2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ne kadar sıcak orası bilmiyorum ama dikkat et benim kide hapsuruyor doktora sordum anne karnında sıvının içinde olduğu içinde kalan sıvıyı hapsirarak atiyomus

Süt yağlı olunca mı dili beyaz oluyormuş
Evet ilk konturolumuzde doktor öyle söyledi bana yenimi emzirdin çocuğu dedi dili beyaz sütun yağlı demekki dedi geçen akarken bardağa koydum süt normalde beyaz olur üstü benim kinin üstü sararmış ti altı beyaz kalmıştı

Ne kadar sıcak orası bilmiyorum ama dikkat et benim kide hapsuruyor doktora sordum anne karnında sıvının içinde olduğu içinde kalan sıvıyı hapsirarak atiyomus
Hmm ben de üşüyor sanmıştım
ben pamukçuk oluşuyor sanmıştım bilmiyordum öyle oldugunu iyi oldu öğrendiğim

Hayde sen hadi kız doğur şunu. Dokdor dedi zaten sütun yağlı die dili şuan bembeyaz eczaneden dili için ilaç aldık beyazlık gitsin die ama gitmiyor emecem die uğraşıyor

Dilini biraz büyüyünce karbonatlı su ile siliyorduk ama şimdi bebişker çok küçük doktora sorarsın olmadı

Kizlar ana kucagi onerinuz var mi ise yariyor mu hakkaten ? Evde tek oldugumda zor oluyor bebegi oyalamak
Ben kullanmaya bir aylık olunca başladım ama çok kısa süre tutuyorum daha kafasını tam olarak tutamadığı için iki büklüm gibi kalıyor içinde. Ama çok sevdi oraya koyunca ağlaması susuyor biz kahvaltı ederken felan oyalanıyor biraz. 2 aylık olunca daha iyi olur

Senin bebek biraz fazla memeci galiba hep seni arıyor annesi hepsi yenidoğan dönemi için ve sonrası içinde aynı şeyler yapılıyor zaten bir süre uyanmaya başlarken pışpışlasan daha ağlamadan tekrar uykuya dalar belki, ben öyle yapıyorum

24 günlük ama ne yapacağımız şaşırıyoruz. Katılıyor mosmor oluyor sanki etini kesiyoruz. Altı temiz karnı tok gazı yok ama asla uyumuyor kıyamet kopuyo
müzik dinletiyor musun uyutmaya çalışırken onlarda etkili olabiliyor, benimkininde uykuya dalma sorunu var ama müzikle emzikle uyutuyorum

Hangi marka kullaniyorsunuz peki

24 günlük ama ne yapacağımız şaşırıyoruz. Katılıyor mosmor oluyor sanki etini kesiyoruz. Altı temiz karnı tok gazı yok ama asla uyumuyor kıyamet kopuyo
Kolik olabilir o zaman katıldıgında yüzüne üfleyin nefes alması geri geliyor
Biraz fazla memeci evet sürekli emmek istiyor uyanınca bazen sırtına pışpış yapıyorm da bazen dalıyo geri bazen de ise yaramıyor bugun keyfi yerindeydi ama

kızlar bebeğim çok emiyor bugun hep göğüslerim yumuşaktı hep sütüm azaldı mı acaba memeyi bırakıyor gibi yapıp geri alıyor sanırım az geliyor süt ama elimle sıktım geldi hemen sütüm azalmış mıdır acaba yoksa sık emdiği için mi göğüslerim dolmuyordur

sık emdiği için yumuşak oluyor. Bebeğin ıslak bezi yeterli ve yeteri kadar kilo alıyorsa süt yeterlidir

sık emdiği için yumuşak oluyor. Bebeğin ıslak bezi yeterli ve yeteri kadar kilo alıyorsa süt yeterlidir
Yeterli bezi ama doymuyorsa sık emince az geliyorsa da. Gözleri sarardı gibi geliyo. Elimle sıkınca süt geliyor ama az mı acaba mama vermeli miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…