2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Canım benim de bebeğimin kalçasında morluklar var. Bende pazartesi doktora götüreceğim. İnternette öyle olup kendiliğinden geçen çok gördüm. Haftanın ileri olmasını çok düşünme. Yani onu düşünüp ayrıca kendini üzme lütfen. Doğal doğumu destekleyen doktorlarda 42ye dek bekleyen oldukça fazla. Bunların sebebi 42ye dek beklemen olmayabilir. Dediğim gibi morluk çok fazla bebekte oluyormuş zaten. İnşallah hepsi geçecek.

Kizlar bisey danisicam sizce nasil yapayim. Buzlukta bikac poset kolostrum var ogluma icirmek istiyorum malum cok cok degerli bi sut. Neyle icirsem ona emin olamadim. Kasik biberon en fazla 50cc az gelir. Kolik biberonu var elimde yavas akisli ama biberon fobisi oldu bende alisir meme reddi yapar diye. Fincanlada iciriliyomus ne yapsam akil verin bana

Ben şırıngayla veriyorum

Ben şırıngayla veriyorum
Yaa aklima geldi de siringa cok minik kalicak bu sipa siringayida yer benide sabirsiz yani beklemez. Aslinda yavas akisli biberonla vermeyi cok istiyorum esim beslesin istiyorum cunku o duyguyu tatsin diye. Haftada bir bir defa biberonla beslesem acaba alisir mi ki yaa

Bebekler çok acayip kişiler ama bir kezle bir şey olmaz sanırım ben hastanede sütüm yetersiz olunca hemşire 10 cc şırınga vermişti mamayı öyle veriyorum. Hala da mecburi günde 2-3 kez yavru kedi gibi şırıngayla besliyorum, benim ki 5 günlük tabii senin minnoş artık daha güçlü çekiyordur, haklısın az gelebilir şırınga

Böbrek erkek bebeklerde baslarda olup sonra geçiyor diye biliyorum, inşallah hemen geçer

Oy senin kus daha yeniiii evet ona cok normal memeyide hep ver alisir

Kuzum o arkadaşta burdan idi, uzun zamandır yazmadı, şimdi yanlış bilgi vermeyeyim tam bilmiyorum son durumu

Bebegindeki morluk boyle birsey mi: Popoda leke
Eger buysa endiselencek bir durum yok, asya kokenli bebeklerde rastalan bir durum diye aciklamisti bize doktor.
Oglumdada vardi. Bir kac yil icinde kayip oluyor.

Ben gunde 1 hatta bazen 2 kez siseden formul sut veriyorum emzirmenin yaninda.
Oglumdada yapmistim ve onu 27 ay emzirebildim.

Ben gunde 1 hatta bazen 2 kez siseden formul sut veriyorum emzirmenin yaninda.
Oglumdada yapmistim ve onu 27 ay emzirebildim.
Ay cok sevindim suan hep biberonu öcü gibi anlattilar hele ki meme reddi yasadigimiz icin iyice gozumde yasakliydi. Suan sevindim haftada bir iki biberonla icireyim

Ay cok sevindim suan hep biberonu öcü gibi anlattilar hele ki meme reddi yasadigimiz icin iyice gozumde yasakliydi. Suan sevindim haftada bir iki biberonla icireyim

Banada cok diyen oldu ama oglum yeterince kilo alamamisti o yuzden formul mamayida ek olarak vermistim.
Biberonun ucu meme ucu kadar genis olmamasina dikkat etmen gerekir. Birde sunu unutma, senin sutun formul mamadan daha lezzetli, daha sekerli bir tadi var.

Evet evet mama vermicem zaten yine kendi sutumu vericemde neyle versem orasi muallakti mesajin beni cok mutlu etti. Esimde beslemenin guzelligini tatsin istiyodum boylelikle o emzirir biraz da

Ben de 2-3 güne bir akşamları biberon veriyorum. Daha doğrusu eşim ve kızım veriyor. Hem eşim ve kızımın da bebekle bir paylaşımı olmuş oluyor, o sırada ben de 5-10 dakika kazanmış oluyorum:) hem de tamamen biberona yabancı kalmasını istemiyorum. Biberonun da lazım olduğu zamanlar oluyor çünkü. İlk çocuğumda biberon denemelerimde almamıştı, sonrası da almadı direk bardakla başladı öyle devam etti.

Son düzenleme:
İnşallah cnm

İnşallah önemli bişey yoktur Rabbim şifa versin

Suan biberon ihtiyacini dusunemiyorim bilebende yaotigini yapmk istiyorim bakalim

Bikac kere biberon vermekle bişey olmaz canm korkma kolik biberonla ver gtsn ya ben hergun iki kere biberonla mama veryrm aynı zamandada emziriyorm bir sorun yaşamadık Allah'a hamd olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…