2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Canm hepsi normal morluklar geçecek böbrek büyümesi de idrar yapa yapa düzeliyor çoğunlukla merak etme hatta gecicne yaz buraya başına gelenler de en azından görür içi rahatlar. Lohusalık ayrı bir telaş.

Bende gündüzleri yatmıyor . Her saat emmek istiyor . Sabırlıyım ona hissettirmemek için ama zorlanıyorum . Yemek bile yiyemiyorum yardım eden de yok. Neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum
Cnm yanlış yok. Her çocuğun huyu farklı bizimde gece uyumuyor bak ayaktayız. Sürekli emme yardım benimde yok :/ seni anlyrm

Aynen hiç gerekmeyecekmiş gibi geliyor şu an. Dışarı çıkınca veya işe dönen anneler için lazım oluyor. Genelde 1-2 yaş arası.
Size kolay gelsin şimdiden, dilerim umduğunuz gibi devam eder
Bikac kere biberon vermekle bişey olmaz canm korkma kolik biberonla ver gtsn ya ben hergun iki kere biberonla mama veryrm aynı zamandada emziriyorm bir sorun yaşamadık Allah'a hamd olsun
Kizlar tesekkur ederim evet denicem bugun bakalim ben yapicam edicem diyorumda bakalim bebe ne tepki vercek

Kizlar tesekkur ederim evet denicem bugun bakalim ben yapicam edicem diyorumda bakalim bebe ne tepki vercek
İşte bu yüzden sağım yapmak istemiyorum hiç. Bende hafta 1-2 kere kolik önleyici yavaş akışlı biberon ile sağdığımı veriyorum her seferin de ilk midesi bulanıyor tutunca biberonu, diliyle itiyor sütten döküyorum ağzına o zaman içmeye ikna oluyor ama çok gönüllü değil, ama böyle olması daha iyi memeyi bırakmaz diye düşünüyorum inşallah çünkü biberon ile içince peşine memeyi emmeden tatmin olmuyor
Senin bambam emzik kullanıyor mu kullanıyorsa biberonu tutabilir yoksa ilk zorlar
Ben emzik verdim ama son günlerde çok nadir tutuyor

Valla suan ki sutum olsa acele etmemde ilk sut olunca alsin onun butun sifasini istiyorum. Hic denemedim daha once biberon bakalim nasil tepki vericek. Akilli senin ki meme varken biberonu napsin emzik bi kere verdim atak haftasinda durduraksiz emiyodu catlicak artik diye onuda iki emiyo lak atiyo agzindan

Canım Pheebs bende biberon kullanıyorum, birini emzirirken diğerinden akan sütleri hep biberonla veriyorum, başta red yaşar mi korkusu vardı ama memede daha mutlu
Yaa cok sevindim ne cok kisi kullaniyomus meme reddi yasayinca basta cok korktum hic emmicek diye biberon kabusum olmustu. İcim rahat vericem

Bence çay kaşığı ile içir ya da şırıngayla başka bir kaba koy az az senin kontrolünde gitsin mama ben oğluma mamayı şırıngayla da veriyorum

Merhaba canim gecmis olsun
Benimde kucukken oyle oluyordu devamli ihmal etme kulak iltihabı olabilir

Konak gbi duruyor buradan bakınca bebe yağı sürüp biraz beklet yumuşuyorsa konaktır

Bu antikolik olan biberon. Bide avent var ama bunun kadar yavas akisli oldugunu sanmiyorum. Olur heralde bu ?

Eklentiler

• Screenshot_20230730-092752_Fotoğraflar.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 71
Lohusalık ayrı bir tantana resmen çok şükür gelen gidenim yok en baştan demiştim kimse gelmesin die. Kaynana köye çıktı annem zaten dün geldi bir saat anca oturdu gitti kafan rahat çok şükür bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…