2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızzz senle aynı şekilde doğurdun desene.
Ben 6 cm açılma ile gittim . Bir iki saate tam açılma oldu , bebeğimin başı inmedi. Sağlıklıyız evimize geldik şükürler olsun. Tebrik ederim gözünüz aydın. Allaha analı babalı sağlıklı uzun ömür versin yavruna.

Hayırlısı olsun kuzum ya, cidden seninki çifte doğum olmuş birde suni sancı zor derler sen ikisini de yaşamışsın
Sezeryan sonrası süreç nasıl, ayaklanabildin mi yavaş yavaş ?
Evet gerçekten öyle oldu canım. Çifte doğum
Sezeryan sonrası da rahattım çok şükür. Zor geçmedi. Zaten artık dikiş olmuyormuş estetik yapıştırma imiş.
İlk günden beri ayaktayım. Ağrım çok az. Gece kalkıp kendim bakabildim bebeğe. Belki de daha korkutucu bir ağrı beklediğim için bu çok zor gelmedi.

Benim bebeğim de 3 hafta geriden geliyor ölçümleri ama doktor bana hastalık vatdır gibi bir şey demedi bende tedirgin oluyorum sizin bebegin bütün ölçümleri mi geri

Benim bebeğim de 3 hafta geriden geliyor ölçümleri ama doktor bana hastalık vatdır gibi bir şey demedi bende tedirgin oluyorum sizin bebegin bütün ölçümleri mi geri
Sizinkinde ne geriden geliyor hangi ölçümü? Benim fl boyu uyluk kemiği yani o geriden geliyor. Diğer ölçümleri normal hc de geri ama 300 ün üstünde oldugu için normal kabul ediyoruz dedi. Şu şekilde ölçümleri

Eklentiler

• IMG_2449.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 43

sarilimoncuk kardeşim doğum yaptınmı?

Yaptım canım üst üste yazmışız.
Hayırlı uğurlu olsun senin de. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
senin doğumun nasıl oldu?

Ayy şimdi gördüm canım. Hayırlısı böyleymiş ya. Benzer şeyler yaşamışız gerçekten denk gelmiş

Bende bütün ölçümler geriden geliyor iki üç hafta kadar ama bana bebekte hastalık olur gibi bir şey söylemedi doktor ben burdaki yorumları okuyunca kaygılandım size bütün doktorlar mı böyle söylüyor

Belki geç döllenme olabilir sizinki o yüzden olabilir bence çünkü hepsi diyorsunuz doktorunuz olumsuz bişey demediyse endişe etmeyin. Benim adet tarihimle diğer ölçümleri uyumlu uyluk kemiği kısa geride

Maşallah zorlu olmuş ama şükür sağlıkla kucaklamışsın haftan baya ilerlemiş kaç kilo doğdu bebito ultrasonda son görünen kilosu neydi uyumlu mu doğdu acaba bende normal doğum yapacağım kilo işini çok merak ediyorum

Doktorunuz size doğum için kaçıncı haftadan sonra gün verdi ? Yarın 38. Hafta bitiyor yarınki muayenede normal mi sezeryan mı bakıcaz dedi normal olursa da gün verir mi sancım da yok hiç çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…