2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben de çok ağladım. Tansiyon ölçmeye gelen ebeye alttan muayene mi edeceksiniz diyip ağlamaya başladım. Doğumhanenin önünden geçerken titreyerek ağlamaya başladım. 15 gündür her günüm ağlamakla geçiyor maalesef. Bir de gizli saklı ağlıyorum.
Ben insanları üzüyorum diye belli etmemek için kendimi paralıyorum. Geceleri bebeği emzirirken ağlıyorum. Herkes uyuyor, kimse duymuyor diye. Bu arada benim de hayatımın en berbat günleri gibi geliyor. Umarım geçecek...
Kesinlikle çok zor. Benden iyi bir anne olmayacak gibi hissediyorum sürekli. ((

O zaman gazı olabilir ya altı temizse karnı toksa senin de kollarında emiyosa aklıma başka bı sıkıntı gelmiyo biraz gezdirince falan sakinlesiyo mu
Hayır sakinleşmiyor ya anlamadık. memede uyuyo sadece zaten yerine koltuğa vs koyunca uyanıyor hemen ya da 5 dk uyuyor uyanıyor. Gezdiriyoruz vs kar etmedi öyle ağlıyor ki çatlayacak sanki kıpkırmızı oluyor ağlaya ağlaya

Kızlar bu arada bende hala sonda takılı gibi bi his var. Tuvalete gitmek bile istemiyorum bu yüzden.
Bir de sanırım ped kullanmaktan mantar enfeksiyonu oldum. Değişim sıklığına çok dikkat ettim ama antibiyotik de kullandığım için muhtemelen tetiklendi. Yıllardır yaşamıyordum. Kadın doğuma randevu bulmam zor şu an. Acaba aile hekimliği ilaç verebilir mi? Yoksa illa kadın doğuma mı gitmeliyim sizce?

Dort ay öncesi için hiç denemek bile istemyrm :). Çok değişecek diye ama yapabileni tebrik ederm tabi ilk oğlumda. Çok ugrastm uyku eğitimi için kendimi aşırı hirpaladm yiprattm. Olmadıdw zaten. 4 yaşında hala uykuyu hiç sevmyr. Sabah 6 ayakta uyu diyorm ben sevmyrm diyor o derece

Saat 9 dan sabah 6 ya kadar uyanmiyor mu emmek icin ? Benim kiz cok fazla uyaniyor gece

canım bebeğinin uykusu var ama dalamıyor bence, o yüzden memeye geliyordur uyumaya çalışıyordur uyuyamayınca sinirlenir atar kendini. Bende yaşadım aynı durumu sallaya sallaya çok zor uyuttum sonra normale döndü

Evet uykusu var dalamıyor memede çırpınıyo uyuyunca da koyuyorum hemen uyanıyor geri Yenidoğan döneminde mi oldu sizin ne zaman düzeldi

Saat 9 dan sabah 6 ya kadar uyanmiyor mu emmek icin ? Benim kiz cok fazla uyaniyor gece
Yooo nerde o lüks tabiki mızıklanıyor emiyor kaka yapıyor çiş yapıyor hatta bazen azıcık dertleşiyoruz. Bir de arada benim koynumda yatmak istiyor
Bu kadar saat uykunun yarısı yatağında yarısı kucağımda

Hhahaha bende hiç uyanmıyor sandım. Dedim 33. Günde böyle olacaksa çok rahatmış

Kızlarr yarın sünnet yaptıracağız ama eşimle kararsızız oğlumuz henüz 21 günlük çok mu erken acaba diyoruz aranızda erken sünnet yaptıran oldu mu

Yatas junodan memnun musunuz bebegim gazdan uyuyamiyor verimli ve emzirdigim sutu kusuyor birazini

Yaa iste o kismida var bunun kimi cocuk uykuyu sevmez benimki bana cektiyse biraz sbaah aksam uyur yok zaten suan yaptigim uyku egitimi degil sakinlesme egitimi diyeyim. Karanlik oda beyaz gurultu bazen emzik sakinlesebilsin yeter ki

Kızlarr yarın sünnet yaptıracağız ama eşimle kararsızız oğlumuz henüz 21 günlük çok mu erken acaba diyoruz aranızda erken sünnet yaptıran oldu mu
Tam zamani bizim doktorimuz 3.ayi uygun gordu ama yenidogan sunneti ilk 28 gun icinde yapiliyo

Benim usak uyurken ayaklarini topluyor birden debeleniyo ya saga ya sola firt diye donuveriyo. E yatirirken kundak yapiyorum hadi gunduz monitorle surekli izliyorum ama gece uyurken napicam ben Allah korusun kontrolu yok debelenirken yuz ustu donse nefesi gider onerisi olan var mi nasil yatirmak lazim?

Emmeye alışma süreci bence çok küçük daha gazı yoksa sıkıntı yapma bence

Aile hekimi yazar ama kadın doğuma gitsen daha iyi olur derim muayene açısından

Emmeye alışma süreci bence çok küçük daha gazı yoksa sıkıntı yapma bence
Uyuyamıyor ama uyuyamadıkça huysuzlanıyo çok ağlıyo sonra memede uyuyunca koyuyorum hemen uyanıyor 10 dk sürmüyor uyuması sonra yine meme istiyor çok uzun emme olunca da süt az geliyor sanırım ne zamana kadar böyle olur ki dalamıyor uykuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…