2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bazen bizimkinde de oluyo asla uyanmiyo kan şekeri düşmeyecek kadar emdiyse sorun olmaz bence
Ara sıra bendede oluyor gece bir kere uyanıyor çok az emiyor sonra geri yatıyor gunduzleride bağırıp duruyor şimdi gecede gündüzde aynı bende bağırıyor tospigim

Merhaba ben hem hap hem iğne kullanıyordum iki doğumda da hapı 2 hafta önceden iğneyi de 2 gün önce biraktirdilar. Hapın etkisi 1 haftadan fazla sürüyormuş fakat iğne etkisi 12 saatmis. Hapı biraktirip eğer pıhtılaşma riski fazlaysa iğneye başlıyorlar iğne kullanmayanlarda da öyle biliyorum ama tabi doktorlar daha iyisini bilir.

meryland Bambamin gece emmesi 5dk en fazla ama cisli bezide oluyo gece takmiyorum o yuzden nasil vakumluyosa 5dk icinde doyuyo bosaltiyo memeyi. Ayniysa seninde hic takma huzursuz degilse doyuyodur o

Kaçıncı hafta doğum yaptınız

Evet internette de var ama güvenemedim. 250 tane var içinde. Günde 6 tane içiliyor. Ben şimdilik sabah 2 akşam 2 içiyorum sütün durumuna göre

Ben 34 te biraktim canim

Kizlar 1 aylik kontrolde kac kilo almis olmasi gerekiyor minimum ? Benim kizim 2990 dogdu suan 3500 , carsamba gunu 1aylik olucak cok mu az kilo almis sizce , sizde nasil kilo durumu

Kızlar merhaba denize giren oldumı sezeryan gectikden 6hafta sonra girebilirsin dedi doktorumda enazından temiz bi denize agustos sonu gitsem diyorum ozamana 2aya yaklasmıs oluyoruz

Kizlar 1 aylik kontrolde kac kilo almis olmasi gerekiyor minimum ? Benim kizim 2990 dogdu suan 3500 , carsamba gunu 1aylik olucak cok mu az kilo almis sizce , sizde nasil kilo durumu
Benim bebiş 3200 gr dogdu 4 gunde 200 gr verdi
Aylik kontrole gittigimde 4000 kilo olmustu
Canim aylik kontrole gittiginde kilosu azsa hemsire soyluyor zaten

Kızlar merhaba denize giren oldumı sezeryan gectikden 6hafta sonra girebilirsin dedi doktorumda enazından temiz bi denize agustos sonu gitsem diyorum ozamana 2aya yaklasmıs oluyoruz
2aysa girebilirsin bence
Ama havuzda enfeksiyon riski cok yuksek oluyor sen bilirsin tabi

Normal canım sağlıklı olsunda az kilo almış çok almış fark etmiyor bizim ki 15 günde toplam bir kilo almış sagdece anne sütüyle

meryland Bambamin gece emmesi 5dk en fazla ama cisli bezide oluyo gece takmiyorum o yuzden nasil vakumluyosa 5dk icinde doyuyo bosaltiyo memeyi. Ayniysa seninde hic takma huzursuz degilse doyuyodur o
bezi doluydu sabah memeyi de bitirmedi sadece ön sütü aldı bence ama uyanmadı yani her yolu denedim bir günden bir şey olmaz diyorum artık. Normalde acıkınca ortalığı ayağa kaldırıyor, gece uykusu ağır bastı fındığımın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…