- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.482
- 133
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #26.981
Kesinlikle artarKızlar bişey sorucam sütüm çok azsa uyurken boş memeyi emiyorsa bile çok emdiği için sütüm artar mı?
Ne yiyip içiyorsun bacım söyle bizde faydalanalım15 günde bir kilo almış. Doktorda şaşırdı evet dier cocuklarimda öyleydi
Kızlar benim sütüm yetmiyo diye her öğün mama vermemi söylemişti doktor emzirme sonrası. Dünden beri anne sütünde uyumaya başladı eskiden de emerken uyurdu ama uyanirdi bırakınca emmeyi şimdi uyanmiyo bı saat iki saat uyuyo yatağına bırakınca kesin uyanır diye bırakıyorum orda da uykuya devam ediyo mama vermiyoruz o yüzden o öyle uykuya dalınca doydugu için uyuyodur dimi uyandırmak isteyince de uyanmiyo derin uykuya geçiyo sizce sütüm arttığı için mi böyle oluyo yoksa bebeğim aç mı uyuyo bunu nasıl anlayabilirim son 5 6 öğünün 2 3 tanesinde mama yedi
Gaz olabilir o an kizariyor bazen kaka yapıyor emerken göğsümu skyr. Benimde hırslaniyor ama dediğim gibi önemli olan kaka çiş ve kilo sayısı bunlar iyiyse doğru yoldasn değilse zaten doymuyordur mama desteği şartAnladım neden bırakıyor huysuzlanıyor ki o zaman emerken hırslanıyo alıp alıp bırakıyo çırpınıyor falan
Kızlar bişey sorucam sütüm çok azsa uyurken boş memeyi emiyorsa bile çok emdiği için sütüm artar mı?
Zamanla düzelir kuzu düzene girerBenimki de ayrılmıyor ama 200 gr almış sadece
Ben de her gün tartiyorum dediğin gibi önce ben çıkıyorum sonra onunla çıkıyorum kesin olsun diye eşimle de aynı şeyi yapıp karşılaştırma yapıyoruz şu an kilo alımı iyiydi ama daha dün başladı işte inşallah kilo vermesi olmaz iki üç gün içinde hatta alması olur sütüm yetiyodur artık eskisine göreEvde kendin tartabilirsin 2-3 gün bu şekilde eğer kilo vermiyorsa doyuyordur.
2. Seçenek elini ağzına götür parmağını damağına bastır. Eğer aranmıyorsa aç değil diyor genelde doktorlar. Bizim ilk doktora gittiğimizde uzun uzun doktorun parmağını emince bu çocuk aç demişti. Mama başlattık 2 gün sonra senin bebiş gibi olunca kendiliğinden uyuyunca bıraktım ve emme artı sağdığım sütü verdim. Şimdi sağdığımı da almıyor sadece emiyor. 2 günde bir eşim önce tartılıyor sonra bebekle tartılıyor böyle bakıyoruz kilosuna hassas tartıda . Kilo alımı gayet iyi. Demek ki doyuyor.
Bazen bizimkinde de oluyo asla uyanmiyo kan şekeri düşmeyecek kadar emdiyse sorun olmaz benceGünaydııınlar gece bebeğim hiç uyanmadı çok zor emzirdim çokta az emdi. Bu şekilde sorun yaşayan var mı, az emmesi sorun olur mu
O umutla emziriyorum ben gece gündüz eskisi kadar az değil galiba sütüm ama hala mamaya devam ediyoruzKızlar bişey sorucam sütüm çok azsa uyurken boş memeyi emiyorsa bile çok emdiği için sütüm artar mı?
Bilemiyorum ki ne kadar emmesi gerekirdi, umarım yeterli gelmiştir. Sabah keyfi yerindeydi güzel emdiBazen bizimkinde de oluyo asla uyanmiyo kan şekeri düşmeyecek kadar emdiyse sorun olmaz bence
Rahimde kanama olmasi ara ara az sekilde normal benim de oluyor gunlerce sari leke sonra kirmizi kan seklimde ama az. Yalniz dikis yerinin kanamasi normal degil hem de 32 gün sonra. Ihmal etmeden bi doktora gorün mutlaka.Arkadaşlar siteye konu da açtım ama size de sormak istiyorum çünkü psikolojik olarak yıpranmış durumdayım 2 gündür.
Sezaryenle doğum yapalı 32 gün oldu ve 2 gün önce dikiş yerimde kanama oldu, estetik dikişti. Doktor önemli değil diyip solüsyon verdi.
Bugün artık sarı lekeye dönen vajinal kanamam tekrar başladı canlı kırmızı şeklinde hatta bu kadar erken adet mi oluyorum diye bile düşündüm. Aynı zamanda dikiş yerimden de kanama olduğu farkettim.
Böyle birsey neden oluyor yarın tekrar doktora gideceğim ama o kadar mutsuzum ki şuan. Rahminden itibaren dikişlerde sorun mu var acaba, bu iki yerdeki kanamanın birbiriyle bağlantısı var mi? Bunları düşünmekten bebeğime odaklanamıyorum
Artar canım ten tene temas sütü arttırıyor süt yapan hormonu aktive etmiş oluyorsun süreklide uyarı göndermiş oluyorsun memeye devam et ılık duşu yapamıyorsun sıcak kompleksi ihmal etme elinle masaj yap süt kanallarını uyar protein ağırlıklı beslen kuruyemiş ve en önemlisi su tüket su tıkalı kanalları açmaya bire bir 3 litreden aşağı düşme yakın ol hep emzirirken dokun eliylede sana dokunsun kafada bitirirsen sütüm var olayını gerisi gelir inşallahKızlar bişey sorucam sütüm çok azsa uyurken boş memeyi emiyorsa bile çok emdiği için sütüm artar mı?
Bu gece benimki de uyanmadı acıkınca uyanıyor ama zorla uyandırdım 4 saati geçiyordu emzirdim emdiğini kustu sonraGünaydııınlar gece bebeğim hiç uyanmadı çok zor emzirdim çokta az emdi. Bu şekilde sorun yaşayan var mı, az emmesi sorun olur mu
Birazdan gideceğim bakalım ne diyecek doktorRahimde kanama olmasi ara ara az sekilde normal benim de oluyor gunlerce sari leke sonra kirmizi kan seklimde ama az. Yalniz dikis yerinin kanamasi normal degil hem de 32 gün sonra. Ihmal etmeden bi doktora gorün mutlaka.
Düz mü yatırıyorsun, reflü yatakları gibi eğimli yatır istersen kusmasınBu gece benimki de uyanmadı acıkınca uyanıyor ama zorla uyandırdım 4 saati geçiyordu emzirdim emdiğini kustu sonra
düz yatırıyorum da kafasını hep yana çevirerek uyuyor hiç yukarı doğru tutmuyor o yüzden kussa da sorun olmuyorDüz mü yatırıyorsun, reflü yatakları gibi eğimli yatır istersen kusmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?