2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Geceleri biberon verdiğim oluyor meme reddi yaşamadım ama markasına da bağlı diyorlar lansinoh benimki medelada yapmıyormuş ama diğerlerini bilmiyorum

Geceleri biberon verdiğim oluyor meme reddi yaşamadım ama markasına da bağlı diyorlar lansinoh benimki medelada yapmıyormuş ama diğerlerini bilmiyorum
Bakalim canim deneyecegim bugun bi madilik sezersem kaparim hemen agzindan

Selam kızlar. Daha önce sezaryen dikiş yerimin sol tarafı çok şiş diye yazmıştım. Geçmiyor ne yaparsam. Psikolojim çok bozuldu. Benim gibi olan kimse yok. Bu sabah farkettim yanlış dikmişler. Hamileyken göbekte çizgi çıkıyor ya, o üst tarafta solda alt tarafta baya sağda. O yüzden öyle salatalık gibi şiş duruyor. Psikolojim gerçekten çok bozuldu. 22 gün oldu. Haftaya kontrole gittiğimde dikerken gözünün nereye baktığını sormak istiyorum. Tekrar ameliyat olsan kim düzeltir bunu bilmiyorum ama böyle gördükçe ağlamak istiyorum. Çok musuzum.

Ben doğduğundan beri lansinoh kullanıyorum. Gece de biberonla veriyorum sağdığım sütü çünkü kucağa alınca çığlık kıyamet uyanıyor ve bir daha uyumuyor. Meme reddi hiç yaşamadım.

Yaa ben cok arastirmistim bu lekeyi hatta acaba oglumda da olur mu diye bekledim ama olmadi. Soyun etkisi var diye biliyorum turk ve mogol orta asya halklarinda cok olurmus. Nerelisiniz?
Çok ilginç hiç duymamıştım.
Eşim evlat edinilmiş.
Benim de dedelerimden biri evlatlık verilmiş Karadenizli bir aileye.
2 tarafında net bilemiyoruz yani nereden geldiğini

Merhaba canım kendi kendine yorumda bulunup canını sıkma. Belki şiş olan kısım içten vs zorlanmıştır başka sebebi vardır. Kendi doktorundan Farklı birine gidip fikir almanı öneririm. Hata yaptıysa da yanlış dikilmiş demez. Bence başka sebebi vardır yine de.

Slm arkadaşlar bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor benim bebeğim 5-6 defa yapıyor acaba bir sorun mu var yoksa sizinkiler de öyle mi?

Kendini yoruyor musun? Ben biraz yorsam sol tarafım şişiyor ve dikişimde eğri gibi duruyor. Ödemim vardı benimde şişmişti dinlenince iniyor. Ağır kaldırma, karnını çok kasmamaya çalış, benimki de jilet gibi düzgün değil ama henüz tam anlamıyla iyileşmedik rahimimizin toparlanması bile 6 hafta. Kendini üzme lütfen sütün etkilenir, bakma bir süre oraya yok gibi davran ama tabii ki doktoruna sor mutlaka

Sizinkide benim gibi mi bilmiyorum bu dönem mi böyledir nedir biz bu emme işini abarttık artık memeyle oyun oynuyoruz emzik gibi sizde durumlar nasıl ?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…