2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kanamanin sebebi neymis peki bisey demedi mi? Sanci mevcut ama acilma yoksa 2 3 gune dogurmazsin. Onemli nokta suyun gelmesi suyun gelirse 18 saat icinde dogmali diyolar. Onun disinda iste sancisi olup acilmasi olmadan 40li haftalara gelenlerimiz var.

Maşallah

Sancı da az çıktı, dr kanama için bir şey demedi olabilir dedi. Ama ben regli olacak gibi hissediyorum aşşa doğru da çok baskı var, doğum öncesi belirtisi mi acaba

Ay masallah ya sevindim bebeğini kucağına almışsın seni merak ediyordum ve doğumun güzelliğine masallah

Hanımlar açılmam
Canım senin ilk gebelik miydi, bazı kişilerin vücudu sancıyı hissetmezmiş ama açılma olurmuş (sende sancı var hissetmiyorsun ama açılma da yok anladığım)
sancı verdiler ama bu sefer de rahim kanalına yakın olan açılmaya engel oldu bebek kanala girmeyince sezeryana döndük bebeğim doğdu çok şükür gayet iyi
Gncgm28 ahh hayırlı uğurlu olsun çok sevindim.
N Nedesemolmuyor1 inşallah senden de güzel haberler alırız
ben doğurdum çok şükür

Hayırlı olsun cnm Allah'ım analı babalı büyütsün

Maşallah canım. Sağlıkla büyüt gözün aydın

Neden gece beslenmesini artır dedi canım ,kaç kez emiyordu gece ?kaça çıkar dedi ?

Maşallah size canım çok sevindim

Cevabımı aldım :)

Gecmiş olsun
Kac haftaliksin?
Bide kendini cok yordunmu bu aralar bazen cok fazla yurudugunde yada iş yaptiginda kanama olabiliyor
Sende plesanta previa varmi?

Canim sutu takma strese girersin
Bol bol su icmeni ve gunde bi bardak kimyon suyu ic
Bende ilk once kendi sutumu veriyorum sonra mama veriyorum bebegin tepkisine gore
Sarili icin cok endişeliyse doktora gotur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…