- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #26.761
İnşallah canım çok sağ ol deneyeyim bugün. İngiliz tuzu bulamazsam karbonat aynı işi görür mü acabaCanım çok üzüldüm. Umarım süreci zor olmadan atlatırsınız tüylü dostunla. Dün bir videoda gördüm bir kabın içine sıcak su dayanabilecek kadar ve içine epsom tuzu (ingiliz tuzu) koydu bir tatlı kaşığı göğüsü içinde bekletince kanallar hemen açılıyormuş yorumlarda öyleydi yine de bir araştır tabii ben denemedim. Ben kendimde sıcak su altında zeytinyağlı sabunla masaj yapıyorum o da iyi geliyor. Şifa olsun
Kendini suçlu hissetme lütfen, seni çok iyi anlıyorum benimde bir kedim var ve Fip hastalığına yakalandı kesin tedavisi olmayan ölümcül bir hastalık. Hamileliğimin son günlerinde öğrendim bende çok ağladım kendimi çok yıprattım, hemen tedaviye başladık bir hafta sonra bitecek tedavimiz inşallah ve şu an gayet sağlıklı, umarım atlatmış olacağız. Bebeğine sarıl, kokla, olumsuz düşünme, onunla büyüyeceğini iyileşeceğini hayal et. Allah’ın izniyle sütünde gelir, minik dostunda iyileşirKızlar sol göğsümde inanılmaz acı var dokunamıyorum emziremiyorum. Sütüm de kesildiyıllardır can yoldaşım olan evcil hayvanım bebejkle geldiğimizden beri bunalımdaydı. Yemedi içmedi çok zayıfladı. Memesinde şişlik hissettim gittik meme kanseri olmuş kendimi suçlu hissediyorum. Ağlamaktan kesildi sütüm. Bebeğime de üzülüyorum şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Öteki de ilk çocuğum benim
Hoşgeldin aramıza o zamanGünaydııneylul annesi olmayı beklerken benim kız temmuz annesi olmamı istediğinden sizden biri oldum nasılsınız
Canım ben de süt için kendimi çok parçaladım sezaryen olma nedenim belimde platin olmasıydı benim yüzümden sezaryen oldum şimdi o yüzden sütüm gelmiyo diye kendime kızdım ama meğer bebeğin boynuna 3 tur kordon dolanmış videolarda sonradan gördum başta oksijen falan vermişler benden gizlemişler ben etkilenirim diye. Görünce iyi ki sezaryen olmuşum dedim mamayla süt bı şekilde çözülüyo ama kordon dolanmış halde normal doğum yapmaya kalksam başka bı hastalik olsa çok daha kötü olabilirdi benim de doğumda boynuma kordon dolanmış ben nerdeyse ölüyomuşum çünkü. Her şeyin hayırlısı o yüzden benim sezaryen olmamda varmış bir hayır eminim seninkinde de vardır senin şu an göremediğinKızlar ben doğum şeklini bi türlü aşamıyorum ya. Yani evladım sağlıklı, ben sağlıklıyım, genel olarak düzeldim gibi ama neden normal yapamadım diye kendi kendimi yiyorum. Dün doktor kontrolüm vardı. Doktora ben normal doğuramaz mıydım dedim, doğururdun dedi. Dünden beri neden diye düşünmekten kafayı yicem. Online psikolojik danışmanlık alabileceğim kurum, site, doktor vs biliyor musunuz? Asla kendimi teselli edemiyorum, başkalarının dediği de işe yaramıyor
Canım öncelikle hormonların da etkisi ile gerçekten duygularımızı çok doruklarda yaşıyoruz, öncelikle sütün kesildi düşüncesini kafandan atıyorsun öyle birşey yok, bir mesajında ne demişsin sağdım 10ml anca çıktı, yani hala var sadece yaşadığın duygularla paralel bu durumu yaşıyorsunKızlar sol göğsümde inanılmaz acı var dokunamıyorum emziremiyorum. Sütüm de kesildiyıllardır can yoldaşım olan evcil hayvanım bebejkle geldiğimizden beri bunalımdaydı. Yemedi içmedi çok zayıfladı. Memesinde şişlik hissettim gittik meme kanseri olmuş kendimi suçlu hissediyorum. Ağlamaktan kesildi sütüm. Bebeğime de üzülüyorum şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Öteki de ilk çocuğum benim
Sanırım ne desek boş olacak senin için, bir destek alman gerektiğini hissediyorsan kesinlikle almalısın, ne yazıkki bir önerim yok. Belki lohusa psikolojisi sebebiyle şu an bu şekilde düşünüyorsundur en kısa sürede atlatmanı diliyorumKızlar ben doğum şeklini bi türlü aşamıyorum ya. Yani evladım sağlıklı, ben sağlıklıyım, genel olarak düzeldim gibi ama neden normal yapamadım diye kendi kendimi yiyorum. Dün doktor kontrolüm vardı. Doktora ben normal doğuramaz mıydım dedim, doğururdun dedi. Dünden beri neden diye düşünmekten kafayı yicem. Online psikolojik danışmanlık alabileceğim kurum, site, doktor vs biliyor musunuz? Asla kendimi teselli edemiyorum, başkalarının dediği de işe yaramıyor
Sağ ol canıM.Canım öncelikle hormonların da etkisi ile gerçekten duygularımızı çok doruklarda yaşıyoruz, öncelikle sütün kesildi düşüncesini kafandan atıyorsun öyle birşey yok, bir mesajında ne demişsin sağdım 10ml anca çıktı, yani hala var sadece yaşadığın duygularla paralel bu durumu yaşıyorsunbiliyorsun herşey beyinde bitiyor, kesinlikle sütüm kesildi değil bizde süt tatile çıktı derler kesinlikle dile bile vurulmaz, çünkü beyin ne ye inanır, neyi kabullenirsek hemen onu kabul eder 1 damla şeklinde bile gelse sen emzirmeye devam edeceksin zamanla artacağını göreceksin inan bana
Zamanında kedi beslemiş biri olarak Evcil dostun için de gerçekten çok üzüldüm, inşallah tedavi edilebilir durumdadır(hastalık bilirsin birden çıkmaz zamanlama olarak doğum yaptığın bu zamana denk gelmesi kötü olmuş)
İnşallah canımKendini suçlu hissetme lütfen, seni çok iyi anlıyorum benimde bir kedim var ve Fip hastalığına yakalandı kesin tedavisi olmayan ölümcül bir hastalık. Hamileliğimin son günlerinde öğrendim bende çok ağladım kendimi çok yıprattım, hemen tedaviye başladık bir hafta sonra bitecek tedavimiz inşallah ve şu an gayet sağlıklı, umarım atlatmış olacağız. Bebeğine sarıl, kokla, olumsuz düşünme, onunla büyüyeceğini iyileşeceğini hayal et. Allah’ın izniyle sütünde gelir, minik dostunda iyileşir
Ayy bizde de var o, uyurken bile bırakmak istemiyor çoğu zaman, keyfini bekliyoruz hanımefendininEvet evet dun uykuda verdim biberonu daha dogrusu babasi verdi uyku haliyle icti sutunu sonra memeye devamemzigide zor durumlar icin istiyorum esasen bazen emme cilginligi yasiyoruz catlayana kadar
Bende etrafa olan sinirimi adamdan çıkarma durumu varLohusalıkta kocasına surekli gıcık olan var mipsikolojik ki yoksa adam 15 gunde degisti mi ya
Götürdüm canım islikler kurumuş onların kabuğu akıntısıymış kulağında bi akıntı yok dedi çok şükürMerhaba canim gecmis olsun
Benimde kucukken oyle oluyordu devamli ihmal etme kulak iltihabı olabilir
İsilik kabuğuymuş çok şükürKonak gbi duruyor buradan bakınca bebe yağı sürüp biraz beklet yumuşuyorsa konaktır
Bende sanırım o gruptayım bazen ben her saat uyanık ve uykusuzluktan ölürken onun horlaya horlaya uyuduğu gecelerde boğmak geliyor içimden.Bende etrafa olan sinirimi adamdan çıkarma durumu varalıştı artık, susuyor dinliyor ben sakinleşince geliyor yanıma
Benimki gecede gündüzde uyumuyor seni çok iyi anlıyorum yanlış bişeyden değil çocuklar huysuz bence kucaktan inmek istemiyorBende gündüzleri yatmıyor . Her saat emmek istiyor . Sabırlıyım ona hissettirmemek için ama zorlanıyorum . Yemek bile yiyemiyorum yardım eden de yok. Neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum
Bende aynı durumdayım yemin ederim 40 gündür düzgün bir şekilde masaya oturup yemek yiyemedim.Benimki de öyle gündüz sürekli emmek istiyo asla uyumuyo gece neyse ki uyuyo emzirme aralarında. Yemek ben de yiyemiyorum çoğu zaman unutuyorum dolapta olan yemeği bile ya da tabağa koyuyorum ağlıyo tekrar emziriyorum yemek kalıyo sütüm çoğalsın diye hemen emzirme moduna geçiyorum ben ama o da yanlış mı bilmiyorum artık
Gozun aydin canimGötürdüm canım islikler kurumuş onların kabuğu akıntısıymış kulağında bi akıntı yok dedi çok şükür
Evladın saglikli kucaginda neden asamadigini anlamadim :) ben kizimi kucagima bile alamadim dokunmama bile izin vermiyorlar kuvezde oyle yatiyor elleri ayaklari morarmis damar yolu acmaktan karnina bile hortum takmislar nefes alamiyor. Senin yerinde olmak icin nelerimi vermezdimKızlar ben doğum şeklini bi türlü aşamıyorum ya. Yani evladım sağlıklı, ben sağlıklıyım, genel olarak düzeldim gibi ama neden normal yapamadım diye kendi kendimi yiyorum. Dün doktor kontrolüm vardı. Doktora ben normal doğuramaz mıydım dedim, doğururdun dedi. Dünden beri neden diye düşünmekten kafayı yicem. Online psikolojik danışmanlık alabileceğim kurum, site, doktor vs biliyor musunuz? Asla kendimi teselli edemiyorum, başkalarının dediği de işe yaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?