- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.482
- 133
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #26.861
Valla sağlık ocagına götürdüm karnını dinledi şimdilik gazı yok dedi gazı çıkarmadan uyuyo kucağımda da ağzından kendisi çıkarıyor alttan belki zor çıkarıyor ya da kakayla birlikte çıkarıyor bi karnına bakıyım gene de durmadıgındacanım gazını iyi çıkarıyomu gaz çok etkiler karnı sertmi kontrol et benim kızımda uykusunda falan aorun yok ama gaz damlası verdi doktor yinede karnı sert gazı var dedi her emzirmeye gazını çıkarmama rağmen uyanıkken karnına masaj yapıyorum baya işe yarıyo ama bu günler çok huysuz
39+2 de doğdu 3400 51 cmbbayadır giremiyodum hayorlı olsun canım allah analı babalı büyütsüninşallah hepimizde sağlıkla büyütelim kaç haftalıkta kaç kilo doğdu
10 gune kadar normal gecenlerde 4 gun yapmadi benim ki. Sen yine masaja falan devam et amakızlar sizin bebişler ne sıklıkla kaka yapıyo acaba benim bebişim 2 gündür yapamıyo ve sancı yapıyo sanırım ne yapmama gerek başına böyle bişey gelen oldumu oğlumda hiç böyle bir sorun yaşamamıştım afalladım
1,5 aylık olucaz hala gündüz uykusu doğru düzgün yok ve sürekli memedeyiz bazı çocuklar böyleUyuyamıyor ama uyuyamadıkça huysuzlanıyo çok ağlıyo sonra memede uyuyunca koyuyorum hemen uyanıyor 10 dk sürmüyor uyuması sonra yine meme istiyor çok uzun emme olunca da süt az geliyor sanırımne zamana kadar böyle olur ki dalamıyor uykuya
Sabah akşam ılık su olan kovaya oturtup gibi yapıp sonrasında kolik masajıyla rahatlama sağlanıyor bir dene istersen canım oturma banyosu deniliyor fayda gören çok 8 güne kadar yapmamakta normal biraz kendinde lifli şeyler ye ve bol su iç bu damlaların yaptığı söyleniyor damlasını değiştirebilirsin bir danışkızlar sizin bebişler ne sıklıkla kaka yapıyo acaba benim bebişim 2 gündür yapamıyo ve sancı yapıyo sanırım ne yapmama gerek başına böyle bişey gelen oldumu oğlumda hiç böyle bir sorun yaşamamıştım afalladım
Acaba hamileyken bi yere carptinmi yada duştunmu?canim dogdugu andan itibaren boyle cok az azaldi ama gecmedi
Doyurucu mu sütüm nasıl anlarım. Memeden ayrılınca aglamaya başlıyor malesef gaz bile çıkarmak için ayrılmıyo uyanıkken ağlamasa ya da daha az ağlasa yeter emsin bol bol gögsümde kalsın hiç sorun değil benim için hemencecik büyüyorlar zaten keşke yavaş geçse bu zamanlar1,5 aylık olucaz hala gündüz uykusu doğru düzgün yok ve sürekli memedeyiz bazı çocuklar böylebende zor oldu ama kabullendim seninki daha çok küçük ama değişebilir memede uyumasına izin verme uyandırmaya çalış rahatsız et meme değiştirme sütün yağlı kısmını alması lazım ki doysun aksi takdirde sık uyanıyor bende öyle oluyor bol su iç sürekli emiyorsa kuruyemiş falan ye sütün yağlansın doyuruculuğu artsın ama senin kokunu istediği için ilk aylarda böyle ilerlerse normal karşıla yorucu biliyorum ama canını sıkma sabır canım çünkü hepimiz böyleyiz bu dönemde
Canim anca bebegin kilosundan ve gunluk cisli bezinden anlarsin doydugunu. Sling kullaniyo musun? Bide benim bebede ev kalabalik olunca ayni dedigin gibi oluyo fazla uyarandan. Annem aliyo babam aliyo kayinvalide kayinpeder dayilar halalar derken cocuk asiri yoruldugundan sakinlesemiyoDoyurucu mu sütüm nasıl anlarım. Memeden ayrılınca aglamaya başlıyor malesef gaz bile çıkarmak için ayrılmıyo uyanıkken ağlamasa ya da daha az ağlasa yeter emsin bol bol gögsümde kalsın hiç sorun değil benim için hemencecik büyüyorlar zaten keşke yavaş geçse bu zamanlar
Bez sayımız iyi bir haftada da 200 gr almış. Slinge dışarı çıkarken koydum uyudu hemen evde koydum durmadı tekrar deneyim bi. Fazla uyarandan dolayı da uyumuyorlar sanırım ses ışık vs gece uyuyor güzel gündüz sıkıntıCanim anca bebegin kilosundan ve gunluk cisli bezinden anlarsin doydugunu. Sling kullaniyo musun? Bide benim bebede ev kalabalik olunca ayni dedigin gibi oluyo fazla uyarandan. Annem aliyo babam aliyo kayinvalide kayinpeder dayilar halalar derken cocuk asiri yoruldugundan sakinlesemiyo
Bence doyuyor diyorsunuz fakat açlık olabilir. Sütün bol olması her zaman besleyici olduğu anlamına gelmiyor. Başta benim bebeğimde de aynı sorun vardı. Öyle bir sütüm var ki durduğum yerde memelerim akıyordu bolca vardı ve emiyordu . Ama doktora gidince aç kaldığını öğrendik. Bence bir mama deneyin gerçekten aç olabilir.Aynısıistediği kadar emsin memede dursun da uyanıkken öyle ağlamasalar keşke doktora gittik bizimkinin gazı yok henüz dedi biraz daha büyüsünler toparlarlar inşallah ama bu zamanları daha yavaş geçse keşke hemen büyüsün istemiyor insan
Aynen cnm zihnim de ayrica kosturuyor. Budizzz e bakacagim mutlaka.5.hafta ilk atak haftasi diyolar canim yani olabilircok dogal ayni sekildeyim bide benim tek bebe ama her seyim kostur kostur fiziken kosturmadam zihinsel kosturuyorum duzen oturana kadar bebeler 4 5 aylik olana kadar boyle devam bence. Ben budizzz aldim uyku arkadasi ayicik kesinlikle aldigim en iyi seylerden biri bakin mutlaka
Masallah ne guzel almis doyuyor demek ki sutune guvenBez sayımız iyi bir haftada da 200 gr almış. Slinge dışarı çıkarken koydum uyudu hemen evde koydum durmadı tekrar deneyim bi. Fazla uyarandan dolayı da uyumuyorlar sanırım ses ışık vs gece uyuyor güzel gündüz sıkıntı
Benimki de aynıHayır sakinleşmiyor ya anlamadık. memede uyuyo sadece zaten yerine koltuğa vs koyunca uyanıyor hemen ya da 5 dk uyuyor uyanıyor. Gezdiriyoruz vs kar etmedi öyle ağlıyor ki çatlayacak sanki kıpkırmızı oluyor ağlaya ağlaya
HmmBence doyuyor diyorsunuz fakat açlık olabilir. Sütün bol olması her zaman besleyici olduğu anlamına gelmiyor. Başta benim bebeğimde de aynı sorun vardı. Öyle bir sütüm var ki durduğum yerde memelerim akıyordu bolca vardı ve emiyordu . Ama doktora gidince aç kaldığını öğrendik. Bence bir mama deneyin gerçekten aç olabilir.
Budizzzin icinde var su sesi supurge sesi pispis sesi gibi pispislemekten dilim kuruyoduAynen cnm zihnim de ayrica kosturuyor. Budizzz e bakacagim mutlaka.Bugün elektirik supürge arti piş piş sesi actim tam 1.5 saat, daliyorlar sanci vuruyor uyaniyorlar gece 3.5 dan beri uyumuyorum ben de. Doktor da damla falan vermedi gaz icin. Bilmiyorum kendi basima kullansammi ona da karar veremedim. Şoyle bi r aylik olurlarsa rahatlariz insallaj diye düsünüyorum.
Öpüp sevemiyoruz ki hep ağlıyor uyanıkkenMasallah ne guzel almis doyuyor demek ki sutune guven60 70dk gecirmiyorum gunduz uyanikligini hatta 50 dakika sonra karanlik odaya geciriyorum azicik kucakta ninni opus kokus biraz meme sakinlesiyo
Sizinki ne kadarlıkBenimki de aynı
Karanlik : uyku canim insallah faydasini gorur minnos gunduzde guzel uyurÖpüp sevemiyoruz ki hep ağlıyor uyanıkkenkaranlık yapıyım odayı bir de bakalm gece güzel uyuyor çünkü gündüz uyuyamıyor
İnşallahKaranlik : uyku canim insallah faydasini gorur minnos gunduzde guzel uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?