- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.482
- 133
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #26.941
Biz yaptırdık canım flora film fotoğrafa galiba çekim bin bin beşyüz civarı biseydi biz albüm video aile çekimi ne bulduysak istedigimiz için bizimki 2750 tuttuİstanbulda yenidoğan çekimi yaptıran var mı kızlar bikaç sayfaya sordum çok pahalı geldi uygun fiyatlı bi yer biliyor musunuz
Cnm ben gazlarini cikarirken yastiga yüz ustü koyup basi sag veya sol olacak sekilde gazlarini cikariyorum iki tane oldugu icin. Sonra orda uyuya kaliyolar. En iyi o sekilde uyuyorlar. Ama devamli kontrol ediyorum. Doktorda bana sirt üstü yatir duz bi sekilde demisti aslindaSırt üstü yaturmak lazm başına sağ sol yaparsın ama kendi bedeni sırt üstü olması
Yüzüstü yatırılması kafa şekli güzel olsun diye de önemli ama gündüz uykularında ve yanından ayrılmadığın sürece öneriyorlar ben henüz cesaret edemedimCnm ben gazlarini cikarirken yastiga yüz ustü koyup basi sag veya sol olacak sekilde gazlarini cikariyorum iki tane oldugu icin. Sonra orda uyuya kaliyolar. En iyi o sekilde uyuyorlar. Ama devamli kontrol ediyorum. Doktorda bana sirt üstü yatir duz bi sekilde demisti aslinda
Beynine olumsuz hiçbir şey gönderme canım, sütün falan azalmamıştır endişe etme. Benim bebeğimde çok sık emdiği zamanlar yumuşuyor ama sütüm geliyor, bebeğinin yutkunmasını takip et. Belirli saatler arası çok sık emiyorsa küme beslenme yapıyordur, onunla ilgili bir ekran görüntüsü bıraktım. Ayrıca sık emmesi senin sütünü artıracak. Hemen 2 saatte dolmasını bekleme, normal emme düzenine dönsün bak gör göğüslerinden süt akacak. Süt konusu hepimiz için hassas bir konu, strese girerek olumsuz düşünerek sütünü boşuna azaltma. Sütü üreten bir hormon bebeğin ne kadar emerse beyin talep var deyip o kadar çok üretecek. Sen kendine iyi bak bol su dengeli beslen yeterliKızlar sütüm azaldı iki gün önce gögsümden akıyordu resmen baya bi şimdi dolmuyor gögüslerim sık emdiği için diyordum ama iki saat uyudu bebeğim baktım göğsüm gene yumuşak normalde sert dolu olurdu su da içiyorum rezene içiyorum helva yiyorum kuruyemiş de ne yapmam lazım artması için
O zaman bilemiyorum canım bendeki tavsiye bu kadar, ben hep bu şekilde uyutuyorum. Bu arada benim bebeğim sadece uykusu geldiğinde emziği alıyor. Dün doktora gittik uyku arkadaşı olarak görüyormuş emziği. Onun dışında doktor emziği önermiyorEmziği canı istediğinde tutuyor ki philips emzikten tut her marka her modeli aldık sadece tommy tipe o sapsız emziği emmeye çalışıyo onun da arkası ağır geliyo düşüyo hep. Müzik de açtım kendim de söyledim yok. Ne pişşpişş işledi ne bişey.
Ben solgarın bira mayalı b12 tabletine başladım. Altındaki yorumlarda hep sütü artırıp yağlandırdığı yönünde. Daha dün başladım ama grupta kullanan arkadaşlar da memnun bir iki yorum okudum az evvel, onu deneyebilirsinKızlar sütüm azaldı iki gün önce gögsümden akıyordu resmen baya bi şimdi dolmuyor gögüslerim sık emdiği için diyordum ama iki saat uyudu bebeğim baktım göğsüm gene yumuşak normalde sert dolu olurdu su da içiyorum rezene içiyorum helva yiyorum kuruyemiş de ne yapmam lazım artması için
Evt gece hic yapmadim ben de ona cesaret edemedim. Ama benimkiler yüzüstü nedense daha uzun ve kesintisiz uyuyorlar.Yüzüstü yatırılması kafa şekli güzel olsun diye de önemli ama gündüz uykularında ve yanından ayrılmadığın sürece öneriyorlar ben henüz cesaret edemedim
Aynen canim iyi yaptinİnşallah ikimizde güzel haberler alırız. Ben de yarın endokrin bölümünden randevu aldım. Böyle sürekli telefonum çaldı çalacak beklemek zor, erken tanı önemli dediler. En azından yüksek bile çıksa her türlü gideceğiz hiç değilse vakit kaybetmeyimsen de sonuçlar çıkınca yaz olur mu?
İnşallah öyledir ama biraz anlıyorum memeyi alıp alıp geri bırakıyor sinirleniyo süt gelmeyince çırpınıyo bi memeyi 20-30 dk emerdi şimdi 5 dk falan emiyo sonra sanırım süt gelmeyince böyle yapıyorBeynine olumsuz hiçbir şey gönderme canım, sütün falan azalmamıştır endişe etme. Benim bebeğimde çok sık emdiği zamanlar yumuşuyor ama sütüm geliyor, bebeğinin yutkunmasını takip et. Belirli saatler arası çok sık emiyorsa küme beslenme yapıyordur, onunla ilgili bir ekran görüntüsü bıraktım. Ayrıca sık emmesi senin sütünü artıracak. Hemen 2 saatte dolmasını bekleme, normal emme düzenine dönsün bak gör göğüslerinden süt akacak. Süt konusu hepimiz için hassas bir konu, strese girerek olumsuz düşünerek sütünü boşuna azaltma. Sütü üreten bir hormon bebeğin ne kadar emerse beyin talep var deyip o kadar çok üretecek. Sen kendine iyi bak bol su dengeli beslen yeterli
eczaneden mi aldınızBen solgarın bira mayalı b12 tabletine başladım. Altındaki yorumlarda hep sütü artırıp yağlandırdığı yönünde. Daha dün başladım ama grupta kullanan arkadaşlar da memnun bir iki yorum okudum az evvel, onu deneyebilirsin
O 2 saatte sen de uyudun mu? Uyumadıysan dolmaz zaten. Ayrıca sütün geliyor diyorsun, sadece yağlanmıyor olabilir beklemediği için. Yediğine dikkat et ceviz badem fındık ye omega 3 kullan, senin süt artımına değil yağlanmasına ihtiyacın var. Ve bunlar için üzülme mama vermek dünyanın sonu değil, bazen aynı döngüye biz de giriyoruz bir ölçek mama veriyorum onu sindirmesi biraz zor oluyor ama o arada babaya verip uyuyorum sütüm toplanıyor.Kızlar sütüm azaldı iki gün önce gögsümden akıyordu resmen baya bi şimdi dolmuyor gögüslerim sık emdiği için diyordum ama iki saat uyudu bebeğim baktım göğsüm gene yumuşak normalde sert dolu olurdu su da içiyorum rezene içiyorum helva yiyorum kuruyemiş de ne yapmam lazım artması için
Düne kadar geliyordu sütüm sıkınca süt geliyordu dünden beri çok az geliyor gibi alıp alıp bırakıyor huysuzlanıyo emme süresi de azaldı dediklerinizi deneyim inşallah artar sütümO 2 saatte sen de uyudun mu? Uyumadıysan dolmaz zaten. Ayrıca sütün geliyor diyorsun, sadece yağlanmıyor olabilir beklemediği için. Yediğine dikkat et ceviz badem fındık ye omega 3 kullan, senin süt artımına değil yağlanmasına ihtiyacın var. Ve bunlar için üzülme mama vermek dünyanın sonu değil, bazen aynı döngüye biz de giriyoruz bir ölçek mama veriyorum onu sindirmesi biraz zor oluyor ama o arada babaya verip uyuyorum sütüm toplanıyor.
Yanında olursa. Yüz üstü yatirablrsn tabi daha faydaliCnm ben gazlarini cikarirken yastiga yüz ustü koyup basi sag veya sol olacak sekilde gazlarini cikariyorum iki tane oldugu icin. Sonra orda uyuya kaliyolar. En iyi o sekilde uyuyorlar. Ama devamli kontrol ediyorum. Doktorda bana sirt üstü yatir duz bi sekilde demisti aslinda
Canm ilk zamanlar göğüsler ne kdr süt ureteceklerini bilmedikleri için sert ve dışarı akıyor sonra yumusuyor benimde önce aktı sütüm doldu dedm sonra yumuşadı ama sütüm geliyor cocugun bez sayısından anlarsın sıkarak sagarak yada şekliyle yumuşaklığı ile değil. Bebek kaka ve cis sayısı kilosu benim ikinci çocuk bunu tecrübe ettm inan benim gogsum.yumusack.suan ve küçük :) ama çiş kaka kilo güzelKızlar sütüm azaldı iki gün önce gögsümden akıyordu resmen baya bi şimdi dolmuyor gögüslerim sık emdiği için diyordum ama iki saat uyudu bebeğim baktım göğsüm gene yumuşak normalde sert dolu olurdu su da içiyorum rezene içiyorum helva yiyorum kuruyemiş de ne yapmam lazım artması için
Anladım neden bırakıyor huysuzlanıyor ki o zaman emerken hırslanıyo alıp alıp bırakıyo çırpınıyor falanCanm ilk zamanlar göğüsler ne kdr süt ureteceklerini bilmedikleri için sert ve dışarı akıyor sonra yumusuyor benimde önce aktı sütüm doldu dedm sonra yumuşadı ama sütüm geliyor cocugun bez sayısından anlarsın sıkarak sagarak yada şekliyle yumuşaklığı ile değil. Bebek kaka ve cis sayısı kilosu benim ikinci çocuk bunu tecrübe ettm inan benim gogsum.yumusack.suan ve küçük :) ama çiş kaka kilo güzel
Bütün gece en fazla yarım saat arayla emdi benimde memem pelte gibi olmuştu artık, aynısını yaşadık ağzına alıp atıyordu bir ara ne olduysa 1 saat uyudu bende uyudum toplamaya başladık hemen sende bu döngü daha uzun süredir varsa toplamasıda uzun sürer yani bulduğun her an da dinlen.Düne kadar geliyordu sütüm sıkınca süt geliyordu dünden beri çok az geliyor gibi alıp alıp bırakıyor huysuzlanıyo emme süresi de azaldı dediklerinizi deneyim inşallah artar sütüm
Bizde aynısı olduğumuz için ben çıkartmıyorum bazen çabuk uyanıyor bazen uyuyor artık şansımıza uyanırsa başa sarıyoruz uyursa ne ala bende uyuyorum.Kızlar emzirme sonrası gaz çıkarma sırasında bebeğim uyanıyor ve tekrar emzirmeye başlıyorum bir kısır döngü gibi çıldırcam gece gazını çıkarmadım bebeğim rahatsızlanmadı her seferinde çıkarıyor musunuz
Tamam teşekkür ederim inşallah artar bitmez sütümBütün gece en fazla yarım saat arayla emdi benimde memem pelte gibi olmuştu artık, aynısını yaşadık ağzına alıp atıyordu bir ara ne olduysa 1 saat uyudu bende uyudum toplamaya başladık hemen sende bu döngü daha uzun süredir varsa toplamasıda uzun sürer yani bulduğun her an da dinlen.Bir de tahinli şeyler de sütü güzel besliyor sabah kahvaltısında yumurta tahin muhakkak tüket
kızlar bebeğim çok emiyor bugun hep göğüslerim yumuşaktı hep sütüm azaldı mı acaba memeyi bırakıyor gibi yapıp geri alıyor sanırım az geliyor süt ama elimle sıktım geldi hemen sütüm azalmış mıdır acaba yoksa sık emdiği için mi göğüslerim dolmuyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?