- 12 Temmuz 2016
- 4.618
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.662
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #26.201
Kanamanin sebebi neymis peki bisey demedi mi? Sanci mevcut ama acilma yoksa 2 3 gune dogurmazsin. Onemli nokta suyun gelmesi suyun gelirse 18 saat icinde dogmali diyolar. Onun disinda iste sancisi olup acilmasi olmadan 40li haftalara gelenlerimiz var.Kızlar ben ağustos anneleri grubundan geliyorum, sizlere bir şey sanılacağım, benim şimdi dün sabah avuç içi kadar kanamam oldu. Ultrasonda bakıldı açılma yok. Sancı en fazla 30 oldu. Dr dinlen dedi gönderdi. Ara ara belim ve kasığım ağrımaya devam ediyor ama kanama tekrar olmadı. Sizce doğum yaklaşmış mıdır? Böyle olup doğuran var mı? 2-3 güne doğum başlar felan dedi etraftakiler, çok tedirgin hissediyorum
Maşallahİyi aksamlar kızlar bizim doğum hikayemiz aşırı pozif geçti çok şükür bütün gece kasılma yaşadım. Sancım vardı ama.okadar etkili değildi sabaha kadar sürdü sabah dayanamadım duşa girdim belki yalancıdır die dahada şiddetlendi sanki hastaneye getirildim konturolde 5-6 cm dendi. Ve nişanim.muayene sırasında geldi Konturol ve yatış yapıldı doğum haneye alındım. Doğum haneye çıkana kadar 8 cm oldu hala sancım.okadsr bagiricak veya etkili değildi doktor bey gelene kadar bebeğin kafasını tutuyorum suyumu patlattı. Beş dakka surmiycek dedi hazırlık yapıldı iki ikinmayla oğlumu kucağıma aldım çok şükür dikişsiz doğumu gerçekleştirdim oğluma okadar Dow sendromlu dediler fakat yapılan kontrollerde gayet sağlıklı olduğunu söylediler herşeye refkles olarak hareket etti daha işitme testine felan girmedik topuk kanı daha bilinmiyor bunada çok şükür. Sarılık olmasın die her emzirmeyi yarım saat duruyorum emiyor çok şükür Allah'ım herkezin kucağına almayı nasip etsin şuan okadar az ağrım varki geziyorum resmen hastanenin içinde ebelerim çok iyiydi doktorum da sabah sekizde girdiğim hastaneden sekiz buçukta oğlum doğdu
Sancı da az çıktı, dr kanama için bir şey demedi olabilir dedi. Ama ben regli olacak gibi hissediyorum aşşa doğru da çok baskı var, doğum öncesi belirtisi mi acabaKanamanin sebebi neymis peki bisey demedi mi? Sanci mevcut ama acilma yoksa 2 3 gune dogurmazsin. Onemli nokta suyun gelmesi suyun gelirse 18 saat icinde dogmali diyolar. Onun disinda iste sancisi olup acilmasi olmadan 40li haftalara gelenlerimiz var.
Evet canim cogunlukta oyle. Hayirlisiyla alirsin insallah kucaginaSancı da az çıktı, dr kanama için bir şey demedi olabilir dedi. Ama ben regli olacak gibi hissediyorum aşşa doğru da çok baskı var, doğum öncesi belirtisi mi acaba
Geçmiş olsun canm ama geçer merak etme brz zor bir süreç ama sonrasında geçiyorDoktor inek sütü alerjisinden şüphelendi
Ay masallah ya sevindim bebeğini kucağına almışsın seni merak ediyordum ve doğumun güzelliğine masallahİyi aksamlar kızlar bizim doğum hikayemiz aşırı pozif geçti çok şükür bütün gece kasılma yaşadım. Sancım vardı ama.okadar etkili değildi sabaha kadar sürdü sabah dayanamadım duşa girdim belki yalancıdır die dahada şiddetlendi sanki hastaneye getirildim konturolde 5-6 cm dendi. Ve nişanim.muayene sırasında geldi Konturol ve yatış yapıldı doğum haneye alındım. Doğum haneye çıkana kadar 8 cm oldu hala sancım.okadsr bagiricak veya etkili değildi doktor bey gelene kadar bebeğin kafasını tutuyorum suyumu patlattı. Beş dakka surmiycek dedi hazırlık yapıldı iki ikinmayla oğlumu kucağıma aldım çok şükür dikişsiz doğumu gerçekleştirdim oğluma okadar Dow sendromlu dediler fakat yapılan kontrollerde gayet sağlıklı olduğunu söylediler herşeye refkles olarak hareket etti daha işitme testine felan girmedik topuk kanı daha bilinmiyor bunada çok şükür. Sarılık olmasın die her emzirmeyi yarım saat duruyorum emiyor çok şükür Allah'ım herkezin kucağına almayı nasip etsin şuan okadar az ağrım varki geziyorum resmen hastanenin içinde ebelerim çok iyiydi doktorum da sabah sekizde girdiğim hastaneden sekiz buçukta oğlum doğdu
sancı verdiler ama bu sefer de rahim kanalına yakın olan açılmaya engel oldu bebek kanala girmeyince sezeryana döndük bebeğim doğdu çok şükür gayet iyiCanım senin ilk gebelik miydi, bazı kişilerin vücudu sancıyı hissetmezmiş ama açılma olurmuş (sende sancı var hissetmiyorsun ama açılma da yok anladığım)
ben doğurdum çok şükürGncgm28 ahh hayırlı uğurlu olsun çok sevindim.
N Nedesemolmuyor1 inşallah senden de güzel haberler alırız
Evet çok güzel ve hızlı bir doğum oldu çok şükürAy masallah ya sevindim bebeğini kucağına almışsın seni merak ediyordum ve doğumun güzelliğine masallah
Hayırlı olsun cnm Allah'ım analı babalı büyütsünHanımlar açılmam
sancı verdiler ama bu sefer de rahim kanalına yakın olan açılmaya engel oldu bebek kanala girmeyince sezeryana döndük bebeğim doğdu çok şükür gayet iyi
ben doğurdum çok şükür
Teşekkür ederim size de hayırlı olsunHayırlı olsun cnm Allah'ım analı babalı büyütsün
iyi geçti spinal yaptırdım bebek de iyi çok şükür
Maşallah canım. Sağlıkla büyüt gözün aydınİyi aksamlar kızlar bizim doğum hikayemiz aşırı pozif geçti çok şükür bütün gece kasılma yaşadım. Sancım vardı ama.okadar etkili değildi sabaha kadar sürdü sabah dayanamadım duşa girdim belki yalancıdır die dahada şiddetlendi sanki hastaneye getirildim konturolde 5-6 cm dendi. Ve nişanim.muayene sırasında geldi Konturol ve yatış yapıldı doğum haneye alındım. Doğum haneye çıkana kadar 8 cm oldu hala sancım.okadsr bagiricak veya etkili değildi doktor bey gelene kadar bebeğin kafasını tutuyorum suyumu patlattı. Beş dakka surmiycek dedi hazırlık yapıldı iki ikinmayla oğlumu kucağıma aldım çok şükür dikişsiz doğumu gerçekleştirdim oğluma okadar Dow sendromlu dediler fakat yapılan kontrollerde gayet sağlıklı olduğunu söylediler herşeye refkles olarak hareket etti daha işitme testine felan girmedik topuk kanı daha bilinmiyor bunada çok şükür. Sarılık olmasın die her emzirmeyi yarım saat duruyorum emiyor çok şükür Allah'ım herkezin kucağına almayı nasip etsin şuan okadar az ağrım varki geziyorum resmen hastanenin içinde ebelerim çok iyiydi doktorum da sabah sekizde girdiğim hastaneden sekiz buçukta oğlum doğdu
Neden gece beslenmesini artır dedi canım ,kaç kez emiyordu gece ?kaça çıkar dedi ?Ayyynen oyle ataklardan ataklara kosucaz aralarinda pek vakit yok zatenevet canim ilk ay kontrolu hepatit b ikinci asi yapildi kilo alimi guzel aynen devam et dedi doktorumuz sadece gece beslenmesini arttir dedi 2 saatte bir net kalkiyoruz artik biraz esnek davraniyodum simdi sıkı tutuyorum. Banada hep ayni geliyo 3 cm uzamis boyu 600 gramda almis ama bana hep hap gibi geliyo
Maşallah size canım çok sevindimİyi aksamlar kızlar bizim doğum hikayemiz aşırı pozif geçti çok şükür bütün gece kasılma yaşadım. Sancım vardı ama.okadar etkili değildi sabaha kadar sürdü sabah dayanamadım duşa girdim belki yalancıdır die dahada şiddetlendi sanki hastaneye getirildim konturolde 5-6 cm dendi. Ve nişanim.muayene sırasında geldi Konturol ve yatış yapıldı doğum haneye alındım. Doğum haneye çıkana kadar 8 cm oldu hala sancım.okadsr bagiricak veya etkili değildi doktor bey gelene kadar bebeğin kafasını tutuyorum suyumu patlattı. Beş dakka surmiycek dedi hazırlık yapıldı iki ikinmayla oğlumu kucağıma aldım çok şükür dikişsiz doğumu gerçekleştirdim oğluma okadar Dow sendromlu dediler fakat yapılan kontrollerde gayet sağlıklı olduğunu söylediler herşeye refkles olarak hareket etti daha işitme testine felan girmedik topuk kanı daha bilinmiyor bunada çok şükür. Sarılık olmasın die her emzirmeyi yarım saat duruyorum emiyor çok şükür Allah'ım herkezin kucağına almayı nasip etsin şuan okadar az ağrım varki geziyorum resmen hastanenin içinde ebelerim çok iyiydi doktorum da sabah sekizde girdiğim hastaneden sekiz buçukta oğlum doğdu
Atak haftası var ve uyumlu bende kızımdwn biliyorumBenimkide tek tek haftalarini soyledibu doktorlari anlamiyorum vallahi biri birini tutmuyor asla
Cevabımı aldım :)Sorma vallahi benimkide planliydi guya dis gebelik sonrasi sak diye surpriz oldu 6 ay ara vericektim guyakesinlikle anne olduktan sonra hayata bakis acim degisti. Kilosundan dolayi demedi yaa gece beslenmesini iki yasina kadar anne sutune devam etmek istiyorum ama yeter mi sutum emin degilim dedim. Onun ustune soyledi gece beslenmesini atlamazsan arti bisey yapmana gerek yok gece ne kadar emzirirsen gunduz dolar tasar sutun dedi onun icin ugrasiyorum. Normalde 3 saatte bir kaldiriyodum gec saatte emzirip gece 2 defa kalkiyodum. Simdi saatleri duzenledim 10da emzirip uykuya yatiriyorum sonra 12 2 4 6 8 seklinde son 2 saatlik beslenmeyi yapiyorum. Gunun geri kalaninda da ne zaman isterse saat tutmuyorum. Daha kolayima geldi boyle yapmak
Hayirli olsun dogum yapmişsinizTeşekkür ederim size de hayırlı olsun
iyi geçti spinal yaptırdım bebek de iyi çok şükür
Gecmiş olsunKızlar ben ağustos anneleri grubundan geliyorum, sizlere bir şey sanılacağım, benim şimdi dün sabah avuç içi kadar kanamam oldu. Ultrasonda bakıldı açılma yok. Sancı en fazla 30 oldu. Dr dinlen dedi gönderdi. Ara ara belim ve kasığım ağrımaya devam ediyor ama kanama tekrar olmadı. Sizce doğum yaklaşmış mıdır? Böyle olup doğuran var mı? 2-3 güne doğum başlar felan dedi etraftakiler, çok tedirgin hissediyorum
Evet teşekkür ederimHayirli olsun dogum yapmişsiniz
Canim sutu takma strese girersinSütüm 2 gündür sanki çekildi. Hayatımda kafaya taktığım üzüldüğüm bir çok şey üst üste oldu sanırım o sebeple oldu şimdi birde sütü kafama takıyorum umarım tekrar eskisi gibi gelir. Şu an günde bir yada iki defa mama veriyorum önce emziriyorum bebeğim tepkisine göre üstüne 1 2 ölçek mama veriyorum sütüm her emmede doymasına yetmiyor sarılık da olunca riske atamıyorum veriyorum üzülerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?