2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Emzik kullananiz var mi kizlar ne kullaniyosunuz? Aventin 0-6 ay emziklerinden almistim tutuyo ama cabuk atiyo acaba soothie veya bibs mi daha iyi sizde durum nedir?

Emzik kullananiz var mi kizlar ne kullaniyosunuz? Aventin 0-6 ay emziklerinden almistim tutuyo ama cabuk atiyo acaba soothie veya bibs mi daha iyi sizde durum nedir?
Aynısı var bende,kızım tutmuştu ama oğlum almiyor şuan denemeye devam edicem bir süre daha

Oioi denedim almadı.
Bir tane daha deneyeceğim ama biberonu da reddediyor benim ki. Mama da almıyor. Sadece anne sütü istiyor karnı doyunca emzik niyetine tutuyor (şikayetçi değilim seviyorum koyniş koyniş olmayı)
Ama bebek reflüsü için bana bir çare kızlar
Midesi bulanıp kusabiliyor
Hemen yatırmıyorum
Belli açıda yatırıyorum falan filan yani nette yazan herşeyi deniyorum ama yine de gece deliksiz uyku delinşyor reflü yüzünden
Var mı çareniz?

Canım sende i vardı süt ve süt ürünleri alerjisi öyle hatırladım sanki oda bebeği memeden sonra çok kustururmuş

Reflu yatagi aldiniz mi ? Yatas in junosunda yatiyoruz biz. Baya memnunum

Hanimlar bişey sorucam bu konu benim icin çok önemli de . doğum yaptınız da Bebek kilosu ultrason kilosu ile uyumlu muydu arada ne kadar fark çıktı en son ki ultrason kilosuyla lütfen cevap verebilir misiniz ?????
Benim ki en son 3300 dedi doktor 2990 doğdu aynı gün

Hadi yaa el kadar bebede reflu de yani baska insan mi yok. Egimli yatiriyorum sadece bide emdikten 15dk sonra yatiriyorum

Canım sende i vardı süt ve süt ürünleri alerjisi öyle hatırladım sanki oda bebeği memeden sonra çok kustururmuş
İlk çocuğumda vardı ve diyet ile devam etmiştik hayatımıza. Fakat bunda hiç başka alerji belirtisi yok. Ne kakası ne cildi ne başka bişy. Kusma çok şiddetli değil ama her yemeden sonra mutlaka dik tutuyorum bir müddet, gazı çıkınca hazmetmeye başlayınca rahatça yatırıyorum ama işte zorluyor gece o süreç. Beni de bebişi de :/
Reflu yatagi aldiniz mi ? Yatas in junosunda yatiyoruz biz. Baya memnunum
Juno değil ama normal yatağını reflü yatağı şekline getirdik. O eğim işe yaramadı. Baya bildiğin dimdik kucakta durunca çocuk rahat oluyor.
Hadi yaa el kadar bebede reflu de yani baska insan mi yok. Egimli yatiriyorum sadece bide emdikten 15dk sonra yatiriyorum
He ya.
Yavruşa diyorum ki “annem hamileyken ben de çok çektim gebe reflüsünden. Seni o kadar iyi anlıyorum ki… ve inan hiç kızmadım sana. Ne diye aynısını yaşıyorsun ki..” evet aynen böyle gözler yaşlı konuşuyorum

Benim bakkal emziği cnm :) ilk çocuğum hiç emzik tutmadı bunda istedim çünkü bazen. İş oluyor tekim iki dk sakinlesiyor sürekli emmiyor dediğin gibi

Benim bakkal emziği cnm :) ilk çocuğum hiç emzik tutmadı bunda istedim çünkü bazen. İş oluyor tekim iki dk sakinlesiyor sürekli emmiyor dediğin gibi
Garanti benimkide bakkal emzigini sever net. Yani ozellikle sancisi olunca memede durmak istiyo e onu atamiyo yenisini ekliyo habire ustune emzik o kisimda hem ona hem bana yararda zorla agzinda tuttum bu aksam

Garanti benimkide bakkal emzigini sever net. Yani ozellikle sancisi olunca memede durmak istiyo e onu atamiyo yenisini ekliyo habire ustune emzik o kisimda hem ona hem bana yararda zorla agzinda tuttum bu aksam
Dediğin gibi bu konuda tecrübem yok. İlk çocuğum hiç tutmadı ama bunda faydasını goedum ben özellikle gece. Çok ağlıyor altini değiştirirken vs :)

Benim de ilk çocuğumda reflü vardı, bunda da alerjiden şüpheleniyorum
Reflü için söyleyebileceğim şey sabırlı olmak gerektiği. Bizi kusma çok zorlamıştı. Zor bir dönemdi ama 6 aylık olana kadar. Çocuğun ayağa kalkmasıyla birlikte aniden düzeldi.
Bunda da kusma var ama başka belirtiler de var. İnşallah alerjisi yoktur. Çarşamba randevumuz var. Çarşamba gününü bekliyorum ben de.

Avent soothie, mam, nuk, bibs kauçuk denedim. Bibs 1-2 dakika tutulma süresi ile önde. Diğerleri kabul edilmedi, tutulma süresi sıfır Bibs bakkal emziği oluyor bu arada.
Emzik konusu bebişin keyfine göre seçim yaptığı bir dünya

Bakkal emzigi wee baby yaa bence valla o keyfine gore secicekte pahali yav sınır koymak lazim ya bu ya hic

Maalesef alerji göstergesi olması beni korkutuyor. İlk bebeğimde çok zorladı beni alerji ve reflü. Kolay bir bebek olmasına rağmen uykusuzluk başında beklemek zorladı. Şimdilik bunda alerji göstergesi henüz yok (reflüsü de bazen çok bazen sızıntı şeklinde kusma, hıçkırık ve gaz çıkaramayınca inler gibi nefes akıp verme)
Hepsine normal yazıyo internette. Doktor da öyle diyor. Neyse gitti 1 ay kaldı 5 ay o zaman.
Şifa diliyorum bebişinize de. İnşallah alerjik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…