50 cm dogdu, gayet saglikli simdilikMerhaba hanımlar bebeğinde gelişimindr gerilik yaşayan var mı 38+4 üm ama uyluk kemiği (fl) 4 hafta geride böyle olup sorunsuz sağlıklı bebeği olan var mı yoksa kesin bi hastalık belirtisi midir
Evt cnm o hissizlik cok uzun süre devam ediyor tamemen gecmeyen de var yillar sonra gecen de var.His yok zaten uyuşuk gibi canım. İnşallah geçer bakalım. Siyah sarı morarmış bi de benimki bakmaya korkuyorum.
gözünüz aydı İnşallah bizim de öyle olurMerhaba bizim de bu sekildeydi. Sadece riske girmemek icin doktor 38+3 de aldi doktorumuz. 50 cm dogdu, gayet saglikli simdilik
Valla ben babasının yanında açıp emziriyorum zaten dikişler den kalkamıyorum bide onun odadan çıkmasını mı bekliyemem o rahatsız oldu zaten şükür 2 gün kalıp gitmişti ilk oğlumda şükür Allaha 27 gün oldu daha gelmedi inş da hiç gelmezKızlar yanımda eşimin annesi kalıyor kendi annem yok doğum yaptığımdan beri gelen giden akrabaları eksik olmadı bizim tarafta 40 çıkmadan kimseye gidilmez göğüslerimde pompa saçım başım dağnık ter içindeyim bir de misafirlere hoşgeldinle uğraşıyorum patlıcam az kaldı daha doğum yapalı 6 gün oluyor odama paldır küldür kayınbiraderim girip çıkıyor aşırı rahatsız oluyorum eşime söyledim odadan çıkmıyorsun nasılsa bir
Şey olmaz dedi geçiştirdi ona da ayrı sinirliyim. Benim bildiğim 40 çıkmadan gidilmez sizde adet töre nasıl ben mi yanlışım bi söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?