2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Mama desteğiyle oluyo bence mama veriyorum her öğün yoksa ilk günler hiç çiş yapmıyodu sadece o mekonyum denen kakayı yapıyodu. İnşallah ya ben de sürekli süt odaklı yeme içme modundayım kim ne süt artırıcı derse hemen ondan yiyim diyorum suyu da bol içiyorum sıvıyı da çok almaya çalışıyorum çorba komposto vs inşallah herşey yoluna girer

Ben doğuruyorum arkadaşlar yatışım oldu dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim doğuranların bebeklerine sağlık bekleyen hamilelere de kolaylık versin.
Mehter ben doğuruyorum artık tamam
Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bende hala tık yok ya off bende doğurmak istiyorum artık

Kizlar saglik ocagina gittim biliyorsunuz bebegimin topuk kani degeri kah yuksek cikmisti
Tekrar yapilmasini istedim ama bu degerin tekrari yokmuş oyuzden direk sevk yapildi
Randevuda yok cocuk endroklojiye insallah
Sevkli bakarlar
Canım daha öncede yazdım ama görmedin herhalde hastanede topuk kanı alıyor, onda da aynı sonuç mu çıkmış

Canım daha öncede yazdım ama görmedin herhalde hastanede topuk kanı alıyor, onda da aynı sonuç mu çıkmış
Gozumden kacmiş
Hastanede ilk dogdugunda sadece 3 tanesine bakiliyor
Bu bebegim dogduktan sonraki 5 gun vermiştim
Tekrar yapilsin dedim saglik ocagina bu kah testi ikinci defa yapilmiyormuş

Ben varım daha dogum olmadı. Bugün tekrar kontrole gidiyorum.Bana da dua edin.dogum yapanlar Rabbım hayırlı evlat eylesin.yapacaklarada kolay doğumlar nasip etsin inş.

İlk doğumun ise ve normal doğum olacaksa beklemeye devam desene, sende sancı falan var mı nasıl geçiyor son haftalar? (senle birlikte 3 kişi oldunuz doğurmayan)
(Benim 2 gündür bel boşluğum hafif adet sancısı gibi ağrıyor dinlenince geçiyor (bende yarın 38.haftaya başlayacağım burda çoğu kişi erkenden doğurdu benim ilki sezeryan, 6 yıl geçti üzerinden bu normal gelmek isterse duruma göre belki normal doğum da deneriz, heyecanlıyım)

Emziren anneler bebek uyurken sizde uyuyun uyanınca göğüslerinizin dolduğunu hissedersiniz zaten böyle süt olsun diye her duyduğunu yemeye çalışmakta stres yapar ilk 2 hamilelikte bende öyleydim bu sefer hiçbir şey takmıyorum hem sütüm daha çabuk indi hem uyuyup uyanınca doluluğu hissediyorum elimle. Herşeyin başı stres yani bu konuda taviz vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…