2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Günaydın kızlar, bebeğe gaz damlası kullanıp memnun kalanlar varnı aranızda. Tuvaletini yapamıyor geceden beri kıvranıyor yavrun kıpkırmizi suratı

Emzik kullananiz var mi kizlar ne kullaniyosunuz? Aventin 0-6 ay emziklerinden almistim tutuyo ama cabuk atiyo acaba soothie veya bibs mi daha iyi sizde durum nedir?
Ben de avent kullanıyorum istediği zaman tutuyor istediği zaman atıyor valla ben 3. Gün vermiştim. Bir tanede bibs alıp deniycem belki daha çok sever

Günaydın kızlar, bebeğe gaz damlası kullanıp memnun kalanlar varnı aranızda. Tuvaletini yapamıyor geceden beri kıvranıyor yavrun kıpkırmizi suratı
Metsil icirdim ama hic bir ise yaramadi 5 gun kaka yapmadi probiyotik verdi doktor simdi gun asiri yapiyor biraz masaj bacak hareketleriyle beraber. 10 gune kadar normalmis yapmamasi. Sanciyi diski degil gaz yaparmis bu arada

Bizde mahvolduk gece.Tam uyuyor yatıyor diyorum çığlık çığlık uyanıyor.4ü gördük sonra sabah her saat başı.Hala mıkır mıkır ediyor.

Biz de geçen gece öyleydik ama verdim dokyorun yazdığı damlayı tadını hiç sevmedi hemen kustu baya bı masaj yaptım gazı rahatladı sonra uykuya daldı

Kızlar bu arada atak haftası var bence ve benim bebiş kesinlikle bu hafta geçiriyor, sürekli emmek istiyor hiç böyle değildi, ağlıyor, uyuyamıyor, umarım kısa sürer çok zor çünkü

Ay deneyeyim hemen hadi inssss
İnşallah bide uykuda vermeye başladım daha rahat oldu. Biberon da yavaş akış olanı almıştım, baş aşağı tutunca akıtmayan biberon olsun demişlerdi bi yerde o yüzden, cimcime bi yerden sonra biberonu atıp meme istiyor yavaş akışta red yaşamazsın bence için rahat olsun.

Evet evet dun uykuda verdim biberonu daha dogrusu babasi verdi uyku haliyle icti sutunu sonra memeye devam emzigide zor durumlar icin istiyorum esasen bazen emme cilginligi yasiyoruz catlayana kadar

Kızlar bebeğim çok fazla hırıltılı ses çıkarmaya başladı neden olabilir? İlk başlarda da çok az vardı doktor normal amniyon sıvısını atacak demişti. Ama bugün baya arttığını farkettim. Uyurken yok ama uyanıkken çıkıyor hırıltı, 27 gunluk olduk bugün

Gecmiş olsun benimde oyleydi bi ara duzeldi
Eger bebekte oksuruk ve nefes darligi varsa ihmal etme cocuk doktoruna goster

Kızlar hello uzun zamandır yazmadım doğum yapan tüm annişleri tebrik ediyorum allah anali babali buyutsun bende temmuz annesi olacaği mdiye duşunuyordum amaaa benim oğlanın geleceği yok ağustosa kaldı benim doğum 5 cm açıklıkla yola devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…