2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim ikili test riskimde 1/121 di çok şükür sağlıklı şekilde kucağıma aldım bebeğimi sizlerde alacaksınız inşallah

Hafif şişlik bendede var hala kesinin üzerinde karnımın üstünde felaket bir ağrı var 2 gündür bende onu yazacaktım taö buraya 2 gündür dikiş üzerinde karnımda ağrı var doktora mı gitsem bilmiyorum üşütüyor muyum acaba 25 gün oldu bebek doğalı ilk haftalar bile böyle ağrım yoktu dikişler dışardan temiz sıkıntı yok ama karnım ağrır gibi ağrım var bende 25 gündür çok aktifim ama hiç dinlenemedim öok uyksuız kalıyorum

Aynen ben de canım. Karnımın ağrısı iki gündür arttı iyice. Hareket edemiyorum bazen. Bebek de karın ağrısı çekip ağlıyo ona da geçiyo sütümden galiba. Havalar da çok sıcak üşütüyorsak da anlamayız ama durulmuyor ki sıcaktan.

Dün gittim canım. Hemşire pansumanı açıp gönderdi herkesi. Bana doktoru bekle şişlik ve morluk var dedi. Doktor gelince kolay mı asıyoruz asılıyoruz kesince çekiyoruz normal dedi. Ama bi tarafı düz bi tarafı çok şiş o beni üzdü hep böyle mi kalacak diye. Bebek baş gelişiydi benim aslında çok kilolu da değil yani bu kadar baştan başa kesmiş olması çok şaşırtıcı. Hirudoid jel verdi. Bunu sür dedi. Sürüyorum ama şuan bi değişiklik yok. Böylr yamuk kalacak diye çok üzülüyorum.

Benim de 11. Günde azaldı gelmiyor neredeyse. Sarı pembe karışık akıntım vardı hatta iltihap diye düşündüm. Sonra 10. Gün kıpkırmızı aktı ve şuan neredeyse yok

Benim de bi taraf şiş bi taraf düz cnm ama oyle kalacagini sanmiyirum. Doktor sis olan yere elini bastirdi agri var mi dedi yok dedim.

Canm banada dediler ve doğum yaptım çok şükür ne down var ne bisey

Sizin ve eşinizin boyu nasıl
Belki minyon Bir birey olacak.
Denet Şener ve İbrahim kutluay in bebeği ile benim benim bebeğim bir olmaz.mesela
Benim doktorum hiç boydan bahsetmiyor

Sizin ve eşinizin boyu nasıl
Belki minyon Bir birey olacak.
Denet Şener ve İbrahim kutluay in bebeği ile benim benim bebeğim bir olmaz.mesela
Benim doktorum hiç boydan bahsetmiyor
Benim 167 eşim 177 falan ama ablası minyon benden kısa annesi de

Merhaba hanımlar bebeğinde gelişimindr gerilik yaşayan var mı 38+4 üm ama uyluk kemiği (fl) 4 hafta geride böyle olup sorunsuz sağlıklı bebeği olan var mı yoksa kesin bi hastalık belirtisi midir
Merhaba bizim de bu sekildeydi. Sadece riske girmemek icin doktor 38+3 de aldi doktorumuz. 50 cm dogdu, gayet saglikli simdilik

Valla ben babasının yanında açıp emziriyorum zaten dikişler den kalkamıyorum bide onun odadan çıkmasını mı bekliyemem o rahatsız oldu zaten şükür 2 gün kalıp gitmişti ilk oğlumda şükür Allaha 27 gün oldu daha gelmedi inş da hiç gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…