2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    243
3,5 sa iyi gene canım. Maşallah. Benim 8 kilo kaldı. Yediğime içtiğime de dikkat ediyorum. Birazı daha gider inşallah.
Aşkolsun, canın ne isterse ye iç , lohusa kadınız. Sağlıklı şekilde, meyve kompostosu, meyve, sebze yemekleri. Hepimize süt olsun.
 
Kızlar çocuğun yüzü ensesi benek benek sıcaktan mı sütten mi anlamadım sizlerde de varmı kırmızı kırmızı isilik gibi vücuduna da olmaya başladı.
Benimkinde de var canım su toplamış gibi içleri de. Boynu yanakları dudak üstü ensesine kadar yayıldı. Hava çok sıcak çok terliyor o yüzden sanırım
 
Benim boynum tutulmuştu. Öne eğemiyordum asla. Ne acılar ne ağrılar çektim anlatamam. 11. Gün geçti. Her gün üç kupa sert neskafe içtim. Ağrı kesici içtim. Sıcak su torbası yapıp enseme koydum. Başka çözüm bulamadım. Ama çok berbat bir ağrı ameliyat acımdan çok boynuma yandım. Kuyruk sokumu ağrısı devam ediyor ama.
 
Demir hapi icen var mi??? Dogumdan sonra 6 ay daha devam ediceksin dedi doktorum. Hamileyken asla kabizlik yapmayan ilac suan yapiyo. Bende kabizlik oldugu icin bebektede oluyo 2 gundur 0 kaka yine kabizlik icin napiyosunuz kizlar ? Kuru kayisi falan disinda
 
Ben tekrar alinmasi gerekmiyor mu dedi hayir direk sevk edelim seni dedi
Carşamba gunu aşida var ozaman gel dedi
İnsallah bisey cikmaz bu bi eksikti
İyi akşamlar canim bu hastaliga sahip biri olarak yazıyorum bu konjenital adrenal hiperplazi genetik bir hastalık anne ya da fa babadan gecior muhtemelen esinizde ya da sizde var
 
Kızlar selam uzun zamandır giremiyorum inşallah hepiniz iyisinizdir. Doğuma 4 gün kala heryerim öyle bir şişti kabardıki kaşıntıdan duramaz hale geldim. Bacakalrım kolalrım heryerim mosmor oldu. 30 Haziran günü Hemn doktora gittim. Acilen bebeği almamız lazım dediler. Gebelik alerjisi ya da bebek safra kesesine baskı yapıyor dediler. Tahlil yaptılar birşey bulamadılar. Neyseki Sezaeyenle bebeğimi sağ salim dünyaya getirdim. Daha yeni yeni azaldı kaşıntı ve morluklarım.
 
Sayı olarak ve cm olarak da çokmuş.
İyi ki gebeliğe engel olmamışlar.
Bu bebiş bu kadar miyomla bugünlere gelmiş
Allah'ın izniyle gayet sağlıklı doğar
İçinizi ferah tutun.
Aynen engel olmadı şükür inşallah gerilikten dolayı bi sağlık sorunu da yoktur
evet kanama çok oluyormuş bi de sulandırıcı kullanıyorsan hiç riske girme
 
Ben içiyorum hala canm bende kabızlık falan yok ama
 
Kizlar saglik ocagina gittim biliyorsunuz bebegimin topuk kani degeri kah yuksek cikmisti
Tekrar yapilmasini istedim ama bu degerin tekrari yokmuş oyuzden direk sevk yapildi
Randevuda yok cocuk endroklojiye insallah
Sevkli bakarlar
Ne degeri Yuksek çıktı ben anlamadım,bizimde tsh yüksek cıkmıs yeniden verdik bazen yanlış olabilirmiş inşallah yanlıştır, bende troid hastasıyım,kızımda olmadı ama oglumds cıktı ,ikinci sonucu bekliyorum hayırlısıyla
 
Benim kızımda bu ara huzursuz ağlıyor hep gaz sancısı çok bunaltıyor niye anlamıyorum yediğime içtiğimede dikkat ediyorum.
Bende dondurma yedim bir kaç gün sanki çocugu rahatsız etti gibi, bakalım yemiyorum 2 gündür bir süre daha yemiyeceğim , birde dün bir anda kızardı cocuk heryeri benek benek oldu ,huzursuzlandı ,bir sey dokundu ama ne anlamadım,yediğim bir şey ona uaramadı ama hangisi anlamadım
 
Kızlar çocuğun yüzü ensesi benek benek sıcaktan mı sütten mi anlamadım sizlerde de varmı kırmızı kırmızı isilik gibi vücuduna da olmaya başladı.
Heh işte öyle oldu bizimde dün , çocuk da çok huzursuzdu , geçti akşama dogru söndü kendiliğinden,sadece zıbınla yatırıyorum,o kızarıklıkdan önce biraz kalın giydirmiştim ablasını parka cıkardım ,orda mı sıcakladı arabanın içinde ,yoksa yediğim birseydem mi oldu anlamadım,yarın Dr gıdıcem orda soracağım bakalım alerji mi isilik mi ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…