2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Sendeki kabızlık bebeği nasıl etkiliyor ya hayret bir sey,dublac içiliyorsa emzirirken kendin için iç istersen,kabızlık yapmayan bir demir ilacı ile değiştirmesini isteyebilirsin belki ,sabahları zeytinyağı içebilirsin,rezene içebilirsin

Doktor oyle soyledi bugun kakasini yapmiyor diyince sende de var mi diye sordu... Zeytinyagini denemedim rezene falan iciyorumda zeytinyagi deneyeyim bakalim.

Bilmez miyim o ağrıyı, inşallah bu sefer yaşamam ya sana da çok geçmiş olsun, inşşallah kuyruk sokumuna giren de tez zamanda geçer (eşime masaj yaptırıyordum, kahve içiyordum başka be yapıyordum hatırlamıyorum ama terleyince hafiflediğini hatırlıyorum sadece)

Dondurma sancı yapar diyorlar zaten canım odur büyük ihtimalle.

Sıvı kaybı oluyor kalın giydirince benimki hep atletle 7/24 üstüne ince müslin örtüyorum karnına kadar sadece. Dışardayken pusetin üzerini kapadıysan puset içi aşırı ısınıyor çocuk hararet yapıyor geçen bi doktor test yaptı kesinlikle üstünü örtmeyin diyo sıcaklarda

Kuru incir canım zeytinyahina koy sabahları aç karnına ye geçmiş olsun canm

Doktorum banada aynı dedi ama kabızlık yaptığı için kullanmıyorum şimdilik, kan değerim de düşük değil onada güveniyorum şuan kabız olmak en son istediğim şey, 1 kere oldum hemen bıraktım o acıyı yaşayamam bidaha, tabi bu tavsiye olmasın ama ben kafama göre iş yapıyorum biraz ama beslenmeme dikkat ediyorum kan yapacak besinler tüketiyorum biraz zaman geçsin tekrar kan değerime baktıracağım bebeğinden kabız olma ihtimalini duyunca şimdi iyi soğudum

Yaa valla aciyan gozlerle bakip icmesem mi acaba dedim ama gun asiri olsada ic yine dedi

Çok teşekkürler hepiniz sağlıkla kavuşun inşallah
3460 idi söylenen kilo. 3430 kg çıktı. 30 gram düşük sadece.

Çok teşekkürler hepiniz sağlıkla kavuşun inşallah
3460 idi söylenen kilo. 3430 kg çıktı. 30 gram düşük sadece.
Hayirli olsun. Benim de bugün sizinkine yakın bi şekilde doğumum gerçekleşti. Ben biraz daha dayanıklı olabilseydim normal doğum olurdu. O yüzden doğum yapacak olanlar bunu okumasın bence.

40 haftanın dolmasıyla birlikte bugün hastaneye yatış yaptık. Saat 7 gibi Rahim açıcı fitil yerleştirildi öğlen de 13 gibi suni sancı verilmeye başlandı. Bende sarı limoncuk gibi ara ara suni sancıyı çıkarmadılar. Devamlı suni sancı aldım. Benim açılma muayenelerim zor geçti. Çok fazla canım yandı. 4-5 defa kontrol edildi ilkinde 1 parmak kadar sonra 2.5 sonra 4 derken en son akşam 6 gibi 6 cm’di. Yine açıklığa bakılırken suyum geldi. Suyumu çıkarmaya çalışırken de canım çok yandı. Ebe canımı çok acıttı ya da benim canım çok tatlı bilmiyorum. Ayrıca çok üstüme düşülmesi sanki. Sancılar düzene girdi mi noldu ne bitti bi türlü anlayamadım. Suyun gelmesiyle çektiğim acı dayanılmaz boyutlara geldi. Doktor da gelince sezaryen istediğimi söyledim. Doktor iyice sorguladı emin misin çok iyi gidiyorsun diye. Ama çok kararlıydım. Altından kalkabileceğim gibi bi ağrı değildi. Anestezi Doktorunun biraz geç geleceğini genel anestezi istersem hemen olacağını soyledi. Ameliyat, anestezi korkum olmasına rağmen kararlı bi şekilde hemen genel anestezi istedim. Beni hızlıca operasyona aldılar. Bebeğim doğunca ağlamamış yoğun bakıma almışlar. Bugün başka bi hastanenin yoğun bakımında kalacak. Ben de biraz geç uyanmışım. Geniz akintim var benim daha önceki operasyonlarda da zor uyanmıştım. Nefes almakta güçlük çekmiştim. Bunda da öyle oldu. 10 dkya çıkar demişler benim için 1 saat sürmüş uyanmam. Bebeğimi göremedim sütümü sağdım hiç sütümün direkt geleceğini düşünmüyordum. ama solunum desteği aldığı için bugün oral beslenemeyecekmis. Yarın vericez sütü. Bu da benim biraz hüzünlü hikayem. Ya da ben duygusalım

Çok geçmiş olsun, sonuçta bebiş sağlıklı bir kaç güne kalmaz kavuşursunuz inşallah.

Yaa valla aciyan gozlerle bakip icmesem mi acaba dedim ama gun asiri olsada ic yine dedi
Kan değerim 13,5 bir süre idare eder beni böyle kafama göre işler hiç yapmam aslında ama kabızlık durumu çok korkutuyor beni, bana her marka kabızlık yapıyor ilacımı değiştirsemde fayda etmiyor

İlk ve son ayrıldığınız bu olsun bebeğine en kısa zamanda kavuşman dileğiyle

Kızlar size mucize bir bilgiyle geldım öncelikle olayı anlatayım mastit oldum hayatımda ilk defa, ilk anlamadım hasta oldum zannettim eklem yerlerim birden ağrımaya başladı ateşim 39 a çıktı titreme geldi aşırı halsizlik sonra gögsümde şiddetli bir ağrı ve sertlik olunca anladım ki mastit oldum, sıcak duş aldım masaj yaptım sağım yaptım banamısın demiyor doğru düzgün sütte çıkmıyor sanki kurudu süt ama kafam kadar oldu göğsüm bu saatte nette araştırma yapıyordum ağlayarak çünkü inanılmaz bir acı bebekte ememiyor tutamıyor bile o kadar sert, neyse mucize dediğim olayı okudum kadınlar kulübünde bir arkadaş yazmış ters emzirme yöntemi ile 5 dk da mastitte son diye denemekten zarar gelmez diye denedim ve mucize şekilde ağrı azaldı ateşim düşmeye başladı bebek uyku sersemi olduğu için tam performans emmedi ama yüzde 80 geçti sabah bir kaç kere daha uyanıkken emirirsem tamamdır bu iş, gelelim ters emzirme nasıl oluyor, mesela sağ gögsünüzü normal emzirirken bebek sola bakıyor ya onu ters olarak sağa bakacak şekilde emzireceksiniz, ben yüksek yastık koydum ters olarak öyle ayarladım, başına gelen 1 kişiye bile faydası olursa diye buraya da yazmak istedim, birinden duysam inanmazdım başıma gelmese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…