- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.989
- 63
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #26.641
Canım benim de bebeğimin kalçasında morluklar var. Bende pazartesi doktora götüreceğim. İnternette öyle olup kendiliğinden geçen çok gördüm. Haftanın ileri olmasını çok düşünme. Yani onu düşünüp ayrıca kendini üzme lütfen. Doğal doğumu destekleyen doktorlarda 42ye dek bekleyen oldukça fazla. Bunların sebebi 42ye dek beklemen olmayabilir. Dediğim gibi morluk çok fazla bebekte oluyormuş zaten. İnşallah hepsi geçecek.Evet cocukmdoktoru hem tahriş olmuş hemde vücutta morluklar oluşmuş cerahi doktoruna randevu aldım bakalim 11 rinde giidicez ne diycek böbrekleri iyice büyümüş okadar gittim hamileyken insan birşey derdi ama yok demedi doktor Allah'ın izniyle bunuda atlaticaz oğlumla
Ben şırıngayla veriyorumKizlar bisey danisicam sizce nasil yapayim. Buzlukta bikac poset kolostrum var ogluma icirmek istiyorum malum cok cok degerli bi sut. Neyle icirsem ona emin olamadim. Kasik biberon en fazla 50cc az gelir. Kolik biberonu var elimde yavas akisli ama biberon fobisi oldu bende alisir meme reddi yapar diye. Fincanlada iciriliyomus ne yapsam akil verin bana
Yaa aklima geldi de siringa cok minik kalicak bu sipa siringayida yer benideBen şırıngayla veriyorum
Bebekler çok acayip kişilerYaa aklima geldi de siringa cok minik kalicak bu sipa siringayida yer benidesabirsiz yani beklemez. Aslinda yavas akisli biberonla vermeyi cok istiyorum esim beslesin istiyorum cunku o duyguyu tatsin diye. Haftada bir bir defa biberonla beslesem acaba alisir mi ki yaa
Böbrek erkek bebeklerde baslarda olup sonra geçiyor diye biliyorum, inşallah hemen geçerİnsallah cnm ya hangisiyle ugrasicagimi şaşırdım derileri atmasinami kalçası ve omzundaki morluk can sıkıyor doktor geçer dedi ama bilmiyorum onu geçtim böbrek genişlemesi hamileligimi öğrendiğimden beri demedikleri kalmadı ben inanıyorum bunuda atlaticaz oğlumla
Oy senin kus daha yeniiiiBebekler çok acayip kişilerama bir kezle bir şey olmaz sanırım ben hastanede sütüm yetersiz olunca hemşire 10 cc şırınga vermişti mamayı öyle veriyorum. Hala da mecburi günde 2-3 kez yavru kedi gibi şırıngayla besliyorum, benim ki 5 günlük tabii senin minnoş artık daha güçlü çekiyordur, haklısın az gelebilir şırınga
Kuzum o arkadaşta burdan idi, uzun zamandır yazmadı, şimdi yanlış bilgi vermeyeyim tam bilmiyorum son durumuÇocuğumun kalçası kolu mor kocaman hemde
Doktor geçer dedi ama ne bilim geç kalındığı için çocuğumda morluklar olmasi ne bilim insan neden diyor devamlı neden bu kadar ilgisizler o arkadaşının Bebegi ne durumda bilgin varmı Allah'ım güç versin o na
Çok az birşey tutuyor ama az birşey göbeğinde sivilik var sendede oylemiydi
Evet çok ufak bir parça tutuyordu zaten koptu oda sonra biraz sarı akıntı oldu çocuk cerrshi polikliniğinde ilaç sürüp kuruttular hemen simdi tertemiz göbek deliği
Bebegindeki morluk boyle birsey mi: Popoda lekeCanım benim de bebeğimin kalçasında morluklar var. Bende pazartesi doktora götüreceğim. İnternette öyle olup kendiliğinden geçen çok gördüm. Haftanın ileri olmasını çok düşünme. Yani onu düşünüp ayrıca kendini üzme lütfen. Doğal doğumu destekleyen doktorlarda 42ye dek bekleyen oldukça fazla. Bunların sebebi 42ye dek beklemen olmayabilir. Dediğim gibi morluk çok fazla bebekte oluyormuş zaten. İnşallah hepsi geçecek.
Kizlar bisey danisicam sizce nasil yapayim. Buzlukta bikac poset kolostrum var ogluma icirmek istiyorum malum cok cok degerli bi sut. Neyle icirsem ona emin olamadim. Kasik biberon en fazla 50cc az gelir. Kolik biberonu var elimde yavas akisli ama biberon fobisi oldu bende alisir meme reddi yapar diye. Fincanlada iciriliyomus ne yapsam akil verin bana
Ay cok sevindim suan hep biberonu öcü gibi anlattilar hele ki meme reddi yasadigimiz icin iyice gozumde yasakliydi. Suan sevindim haftada bir iki biberonla icireyimBen gunde 1 hatta bazen 2 kez siseden formul sut veriyorum emzirmenin yaninda.
Oglumdada yapmistim ve onu 27 ay emzirebildim.
Ay cok sevindim suan hep biberonu öcü gibi anlattilar hele ki meme reddi yasadigimiz icin iyice gozumde yasakliydi. Suan sevindim haftada bir iki biberonla icireyim
Evet evet mama vermicem zaten yine kendi sutumu vericemde neyle versem orasi muallakti mesajin beni cok mutlu etti. Esimde beslemenin guzelligini tatsin istiyodum boylelikle o emzirir biraz daBanada cok diyen oldu ama oglum yeterince kilo alamamisti o yuzden formul mamayida ek olarak vermistim.
Biberonun ucu meme ucu kadar genis olmamasina dikkat etmen gerekir. Birde sunu unutma, senin sutun formul mamadan daha lezzetli, daha sekerli bir tadi var.
Ben de 2-3 güne bir akşamları biberon veriyorum. Daha doğrusu eşim ve kızım veriyor. Hem eşim ve kızımın da bebekle bir paylaşımı olmuş oluyor, o sırada ben de 5-10 dakika kazanmış oluyorum:) hem de tamamen biberona yabancı kalmasını istemiyorum. Biberonun da lazım olduğu zamanlar oluyor çünkü. İlk çocuğumda biberon denemelerimde almamıştı, sonrası da almadı direk bardakla başladı öyle devam etti.Ay cok sevindim suan hep biberonu öcü gibi anlattilar hele ki meme reddi yasadigimiz icin iyice gozumde yasakliydi. Suan sevindim haftada bir iki biberonla icireyim
İnşallah cnmCanım benim de bebeğimin kalçasında morluklar var. Bende pazartesi doktora götüreceğim. İnternette öyle olup kendiliğinden geçen çok gördüm. Haftanın ileri olmasını çok düşünme. Yani onu düşünüp ayrıca kendini üzme lütfen. Doğal doğumu destekleyen doktorlarda 42ye dek bekleyen oldukça fazla. Bunların sebebi 42ye dek beklemen olmayabilir. Dediğim gibi morluk çok fazla bebekte oluyormuş zaten. İnşallah hepsi geçecek.
İnşallah önemli bişey yoktur Rabbim şifa versinEvet cocukmdoktoru hem tahriş olmuş hemde vücutta morluklar oluşmuş cerahi doktoruna randevu aldım bakalim 11 rinde giidicez ne diycek böbrekleri iyice büyümüş okadar gittim hamileyken insan birşey derdi ama yok demedi doktor Allah'ın izniyle bunuda atlaticaz oğlumla
Suan biberon ihtiyacini dusunemiyorim bileBen de 2-3 güne bir akşamları biberon veriyorum. Daha doğrusu eşim ve kızım veriyor. Hem eşim ve kızımın da bebekle bir paylaşımı olmuş oluyor, o sırada ben de 5-10 dakika kazanmış oluyorum:) hem de tamamen biberona yabancı kalmasını istemiyorum. Biberonun da lazım olduğu zamanlar oluyor çünkü. İlk çocuğumda biberon denemelerimde almamıştı, sonrası da almadı direk bardakla başladı öyle devam etti.
AynenSuan biberon ihtiyacini dusunemiyorim bilebende yaotigini yapmk istiyorim bakalim
Bikac kere biberon vermekle bişey olmaz canm korkma kolik biberonla ver gtsn ya ben hergun iki kere biberonla mama veryrm aynı zamandada emziriyorm bir sorun yaşamadık Allah'a hamd olsunKizlar bisey danisicam sizce nasil yapayim. Buzlukta bikac poset kolostrum var ogluma icirmek istiyorum malum cok cok degerli bi sut. Neyle icirsem ona emin olamadim. Kasik biberon en fazla 50cc az gelir. Kolik biberonu var elimde yavas akisli ama biberon fobisi oldu bende alisir meme reddi yapar diye. Fincanlada iciriliyomus ne yapsam akil verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?