2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim ilk hafta emzirdikten sonra sagdigimda 80-90cc geliyordu suan ancak 30-40 geliyor. Emzirme danismanima sordum dedi ki ‘O bahsettiğin günlerde prolaktin aşırı salgılanıyordu. Simdi normal- ideal olan’ o yuzden iciniz rahat olsunn bir de bence emzirme danismani ile calisin , ben asiri stresliydim beni inanilmaz sakinlestirdi profesyonel biri

Bende sevinmiştim bol sütüm diye. Boş memeyi emiyor gibi geliyo uyanıkken bırakıyo da uyurken emiyo boş mu emiyor bilmiyorum gene de emziriyorum inşallah artar emdikçe

Bende sevinmiştim bol sütüm diye. Boş memeyi emiyor gibi geliyo uyanıkken bırakıyo da uyurken emiyo boş mu emiyor bilmiyorum gene de emziriyorum inşallah artar emdikçe
Meme degistiriyorum ben o durumda. Surekli sağdığım icin artik biliyorum 5-10 dkdan sonra hızı azaliyor yavas yavas geliyor. Muhtemelen bizimki de ona gicik oluyor agliyor. Hemen digerine geciriyorum sonra digerine derken 1-2 saat geciyor. Biraz yorucu ama en azindan doyana kadar devam edince kendi birakiyor zaten aglamadan

İkisini de veriyorum az olduğunu düşündüğüm için şuan emzik görevi görüyorum bir kaç gün gözlemleyim bakalm inşallah artar sütüm emdikçe gelmese de emiyo suan uyuyabilmek için falan böylece belki artar

Ben her seferinde gazini cikariyorum bazen ne kadar sivazlasamda gaz cikmiyor ama o zaman da yatirdigimda emdiginin bi kismini geri cikariyor. Ama her bebek geri cikarmayabilir tabii ki

Bazen geceleri bende gazını çıkarmıyorum çok uykum oluyor o da uyanmasın diye çıkarmıyorum henüz sorun yaşamadım şükür, gazlı bir bebeğim yok çünkü o yüzden rahat davranabiliyorum. Bebekten bebeğe değişir yani

Maşallah doktor bişey dedi mi
Tek sorduğu mama veriyormusun hayır dedim gayet iyi dedi kilo alımı başka birşey demedi tansiyonuma felan baktı oda iyi dedi d vitaminine başlattı paşayı 15 günlük Ken baslaniyomus kalça ulturosonuda burda 2 aylıkken yapılıyormuş onu söyledi

Güzel kilo almış maşallah

Kızlar benim sütüm yetmiyo diye her öğün mama vermemi söylemişti doktor emzirme sonrası. Dünden beri anne sütünde uyumaya başladı eskiden de emerken uyurdu ama uyanirdi bırakınca emmeyi şimdi uyanmiyo bı saat iki saat uyuyo yatağına bırakınca kesin uyanır diye bırakıyorum orda da uykuya devam ediyo mama vermiyoruz o yüzden o öyle uykuya dalınca doydugu için uyuyodur dimi uyandırmak isteyince de uyanmiyo derin uykuya geçiyo sizce sütüm arttığı için mi böyle oluyo yoksa bebeğim aç mı uyuyo bunu nasıl anlayabilirim son 5 6 öğünün 2 3 tanesinde mama yedi

Uyanmadığı zaman ben bezini açıyorum değiştiriyorum o zaman uyanıyo emerken de çenesinin altına dokunuyorm emmeye devam etsin diye

Bence doyuyo da ondan uyuyo bir gun sadece anne sutu ver cisli bezini takip et 5 6 tane cikiyosa net doyuyodur. Ve doymasa aglar yikardi ortaligi

Genelde 1.haftada kilo kaybı olur maşallah senin paşaya tersi olmuş sütüm yağlı diyorsun ya bence ondan maşallah diğer çocuklarında da aynımıydı
15 günde bir kilo almış. Doktorda şaşırdı evet dier cocuklarimda öyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…