- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #25.921
Acaba biz Ağustos a mı gideydik
Gozumden kacmiş
Hastanede ilk dogdugunda sadece 3 tanesine bakiliyor
Bu bebegim dogduktan sonraki 5 gun vermiştim
Tekrar yapilsin dedim saglik ocagina bu kah testi ikinci defa yapilmiyormuş
İkisinde de aynı şeylere bakılıyor sanıyordum, yönlendirdikleri yerde mutlaka detaylı bakılır umarım bir şey yoktur, hastanenin tekrar yapacağını sanmam ama dene şansını istersenHastaneye gitsem yaparlarmi tekrar acaba?
Cocuk doktoruyla konustum demedi yapalim
Benim sütüm doğumdan 2 gün öncesinde gelmişti ama göğsümden hiç akmadı göğüs ucumda kabuk tutmuş gibi duruyordu bende hiç ellemedim, çok şükür süt konusunda hiç sorun yaşamadım. Bu arada sütü az olduğunu düşünen arkadaşlar yediğiniz şeylerden daha çok bebeğinizle olan temasınız, mutlu huzurlu bir ortam, pozitif düşünceler çok daha etkili. Sütü getiren yiyecekler değil bir hormon. Bebeğinizin kokusunu içinize çekin, ten tene uzun süre durun, güzel dinleninDoğum yapan anneler , sütünüz yada sütle.ilgili bir belirti var mıydı doğum öncesi
Yok 3 tanesine bakiliyorİkisinde de aynı şeylere bakılıyor sanıyordum, yönlendirdikleri yerde mutlaka detaylı bakılır umarım bir şey yoktur, hastanenin tekrar yapacağını sanmam ama dene şansını istersen
Arada benimde giriyo belimden ama hafif.ilk dogum normal ama 7 sene geçti ins kolay olur.Allah seninde yardımcın olsun.risk yoksa denemen en güzeli normal doğumu sonrasında rahat edersin.biz biraz geç kalanlardan olucaz sanirimİlk doğumun ise ve normal doğum olacaksa beklemeye devam desene, sende sancı falan var mı nasıl geçiyor son haftalar? (senle birlikte 3 kişi oldunuz doğurmayan)
(Benim 2 gündür bel boşluğum hafif adet sancısı gibi ağrıyor dinlenince geçiyor (bende yarın 38.haftaya başlayacağım burda çoğu kişi erkenden doğurdu benim ilki sezeryan, 6 yıl geçti üzerinden bu normal gelmek isterse duruma göre belki normal doğum da deneriz, heyecanlıyım)
Bize de haber ver mutlakaYok 3 tanesine bakiliyor
Bende sanetmiyorum bakacalarina
Neyse yarin gidecem sevk ettikleri yere
3 farklı doktora gittim ama hepsi 3-4 hafta geri dedi. Ama gerilik 33. Haftada başladı 33-34 e kadar hiç bi sıkıntı yoktu inşallah bi sağlık sorunu yoktur bakalm
Stres oluyo valla doğru birinin videosunu gördüm kafa gelişimi 32. Haftada kalmış down sendromlu olarak doğmuş fl geriliği de down ya da kemik hastalığı dediler bir hafta kaldı sağlıklı şekilde doğar inşallahHollandada 30 haftadan sonra o kadar detayli olcum bile yapilmiyo, anneyi stresse sokmamak icin. Baktiklari sadece bebegin yattigi pozisyon iyimi ve suyu yeterli ve berrakmi.
Biz senle ikimiz yilliycaz belli oldu tık yok bende 39+1 olduk ama hiç sende durumlar nasılGerçek temmuz annelerinden senleGncgm28 kaldı sanki Di mi, başka doğum yapmayan kaldı mı kızlar
Acaba biz Ağustos a mı gideydik
Oysssss maşallah kaç haftalık doğduGüneş hanım geldi 2970 kg doğdu
Haha aynen öyle emilen 40 cc çıktıBizde 23 gün nerdeyse aynı emilenden daha çok çıkmıştır ondan eminim dahada artacak büyüdükçe bebişler
Biz senle ikimiz yilliycaz belli oldu tık yok bende 39+1 olduk ama hiç sende durumlar nasıl
Hahahah cidden oğlanı yengeç burcu beklerken aslan burcu olacak babası gibi ayyy çok pis inatçı oluyolar Allah'ım nasıl çekilecek evde bir koç iki boğa iki aslan olmuş oluyorKuzum ben 37+1deyim, 9normalde ağustos anası adayayım zaten ama temmuz sonu gibi (ilki sezeryan) sezeryan olur diye ben burayı da takip ettim, (birde buradakiler haziran ortası doğurmaya başlayınca kesin temmuz sonuna bile kalmaz dşye düşünmeye başlamıştım) en son geçen hafta kontrolde nst de sancı falan çıkmadı, doktor gelecek hafta perşembe gel dedi büyük ihtimal tarih belirleriz dedi ama iki gündür hafif belim ağrıyor
Normalde doğumda 42.haftaua kadar beklenebilirmiş herşey yolunda ise, şaka maka seni ağustos anası yapacağız
Selam kızlar
Ben de doğum yaptım çok şükür
40+2de 17 Temmuzda muayenemde kalp atışları düzensiz çıktı. Sancım yoktu. Açılma 1 cm idi. Daha sancımı bekleyecektik normalde ama riske atmak istemedik.
Kalp atışları düzensizdi doktorum normal doğum destekçisi olduğu halde büyük ihtimalle suni sancı sonrası daha da kötüleşir bu yüzden sezeryan olabilir demişti. Ki bende biliyordum. İstersem riske atmayıp sezeryana alabilirim istersen deneyelim dedi.
Ben yine de nst bağlı olarak suni başlanmasını denemek istediğimi söyledim. Eğer kalp atışı biraz daha düzensizleşirse hemen sezeryana alınmak için bir şey yemedim. Doktorum da sağolsun saygı duydu. Nst ise beklenen aksine 3-4 saat sonra düzene girdi ve tekrar sıkıntı olursa diye sık sık nst bağlandım. Düzene girene dek genelde sancıları nst bağlı yatarak karışladım. Düzene girince 30 dk çıkardılar duş aldım hareket egzersiz yürüyüş yaptım. Pilates topunda zıpladım sonra yine 30 dk nst taktılar. Bu şekilde düzene girince daha kolay geçti.
Öğlen 13de 1 cm açıklıkla başlayan suni sancı serüvenim gece 3de 10 cm ulaştı. 15 saat suni sancı sonrası doğumhaneye alındım. Fakat ne kadar ıkınırsam ıkınayım bebek gelmedi. Tüm ekip çok çabaladı saçlarına kadar gördük ama olmadı. Bebeğim çok uzun süre 1 cm bile ilerleyemedi. Meğerse birazcık kısaymış kordon ve bu sebep olmuş. 15 saatin sonunda acil sezeryana alındım
Yani 1 gece de 2 doğumu da deneyimledim. Çok Farklı bir deneyimdi.
18 Temmuz gecesi sabaha karşı doğdu kızım çok şükür.
Burada araştıran birisi denk gelirse diye yazmak istedim. Medipol Çamlıca’da doğum yaptım doktorum Zeynep Elmalı. Çok memnun kalınan bir doktordu çok tavsiye ettim birçok gebeye ama doğumdan sonra tekrar ayrıca tavsiye etmek istiyorum. Sürecime ve isteklerime inanılmaz saygılı. Son saniyeye dek bebek riske girmediği sürece inanılmaz esneklik sağlayan bir doktor.
Ekip de müthişti. Ebelerden hemşirelerden hasta bakıcılardan herkesten çok çok çokkk memnun kaldım.
Sonu ne olursa olsun benim için her anı çok kıymetli çok güzel bir süreç yaşadım. Biraz zor oldu kızıma kavuşmak ama bebeğin kendi doğumunu kendisi belirlediğini bir kez daha anladım.
Sanırım bende doğurduğuma göre birkaç kişi kaldı doğurmayan buraları tam takip edemedim ama
Saglikla buyut bebegini
Saglikla büyüsün presnsesSelam kızlar
Ben de doğum yaptım çok şükür
40+2de 17 Temmuzda muayenemde kalp atışları düzensiz çıktı. Sancım yoktu. Açılma 1 cm idi. Daha sancımı bekleyecektik normalde ama riske atmak istemedik.
Kalp atışları düzensizdi doktorum normal doğum destekçisi olduğu halde büyük ihtimalle suni sancı sonrası daha da kötüleşir bu yüzden sezeryan olabilir demişti. Ki bende biliyordum. İstersem riske atmayıp sezeryana alabilirim istersen deneyelim dedi.
Ben yine de nst bağlı olarak suni başlanmasını denemek istediğimi söyledim. Eğer kalp atışı biraz daha düzensizleşirse hemen sezeryana alınmak için bir şey yemedim. Doktorum da sağolsun saygı duydu. Nst ise beklenen aksine 3-4 saat sonra düzene girdi ve tekrar sıkıntı olursa diye sık sık nst bağlandım. Düzene girene dek genelde sancıları nst bağlı yatarak karışladım. Düzene girince 30 dk çıkardılar duş aldım hareket egzersiz yürüyüş yaptım. Pilates topunda zıpladım sonra yine 30 dk nst taktılar. Bu şekilde düzene girince daha kolay geçti.
Öğlen 13de 1 cm açıklıkla başlayan suni sancı serüvenim gece 3de 10 cm ulaştı. 15 saat suni sancı sonrası doğumhaneye alındım. Fakat ne kadar ıkınırsam ıkınayım bebek gelmedi. Tüm ekip çok çabaladı saçlarına kadar gördük ama olmadı. Bebeğim çok uzun süre 1 cm bile ilerleyemedi. Meğerse birazcık kısaymış kordon ve bu sebep olmuş. 15 saatin sonunda acil sezeryana alındım
Yani 1 gece de 2 doğumu da deneyimledim. Çok Farklı bir deneyimdi.
18 Temmuz gecesi sabaha karşı doğdu kızım çok şükür.
Burada araştıran birisi denk gelirse diye yazmak istedim. Medipol Çamlıca’da doğum yaptım doktorum Zeynep Elmalı. Çok memnun kalınan bir doktordu çok tavsiye ettim birçok gebeye ama doğumdan sonra tekrar ayrıca tavsiye etmek istiyorum. Sürecime ve isteklerime inanılmaz saygılı. Son saniyeye dek bebek riske girmediği sürece inanılmaz esneklik sağlayan bir doktor.
Ekip de müthişti. Ebelerden hemşirelerden hasta bakıcılardan herkesten çok çok çokkk memnun kaldım.
Sonu ne olursa olsun benim için her anı çok kıymetli çok güzel bir süreç yaşadım. Biraz zor oldu kızıma kavuşmak ama bebeğin kendi doğumunu kendisi belirlediğini bir kez daha anladım.
Sanırım bende doğurduğuma göre birkaç kişi kaldı doğurmayan buraları tam takip edemedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?