2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
İnmesin sarıl doya doya çok çabuk büyüyorlar 3 çocukla biraz zor olur tabi orası ayrı

Kizlar ana kucagi onerinuz var mi ise yariyor mu hakkaten ? Evde tek oldugumda zor oluyor bebegi oyalamak

Bezlerinden anlayabilirsin yeteri kadar çıkıyorsa sorun yok demektir

Kizlar ana kucagi onerinuz var mi ise yariyor mu hakkaten ? Evde tek oldugumda zor oluyor bebegi oyalamak
Babybjörn alıcam bebeğin motor becerilerini destekliyormuş pahalı ama muadilleri de var bende almak istiyorum artık biraz ele avuca gelmeye başladı yorumları okuduğumda genel bir memnuniyet var bakalım inşallah benim huylu kızımda sever

Ne kadarlikken ana kucagina konuluyor acaba ? Bana suan cok kucuk geliyor en azindan 40 i ciksin diyorum da

Ya kızlar ne sorucam size sizin bebisler kaç gün boyunca isal şeklinde büyük tuvaletini yaptı bizim ki hala düzelmedi acaba bir sorun mu var yoksa ben mi endişe ediyorumm

Ya ne sorucam senin kide isalmi yoksa normal mi yapıyor tuvaletini
Bende ishal sandım ama değilmiş doktora götürdüm hardal sarısı oluyormuş kakası ve sık yapması normalmiş. Kaka rengi sarıdan farklı renk olursa sümüksü olursa normal değil dedi ama bir kere yeşil yaptı mesela öyle değil her bez sarıdan farklıysa normal değilmiş. Ben yeşil fasülye yemiştim sarı yeşil arası bişeydi sonrakiler gene sarıydı sorun değil dedi hep yeşilse o zaman bakılır dedi. Anne sütünün sindirimi kolay oldugu için sık yapması normalmiş

Kızlar yenidoğan çekimi yaptırmak istedim ama fiyat biraz çok geldi istanbulda uygun fiyatlı çekim yapan bi yer biliyor musunuz

Ozman benim kide normal TM bezini değiştim az havalandı dedim. Adam üstüme hem sıçtı. Hemde isedi salmiyorda üstümü degiseyim popisini yıkadım onun üstünü değiştim ben anca sildim uyumasını bekliyorum değişmek için

Oo her bezi açmamda sanki açmamı bekliyor gibi çiş yapıyor dün yarım saatte 3 kere değiştirdik bezi alıyoruz cırt kaka yapıyor değiştirdik gene yine kaka ya da çiş yapıyor günde kaç bez alıyorsun ben 5-6-7 alıyorum olabilir dedi normalmiş çok yapması biraz da google sorguluyorum ishalse nasıl olur kaka rengi nasıl olmalı vs diye hep sümüksü yapıyorsa o zaman doktora götürün dedi

Bende üşüdü mü yandı mı diye emin olamıyorum annem üşür onun canı ne ki diyo ama hava sıcak 23 derecede üşümez diyorlar ki hava sıcak 26-28 derece ama onun teni hassas diyo tereddüt ediyorum arada hapşırıyor üşüdü heralde diyorum emin olamıyorum bi türlü. Sizden bi kat fazla giydirin diyorlar ama işte sanki yanıyo bunalıyo gibi geliyo o zaman da

Giydirme ısırık olur benim ki gibi ben sagdece çıtçıtlı giydiriyorum kıllı begonyamm

Eklentiler

• IMG_20230803_154848.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 75
Ayni biz valla ikimiz aynı gün yaptık doğumu da

Ayni biz valla ikimiz aynı gün yaptık doğumu da
Yaa sağlıcakla büyüsünler inşallah
Giydirme ısırık olur benim ki gibi ben sagdece çıtçıtlı giydiriyorum kıllı begonyamm
Uzun kol zıbın giydiriyorum gece suan da uzun kol var değiştircem hapşırınca gerçekten üşüdü heralde diyorum uyurken ince müslin örtüyorum gene de gündüz

Ya kızlar ne sorucam size sizin bebisler kaç gün boyunca isal şeklinde büyük tuvaletini yaptı bizim ki hala düzelmedi acaba bir sorun mu var yoksa ben mi endişe ediyorumm

Mehter öncelikle ben hala doğurmadım biliyor musun ikinci olarak da benim kızımda senin dediğin gibiydi, hatta alt değiştirirken fışkırtarak kaç defa kaka yapardı sayısını bilmiyorum, hatta ben altını değiştirir iken çevremdeki birisi siper alırdı düşün meğer sütüm yağlı imiş, kilosu gelişimi iyi olmuştu belki seninki de öyledir

Ne kadarlikken ana kucagina konuluyor acaba ? Bana suan cok kucuk geliyor en azindan 40 i ciksin diyorum da
Doğduğundan itibaren konulabilir deniliyor ki koyanlar var çevremde biliyorum ama benimki biraz küçük doğdu bende bekledim 40 ı çıktı yeni şimdi alıcam inşallah bir de alacağım kademeli imiş o yüzden en uygun ayarda kullanmayı düşünüyorum içim rahat o yüzden

Hayde sen hadi kız doğur şunu. Dokdor dedi zaten sütun yağlı die dili şuan bembeyaz eczaneden dili için ilaç aldık beyazlık gitsin die ama gitmiyor emecem die uğraşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…