- 16 Haziran 2023
- 109
- 142
- 18
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #26.221
Pazartesi gideceğim tekrar doktra bana kalsa hiç gitmem ama bakanlık sevk kağıdıyla gitmeyi mecbur gibi bişey yapmış.Hic zorma canim
Dun oglumun elinden 8 tane tup kan aldilar okadar agladi ki cok üzüldüm minicik ellerinden zar zor geliyordu
Canim saglik ocagindaki kanlar bekletiklerini sanetmiyorum cunku saglik bakanligi cok uzerinde duruyor topuk kanlarini
Peki sen doktoruna soyledinmi saglik ocaginki boyle cikiyor burda temiz cikiyor diye?
Sağlıkla büyüt insallahAynen cnm bekletti
Canim uzun sure emzirmek istedigimi soyledim ama sutum yeter mi emin degilim diyince gece iki saat arayla emzir sabah goguslerin dolar tasar hormonlarin en cok calistigi zaman gece saatleri dedi. Yani sutun artsin istiyosan gece mutlaka emziriceksin sagim yapicaksin benim dunden bugune 10cc fark etti bile simdi bikac sey daha deniyorum eger ise yararsa haber veririmNeden gece beslenmesini artır dedi canım ,kaç kez emiyordu gece ?kaça çıkar dedi ?
Biz de öyleyiz gözleri bile hala biraz Sarı ama çevremde satılık yaşayanlar değer düşüyor ama çocuğun rengi 2-3 ay düzelmiyor diyorlar. Bekliyorum sabırla ama insanın canını sıkıyor o Sarı görüntüKızlar merhaba. Bebişim 24 günlük gözleri yüzü sarı. Bir haftalıkken vücudu tümden sarıydı acile gittik 13 çıktı fototerapiye gerek yok dediler tekrar gelmenize de gerekmiyor dediler gönderiler ama hala sarı. Kan alırken çok zor oldu içim kaldırmadı tekrar yok yere gitmek istemiyorum ama hala sarı olması da kafama takılıyor benzer durumda olan var mı öneriniz var mı
Yok canım herşey normaldi. 1-2 haftadır da işi bıraktım dinlenmedeydim. Ama neden böyle oldu bilmiyorum. Çok saol bakalım 2 günü atlattık tık yok şuan bol yatıyorumGecmiş olsun
Kac haftaliksin?
Bide kendini cok yordunmu bu aralar bazen cok fazla yurudugunde yada iş yaptiginda kanama olabiliyor
Sende plesanta previa varmi?
Evet mecbursun gitmeyePazartesi gideceğim tekrar doktra bana kalsa hiç gitmem ama bakanlık sevk kağıdıyla gitmeyi mecbur gibi bişey yapmış.
Gece emzirmesi süt artışı için kesinlikle gerekli ama bunun için 2 saatte bir şartı olduğunu bilmiyordum. Ki zaten mecbur gece emziriyoruz daha çok küçükler2 yasa kadar emzirmek istiyorum ama sutum yeter mi emin degilim takviye kullaniyorum hep arttirmak icin dedim oda gece emzir bol bol sabah zaten dolar tasar goguslerin oyle artar sutun dedi
Aynen bol bol dinlenYok canım herşey normaldi. 1-2 haftadır da işi bıraktım dinlenmedeydim. Ama neden böyle oldu bilmiyorum. Çok saol bakalım 2 günü atlattık tık yok şuan bol yatıyorum
Yaa bende esnek davraniyodum iste 3 3.5 saat yada o ne zaman isterse seklindeydik ama doktor oyle diyince denedim bir gunde bile artis olduGece emzirmesi süt artışı için kesinlikle gerekli ama bunun için 2 saatte bir şartı olduğunu bilmiyordum. Ki zaten mecbur gece emziriyoruz daha çok küçüklerBenim fındık genelde 3 saatte bir uyanıyor geceleri, bazen 2 saatte oluyor ben çok ellemiyorum açıkçası
Bilmiyorumki canım doktor bebek iyi dedi, doğum kanalına girmiş ama doğacak kadar aşağıda değil dedi, benimki kanala erken girmişti 34. Haftada o yüzden biraz erken gelecek galiba, iğne felan sordum ama bu haftalarda doğsa da müdahale etmiyoruz dedi, dinlenmeyle geçebilir dedi. Bir 10 gün daha dayansa içim rahat edecek, daha küçük 2600 gr olmuş, yarın 36 haftalık oluyor. 37. Haftadan sonra zamanında doğum oluyormuşAynen bol bol dinlen
Başka bi doktirami gozuksen kanama olduysa ultrasyonda gozukuyor kanama alani diye
Mesela benim kanamam yoktu ama kesenin etrafinda kanama alani vardi
Bebek iyiyse kanamanda durmuşsa bisey yapmazlarBilmiyorumki canım doktor bebek iyi dedi, doğum kanalına girmiş ama doğacak kadar aşağıda değil dedi, benimki kanala erken girmişti 34. Haftada o yüzden biraz erken gelecek galiba, iğne felan sordum ama bu haftalarda doğsa da müdahale etmiyoruz dedi, dinlenmeyle geçebilir dedi. Bir 10 gün daha dayansa içim rahat edecek, daha küçük 2600 gr olmuş, yarın 36 haftalık oluyor. 37. Haftadan sonra zamanında doğum oluyormuş
Amin inşallah cnmSağlıkla büyüt insallah
Valla süpersin ben bir an önce emsin bitsin uykuma devam edeyim kafasındayım kesintisiz uyumayı özledim. Yediklerimizin çok etkilemediğini bende söylemiştim daha önce, hormonlar sayesinde süt üretimi oluyor. Yoksa zaten herkesin düzgün beslenme şansı olmayabiliyor. Doğumdan beri 3 saati geçen kesintisiz bir uykum olmadıYaa bende esnek davraniyodum iste 3 3.5 saat yada o ne zaman isterse seklindeydik ama doktor oyle diyince denedim bir gunde bile artis olduuyanmiyo bu arada her sey uyku haliyle oldugundan hizlica oluyo emzir gaz cikart yatir derken 40 45 dk anca... ben bide takviyeyle yedigim ictigimle daha cok artar diye dusunuyodum ama degilmis biraz hormonlara oynamak lazimmis. Zaten 5.aydan sonra 6 saate cikiyomus gece beslenmesi... Gece birak iki saatte bir emzirmeyi bide sagim yapabilirsen yap dedi dusun yorgun olmazsam 15 20dk sagim yapiyorum bide
İnşallah bakalım biraz daha dayanacak gibiyizBebek iyiyse kanamanda durmuşsa bisey yapmazlar
Gönlünü ferah tut bebegin şimdi dogsa bile bebekte solunun sıkinti yada enfeksiyon yoksa kuveze girmez
Benim yanimda kadin 35 haftada dogum yapti bebegi yanindaydi
Benimde uykum bolununce hayatta uyuyamazdim tekrar simdi zombi mod her an her yerde uyuyabilirimValla süpersin ben bir an önce emsin bitsin uykuma devam edeyim kafasındayım kesintisiz uyumayı özledim. Yediklerimizin çok etkilemediğini bende söylemiştim daha önce, hormonlar sayesinde süt üretimi oluyor. Yoksa zaten herkesin düzgün beslenme şansı olmayabiliyor. Doğumdan beri 3 saati geçen kesintisiz bir uykum olmadı
Ben dikişlerim alçıya alçıya çıktım birkaç defa böyle iyi gelen bir şey olamaz herkese tavsiyem sağlığınız iyiyse gezin dolaşınSuan kuafordeyim birincisi cok mutluyum kisadan da olsa bakim yaptiricam. İkincisi asiri stresliyim aklim sipamda uyandi mi agladi mi diye kafayi kirmak uzereyim. Ucuncusu disarda olmak hem cok guzel hem sanki insanlar ustume ustume geliyomus gibi tehlike modum hep acik kafayi kirdimdisari cikan var mi hic hastane doktor disinda? Bi ben mi boyle hissediyorum?
Hastane disinda bi iki kere cikabildimSuan kuafordeyim birincisi cok mutluyum kisadan da olsa bakim yaptiricam. İkincisi asiri stresliyim aklim sipamda uyandi mi agladi mi diye kafayi kirmak uzereyim. Ucuncusu disarda olmak hem cok guzel hem sanki insanlar ustume ustume geliyomus gibi tehlike modum hep acik kafayi kirdimdisari cikan var mi hic hastane doktor disinda? Bi ben mi boyle hissediyorum?
Benimde bir aylık hala hafif sarılık var kafaya takma canım uyku hali devam etmiyorsa kilo alımı da güzelse tamamdır rengi düzelecek elbet artık rutin sarılığa giriyor zamanla pembiş yanaklara kavuşuruzKızlar merhaba. Bebişim 24 günlük gözleri yüzü sarı. Bir haftalıkken vücudu tümden sarıydı acile gittik 13 çıktı fototerapiye gerek yok dediler tekrar gelmenize de gerekmiyor dediler gönderiler ama hala sarı. Kan alırken çok zor oldu içim kaldırmadı tekrar yok yere gitmek istemiyorum ama hala sarı olması da kafama takılıyor benzer durumda olan var mı öneriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?