- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #26.701
Dönemsel sanırım çok sık emiyorSizinkide benim gibi mi bilmiyorum bu dönem mi böyledir nedir biz bu emme işini abarttık artık memeyle oyun oynuyoruz emzik gibi sizde durumlar nasıl ?:)
AynısıEmzik gibi kullanıyoruz artık biz.Yakalar yakalamaz gözlerini bayıyor uykuya geçecek gibi.Meme bağımlısı oldu oğlum.
Aynısı var bende,kızım tutmuştu ama oğlum almiyor şuan denemeye devam edicem bir süre dahaEmzik kullananiz var mi kizlar ne kullaniyosunuz? Aventin 0-6 ay emziklerinden almistim tutuyo ama cabuk atiyo acaba soothie veya bibs mi daha iyi sizde durum nedir?
Oioi denedim almadı.Emzik kullananiz var mi kizlar ne kullaniyosunuz? Aventin 0-6 ay emziklerinden almistim tutuyo ama cabuk atiyo acaba soothie veya bibs mi daha iyi sizde durum nedir?
Canım sende i vardı süt ve süt ürünleri alerjisi öyle hatırladım sanki oda bebeği memeden sonra çok kustururmuşOioi denedim almadı.
Bir tane daha deneyeceğim ama biberonu da reddediyor benim ki. Mama da almıyor. Sadece anne sütü istiyor karnı doyunca emzik niyetine tutuyor (şikayetçi değilim seviyorum koyniş koyniş olmayı)
Ama bebek reflüsü için bana bir çare kızlar
Midesi bulanıp kusabiliyor
Hemen yatırmıyorum
Belli açıda yatırıyorum falan filan yani nette yazan herşeyi deniyorum ama yine de gece deliksiz uyku delinşyor reflü yüzünden
Var mı çareniz?
Reflu yatagi aldiniz mi ? Yatas in junosunda yatiyoruz biz. Baya memnunumOioi denedim almadı.
Bir tane daha deneyeceğim ama biberonu da reddediyor benim ki. Mama da almıyor. Sadece anne sütü istiyor karnı doyunca emzik niyetine tutuyor (şikayetçi değilim seviyorum koyniş koyniş olmayı)
Hemen yatırmıyorum
Belli açıda yatırıyorum falan filan yani nette yazan herşeyi deniyorum ama yine de gece deliksiz uyku delinşyor reflü yüzünden
Var mı çareniz?
Ben 40+1 de oldum bir sıkıntı olmadı ama bebeğim iri değildi 2990 doğdu kızımKızlar sezeryan için 39+1 mesela geç bir tarih mi oluyor, genelde 39.haftaya kalmadan alınır diye okudum
Benim ki en son 3300 dedi doktor 2990 doğdu aynı günHanimlar bişey sorucam bu konu benim icin çok önemli de . doğum yaptınız da Bebek kilosu ultrason kilosu ile uyumlu muydu arada ne kadar fark çıktı en son ki ultrason kilosuyla lütfen cevap verebilir misiniz ?????
Bana doktor hiç bir şey sürmene gerek yok dediSelam nasılsınız? Nasıl gidiyor? sezaryen olanlara bi sorum olcak yara yerine nasıl bi bakım uyguluyosunuz? Hangi ürünü ne şekilde kullaniyosunuz?
Hadi yaa el kadar bebede reflu de yani baska insan mi yok. Egimli yatiriyorum sadece bide emdikten 15dk sonra yatiriyorumOioi denedim almadı.
Hemen yatırmıyorum
Var mı çareniz?
Perşembe günü kontrolde bana da 3200 dendi, yarın ara kontrole gideceğim bakalım herşey yolunda ise hafta sonuna kadar bekletecek gibi doktorum (39+4 oluyorum o güne)Benim ki en son 3300 dedi doktor 2990 doğdu aynı gün
İlk çocuğumda vardı ve diyet ile devam etmiştik hayatımıza. Fakat bunda hiç başka alerji belirtisi yok. Ne kakası ne cildi ne başka bişy. Kusma çok şiddetli değil ama her yemeden sonra mutlaka dik tutuyorum bir müddet, gazı çıkınca hazmetmeye başlayınca rahatça yatırıyorum ama işte zorluyor gece o süreç. Beni de bebişi de :/Canım sende i vardı süt ve süt ürünleri alerjisi öyle hatırladım sanki oda bebeği memeden sonra çok kustururmuş
Juno değil ama normal yatağını reflü yatağı şekline getirdik. O eğim işe yaramadı. Baya bildiğin dimdik kucakta durunca çocuk rahat oluyor.Reflu yatagi aldiniz mi ? Yatas in junosunda yatiyoruz biz. Baya memnunum
He ya.Hadi yaa el kadar bebede reflu de yani baska insan mi yok. Egimli yatiriyorum sadece bide emdikten 15dk sonra yatiriyorum
Benim bakkal emziği cnm :) ilk çocuğum hiç emzik tutmadı bunda istedim çünkü bazen. İş oluyor tekim iki dk sakinlesiyor sürekli emmiyor dediğin gibiEmzik kullananiz var mi kizlar ne kullaniyosunuz? Aventin 0-6 ay emziklerinden almistim tutuyo ama cabuk atiyo acaba soothie veya bibs mi daha iyi sizde durum nedir?
Garanti benimkide bakkal emzigini sever net. Yani ozellikle sancisi olunca memede durmak istiyo e onu atamiyo yenisini ekliyo habire ustune emzik o kisimda hem ona hem bana yararda zorla agzinda tuttum bu aksamBenim bakkal emziği cnm :) ilk çocuğum hiç emzik tutmadı bunda istedim çünkü bazen. İş oluyor tekim iki dk sakinlesiyor sürekli emmiyor dediğin gibi
Dediğin gibi bu konuda tecrübem yok. İlk çocuğum hiç tutmadı ama bunda faydasını goedum ben özellikle gece. Çok ağlıyor altini değiştirirken vs :)Garanti benimkide bakkal emzigini sever net. Yani ozellikle sancisi olunca memede durmak istiyo e onu atamiyo yenisini ekliyo habire ustune emzik o kisimda hem ona hem bana yararda zorla agzinda tuttum bu aksam
Benim de ilk çocuğumda reflü vardı, bunda da alerjiden şüpheleniyorumİlk çocuğumda vardı ve diyet ile devam etmiştik hayatımıza. Fakat bunda hiç başka alerji belirtisi yok. Ne kakası ne cildi ne başka bişy. Kusma çok şiddetli değil ama her yemeden sonra mutlaka dik tutuyorum bir müddet, gazı çıkınca hazmetmeye başlayınca rahatça yatırıyorum ama işte zorluyor gece o süreç. Beni de bebişi de :/
Juno değil ama normal yatağını reflü yatağı şekline getirdik. O eğim işe yaramadı. Baya bildiğin dimdik kucakta durunca çocuk rahat oluyor.
He ya.
Yavruşa diyorum ki “annem hamileyken ben de çok çektim gebe reflüsünden. Seni o kadar iyi anlıyorum ki… ve inan hiç kızmadım sana. Ne diye aynısını yaşıyorsun ki..” evet aynen böyle gözler yaşlı konuşuyorum
Avent soothie, mam, nuk, bibs kauçuk denedim. Bibs 1-2 dakika tutulma süresi ile önde. Diğerleri kabul edilmedi, tutulma süresi sıfırEmzik kullananiz var mi kizlar ne kullaniyosunuz? Aventin 0-6 ay emziklerinden almistim tutuyo ama cabuk atiyo acaba soothie veya bibs mi daha iyi sizde durum nedir?
Bakkal emzigi wee baby yaa benceAvent soothie, mam, nuk, bibs kauçuk denedim. Bibs 1-2 dakika tutulma süresi ile önde. Diğerleri kabul edilmedi, tutulma süresi sıfırBibs bakkal emziği oluyor bu arada.
Emzik konusu bebişin keyfine göre seçim yaptığı bir dünya
Maalesef alerji göstergesi olması beni korkutuyor. İlk bebeğimde çok zorladı beni alerji ve reflü. Kolay bir bebek olmasına rağmen uykusuzluk başında beklemek zorladı. Şimdilik bunda alerji göstergesi henüz yok (reflüsü de bazen çok bazen sızıntı şeklinde kusma, hıçkırık ve gaz çıkaramayınca inler gibi nefes akıp verme)Benim de ilk çocuğumda reflü vardı, bunda da alerjiden şüpheleniyorum
Reflü için söyleyebileceğim şey sabırlı olmak gerektiği. Bizi kusma çok zorlamıştı. Zor bir dönemdi ama 6 aylık olana kadar. Çocuğun ayağa kalkmasıyla birlikte aniden düzeldi.
Bunda da kusma var ama başka belirtiler de var. İnşallah alerjisi yoktur. Çarşamba randevumuz var. Çarşamba gününü bekliyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?