2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Lohusalıkta kocasına surekli gıcık olan var mi psikolojik ki yoksa adam 15 gunde degisti mi ya
Aksine ben baktıkça Bi kere daha bu adamla iyi ki evlenmisim diyorum . cok iyi bir eşti, cok iyi bir baba da oldu hayranlikla izliyorum.. Neden gıcık oluyorsunuz ki.

Aksine ben baktıkça Bi kere daha bu adamla iyi ki evlenmisim diyorum . cok iyi bir eşti, cok iyi bir baba da oldu hayranlikla izliyorum.. Neden gıcık oluyorsunuz ki.
Ben de aynı düşünüyorum. Biz bugün bebegimle
İlk defa bir arada kalıyoruz yoğun bakımdan yeni çıktı. Ben sadece emzirmeye çalıştım ve sütümü sağdım. Diğer bütün her şeyi eşim yaptı. Biberonla besleme, alt değiştirme, kıyafet değiştirme, malzemeleri dezenfekte etme… şimdi de yorgun düştü bi sonraki beslemeye kadar uyuyor. Bense ikisine bakıp ne kadar şanslıyım diyorum. Bugünü hayatım boyunca unutmıcam.

Kızlar sol göğsümde inanılmaz acı var dokunamıyorum emziremiyorum. Sütüm de kesildi yıllardır can yoldaşım olan evcil hayvanım bebejkle geldiğimizden beri bunalımdaydı. Yemedi içmedi çok zayıfladı. Memesinde şişlik hissettim gittik meme kanseri olmuş kendimi suçlu hissediyorum. Ağlamaktan kesildi sütüm. Bebeğime de üzülüyorum şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Öteki de ilk çocuğum benim

Ben de aynı şeyi düşünüyorum annem babam beni onun kadar iyi anlamıyo bu süreçte çok iyi bi baba oldu çok iyi bi es olmaya devam ediyo o olmasa çok daha zor olurdu her şey benim için

Çok üzüldüm canım geçmiş olsun kendini suçlu hissetme insanız biz duygularımız var o da senin cocugun çok haklısın bence sütun için de emzirme danışmanından yardım al tariflerle falan sütün geri gelir sen yeter ki kendini suçlama gelmezse de mama yer napalım benim de sütüm yetmiyo mecbur mama yiyo anne sütünden çok

Sağ olasın. Aynen mama veriyorum canım. Napalım kaderimiz böyleymiş. Rabbim birini verip birini almasın çok üzgünüm acımın tarifi yok. Bebeğimin de sütümden mahrum kalmasını istemezdim vardı sütüm emmese de sağıp veriyordum ama bıçak gibi kesildi. Bestlak damla aldıracağım yarın. Deneyeceğim bakalım her yolu, rıskı varsa yavrumun gelir inşallah.

Acı varsa mastit olmuş olabilir misin, süt kanalı tıkandığı zaman süt gelmiyor çünkü belkide kesilmedi sütün

Bestlak damla ben de kullanıyorum malt içecek içiyorum çemen otlu çayla smoothie tarifim falan var istersen onları paylaşırım seninle. Benim annemin de ablam 1 aylıkken babası ölmüş sütü kesilmiş ablam hep mamayla beslenmiş şu an benden çok daha sağlıklı ben de kendimi hep bununla avutuyorum karnı doysun önemli olan o mamaları da mümkün olduğunca anne sütüne yakın yapiyolar

Alerjen durumu olabilir süt ve süt ürünlerine karşı

Canım çok üzüldüm. Umarım süreci zor olmadan atlatırsınız tüylü dostunla. Dün bir videoda gördüm bir kabın içine sıcak su dayanabilecek kadar ve içine epsom tuzu (ingiliz tuzu) koydu bir tatlı kaşığı göğüsü içinde bekletince kanallar hemen açılıyormuş yorumlarda öyleydi yine de bir araştır tabii ben denemedim. Ben kendimde sıcak su altında zeytinyağlı sabunla masaj yapıyorum o da iyi geliyor. Şifa olsun

Allah rahmet eylesin. Çok zor bir durum 20 gün bile ememedi yavrum. Hangisine üzüleceğimi şaşırdım. Tabi aç kalmasın yavrum mama ile de büyüyecek nasibi bu kadarmış.

Acı varsa mastit olmuş olabilir misin, süt kanalı tıkandığı zaman süt gelmiyor çünkü belkide kesilmedi sütün
Sol memede o acı ağrı. Gece balmumu zeytinyağı karışımı sürüp yattım bana mısın demedi. Sağ memede acı ağrı yok onda da süt yok. O yüzden kesildiğini düşünüyorum. Saatlerce sağdım 10 ml anca çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…