- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #26.961
Benim ilk hafta emzirdikten sonra sagdigimda 80-90cc geliyordu suan ancak 30-40 geliyor. Emzirme danismanima sordum dedi ki ‘O bahsettiğin günlerde prolaktin aşırı salgılanıyordu. Simdi normal- ideal olan’ o yuzden iciniz rahat olsunnKızlar sütüm azaldı iki gün önce gögsümden akıyordu resmen baya bi şimdi dolmuyor gögüslerim sık emdiği için diyordum ama iki saat uyudu bebeğim baktım göğsüm gene yumuşak normalde sert dolu olurdu su da içiyorum rezene içiyorum helva yiyorum kuruyemiş de ne yapmam lazım artması için
Teşekkür ederimMerhabalar bebeğim 12 günlük
Canım bu yazıyı bir oku tam senin anlattığın şeylerin cevabı
Bende sevinmiştim bol sütüm diye. Boş memeyi emiyor gibi geliyo uyanıkken bırakıyo da uyurken emiyo boş mu emiyor bilmiyorum gene de emziriyorum inşallah artar emdikçeBenim ilk hafta emzirdikten sonra sagdigimda 80-90cc geliyordu suan ancak 30-40 geliyor. Emzirme danismanima sordum dedi ki ‘O bahsettiğin günlerde prolaktin aşırı salgılanıyordu. Simdi normal- ideal olan’ o yuzden iciniz rahat olsunnbir de bence emzirme danismani ile calisin , ben asiri stresliydim beni inanilmaz sakinlestirdi profesyonel biri
Meme degistiriyorum ben o durumda. Surekli sağdığım icin artik biliyorum 5-10 dkdan sonra hızı azaliyor yavas yavas geliyor. Muhtemelen bizimki de ona gicik oluyor agliyor. Hemen digerine geciriyorum sonra digerine derken 1-2 saat geciyor. Biraz yorucu ama en azindan doyana kadar devam edince kendi birakiyor zaten aglamadanBende sevinmiştim bol sütüm diye. Boş memeyi emiyor gibi geliyo uyanıkken bırakıyo da uyurken emiyo boş mu emiyor bilmiyorum gene de emziriyorum inşallah artar emdikçe
İkisini de veriyorum az olduğunu düşündüğüm için şuan emzik görevi görüyorumMeme degistiriyorum ben o durumda. Surekli sağdığım icin artik biliyorum 5-10 dkdan sonra hızı azaliyor yavas yavas geliyor. Muhtemelen bizimki de ona gicik oluyor agliyor. Hemen digerine geciriyorum sonra digerine derken 1-2 saat geciyor. Biraz yorucu ama en azindan doyana kadar devam edince kendi birakiyor zaten aglamadan
Ben her seferinde gazini cikariyorum bazen ne kadar sivazlasamda gaz cikmiyor ama o zaman da yatirdigimda emdiginin bi kismini geri cikariyor. Ama her bebek geri cikarmayabilir tabii kiKızlar emzirme sonrası gaz çıkarma sırasında bebeğim uyanıyor ve tekrar emzirmeye başlıyorum bir kısır döngü gibi çıldırcam gece gazını çıkarmadım bebeğim rahatsızlanmadı her seferinde çıkarıyor musunuz
Bazen geceleri bende gazını çıkarmıyorum çok uykum oluyor o da uyanmasın diye çıkarmıyorum henüz sorun yaşamadım şükür, gazlı bir bebeğim yok çünkü o yüzden rahat davranabiliyorum. Bebekten bebeğe değişir yaniKızlar emzirme sonrası gaz çıkarma sırasında bebeğim uyanıyor ve tekrar emzirmeye başlıyorum bir kısır döngü gibi çıldırcam gece gazını çıkarmadım bebeğim rahatsızlanmadı her seferinde çıkarıyor musunuz
Maşallah doktor bişey dedi miSlm kızlar bizim spa 700 gram almış bir hafta içinde sizce sagdece anne sütüyle normalmi bu kadar alması
Tek sorduğu mama veriyormusun hayır dedim gayet iyi dedi kilo alımı başka birşey demedi tansiyonuma felan baktı oda iyi dedi d vitaminine başlattı paşayı 15 günlük Ken baslaniyomus kalça ulturosonuda burda 2 aylıkken yapılıyormuş onu söylediMaşallah doktor bişey dedi mi
Güzel kilo almış maşallahTek sorduğu mama veriyormusun hayır dedim gayet iyi dedi kilo alımı başka birşey demedi tansiyonuma felan baktı oda iyi dedi d vitaminine başlattı paşayı 15 günlük Ken baslaniyomus kalça ulturosonuda burda 2 aylıkken yapılıyormuş onu söyledi
Çok şükür hepimizin ki sağlıklı olsunlar da başka birşey istemiyorumGüzel kilo almış maşallah
Maşallah çok güzel kilo almış iştahı yerinde demek ki minişininSlm kızlar bizim spa 700 gram almış bir hafta içinde sizce sagdece anne sütüyle normalmi bu kadar alması
Genelde 1.haftada kilo kaybı olur maşallah senin paşaya tersi olmuş sütüm yağlı diyorsun ya bence ondan maşallah diğer çocuklarında da aynımıydıSlm kızlar bizim spa 700 gram almış bir hafta içinde sizce sagdece anne sütüyle normalmi bu kadar alması
Uyanmadığı zaman ben bezini açıyorum değiştiriyorum o zaman uyanıyo emerken de çenesinin altına dokunuyorm emmeye devam etsin diyeKızlar benim sütüm yetmiyo diye her öğün mama vermemi söylemişti doktor emzirme sonrası. Dünden beri anne sütünde uyumaya başladı eskiden de emerken uyurdu ama uyanirdi bırakınca emmeyi şimdi uyanmiyo bı saat iki saat uyuyo yatağına bırakınca kesin uyanır diye bırakıyorum orda da uykuya devam ediyo mama vermiyoruz o yüzden o öyle uykuya dalınca doydugu için uyuyodur dimi uyandırmak isteyince de uyanmiyo derin uykuya geçiyo sizce sütüm arttığı için mi böyle oluyo yoksa bebeğim aç mı uyuyo bunu nasıl anlayabilirim son 5 6 öğünün 2 3 tanesinde mama yedi
Bence doyuyo da ondan uyuyo bir gun sadece anne sutu ver cisli bezini takip et 5 6 tane cikiyosa net doyuyodur. Ve doymasa aglar yikardi ortaligiKızlar benim sütüm yetmiyo diye her öğün mama vermemi söylemişti doktor emzirme sonrası. Dünden beri anne sütünde uyumaya başladı eskiden de emerken uyurdu ama uyanirdi bırakınca emmeyi şimdi uyanmiyo bı saat iki saat uyuyo yatağına bırakınca kesin uyanır diye bırakıyorum orda da uykuya devam ediyo mama vermiyoruz o yüzden o öyle uykuya dalınca doydugu için uyuyodur dimi uyandırmak isteyince de uyanmiyo derin uykuya geçiyo sizce sütüm arttığı için mi böyle oluyo yoksa bebeğim aç mı uyuyo bunu nasıl anlayabilirim son 5 6 öğünün 2 3 tanesinde mama yedi
15 günde bir kilo almış. Doktorda şaşırdı evet dier cocuklarimda öyleydiGenelde 1.haftada kilo kaybı olur maşallah senin paşaya tersi olmuş sütüm yağlı diyorsun ya bence ondan maşallah diğer çocuklarında da aynımıydı
Adam ayrılmıyor ki emmedenMaşallah çok güzel kilo almış iştahı yerinde demek ki minişinin
Benimki de ayrılmıyor ama 200 gr almış sadeceAdam ayrılmıyor ki emmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?