- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.482
- 133
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #27.041
Geçiyorsa iyi biz de çamasır sıktı diye düşündük ama diğer tarafta neden yokBenim de öyle bir tarafta sadece. int içerideki dikişlerin düğümü toplanınca iyileşme başlayınca olur normal diyor. Kötü koku, akıntı, ateş yoksa korkmayacakmışız ama dün yoktu demin elime gelince korktum birden
Ben de anlamadım benim de teki şiş. Sızlayınca fark ettim elime geldi. İnşallah hemencecik geçer, bu sezeryan neymiş yaGeçiyorsa iyi biz de çamasır sıktı diye düşündük ama diğer tarafta neden yok
Diğer sezeryan agrılarının yanında bu bişey değil gene ilk 3-4 gün çok kötüBen de anlamadım benim de teki şiş. Sızlayınca fark ettim elime geldi. İnşallah hemencecik geçer, bu sezeryan neymiş ya
Bol yeşillikli salata hem süt yapar hem diyetlikHamileyiz dedik lohusayız dedik yedik içtik eğlendik gelelim bu kilolara nasıl gidecek arkadaşlar var mı planı olan, diyet uygulayan, yada akışına mı bıraktınız?
Eylüle kadar izin vermiştim kendime ancak halimden mutsuzum sütümüzü etkilenmeden zayıflamak için ne yapmak lazım.
Hamileliğim boyunca şekerden dolayı diyetisyene gittiğim için diyetisyen yardımı almak istemiyorum açıkcası, hazır listeyi alıp veriyorlar uygulaması sürekli sabit listeye kalınca zor oluyor.
Hafif bir spor ile başlayayım diyorum lesli gibi.
Bu konuda fikir ve tavsiyesi olan varsa paylaşırsa bizimle burada hepimiz faydalanmış oluruz.
Ben pazartesi başlıyorum diyete inşallah. Tam 20 gün oluyor pazartesi. 20 günde 14 kilo verdim. Normal sağlıklı besleneceğim abartmadan. Ekstra bir şey yapmayacağım. Leslie düşünüyorum bende dikişler tamamen iyileşene dek başka spor yapamam. Dışarısı da çok sıcak yürüyüş olmaz bu sıralar en iyisi Leslie.Hamileyiz dedik lohusayız dedik yedik içtik eğlendik gelelim bu kilolara nasıl gidecek arkadaşlar var mı planı olan, diyet uygulayan, yada akışına mı bıraktınız?
Eylüle kadar izin vermiştim kendime ancak halimden mutsuzum sütümüzü etkilenmeden zayıflamak için ne yapmak lazım.
Hamileliğim boyunca şekerden dolayı diyetisyene gittiğim için diyetisyen yardımı almak istemiyorum açıkcası, hazır listeyi alıp veriyorlar uygulaması sürekli sabit listeye kalınca zor oluyor.
Bu konuda fikir ve tavsiyesi olan varsa paylaşırsa bizimle burada hepimiz faydalanmış oluruz.
Benim bebek 15 günlük oldu biraz daha toplanayim if yapmayı planlıyorum. Uygulaması en kolay diyet.Hamileyiz dedik lohusayız dedik yedik içtik eğlendik gelelim bu kilolara nasıl gidecek arkadaşlar var mı planı olan, diyet uygulayan, yada akışına mı bıraktınız?
Bana hemşire banyodan banyoya su ile akıtın o beyazlığı mendil ile temizlemeyin dediKızlar kız bebeği olanlar bebeğinizin genital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz vajina dudakları arasında beyazlıklar var nasıl temizlenir ya da temizlenmeli mi pamukla silmeye çalıştım ama gitmedi zorlamadm zarar vermeyim diye siz nasıl yapıyorsunuz kızım 15 günlük
Silmeye çalıştım bebek kulak çubuğu ile silmeye çalıştım ama gitmedi ucu ince ya bastırmak da istemedim canı acır falan diye suyla tekrar deneyim banyo yaparkenBana hemşire banyodan banyoya su ile akıtın o beyazlığı mendil ile temizlemeyin dedi
Ebe kesinlikle temizlemeyin dedi. Banyo yaptırırken normal su döküyoruz. Ekstra temizlemeye çalışmıyoruz. O zamanla temizleyecek kendini. Bir şeyle silmeye çalışmayın.Kızlar kız bebeği olanlar bebeğinizin genital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz vajina dudakları arasında beyazlıklar var nasıl temizlenir ya da temizlenmeli mi pamukla silmeye çalıştım ama gitmedi zorlamadm zarar vermeyim diye siz nasıl yapıyorsunuz kızım 15 günlük
Hmm tamam o zaman enfeksiyon olursa diye düşünmüştüm ben de o yüzden temizleyim demiştimEbe kesinlikle temizlemeyin dedi. Banyo yaptırırken normal su döküyoruz. Ekstra temizlemeye çalışmıyoruz. O zamanla temizleyecek kendini. Bir şeyle silmeye çalışmayın.
Amin canımmHay masallah boya bakberaber ogrenmistik hamilelegimizi dun gibi hatirliyorum senden gaza gelip negatif gorucem ama olsun diye diye test yaptigimi ve pozitif cikmasini hayirli ugurlu uzun omurlu olsunlar
Maşallah paşa boyu benim kadar var nerdeyseanne baba uzun boylu mu
Hamilelik öncesi kiloma döndüm bu sabah ilk defa bı ay oluyo benim de yarın bebeğim doğalı zaten doğumdan sonra 2 kilom kalmıştı çok kilo almamıştım 8 kilonun 6sı doğumda gitmişti ama bende eskiye nazaran çok fazla bir göbek kaldı sezaryen göbeği dedikleri o olsa gerek onu goturmek için napmak lazım bilmiyorum sütüm zaten az diyet yapamam spor yapmayı düşünüyorum biraz daha kendime gelince ama hala ölü modunda yaşıyorum ben aşırı uykusuzluk çekiyorum kendimi çok zorlamadan 6 hafta dolunca karın egzersizlerine başlarım gibime geliyo yulaf da gerçekten süt artırıcı kilo verdirici emzirme danışmanı bol bol tüket dedi iki tarif verdi ikisinde de 3er yemek kaşığı yulaf var her gün tüketiyorum salata da süt yapıyo diyolar salata ye bol yeşillikli bunlar zaten destekler kilo vermeyi. Emzirmek de herkeste eksi 500 mü acaba benim sütüm az çok olanla aynı kaloriyi yakar mıyım emin değilimHindistan cevizi yağı ve yulaf ezmesi anne sütünü artırıyormuş, diyette kullanacağım ikisinide.
Limonlu sirkeli su ise anne sütünü azaltıyormuş aman dikkat.
Güne 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı üzerine 2 bardak su ile başlıyorum - 200 kalori demek bu, emzirme de - 500 kalori
Cnm senin kilon çok iyi gitmiş zaten, vücudun toparlanması 6 ayı buluyor nerdeyse eskisi gibi olmak, yalnız ünlüler hastaneden çıkarken bile hiç doğurmamış gibi oluyor ben asıl doğumdan sonra şiştim hastaneye girerken giydiğim kıyafet çıkarken olmadı nasıl bir ödemse. Yulafı da çok severim süt artırmasına sevindim hemde doyurucu oluyor tatlı tuzlu bir sürü alternatif var. Ben en çok yumurta veya sütle yemeyi seviyorum. Emzirme ortalama 500 diyor belki de daha fazlası ama zayıflattığı kesin. İşte emziriken çok dikkatli olmak lazım diyet yaparken. Neyseki bol yeşillik protein hepsi bol süt yapıyor.Hamilelik öncesi kiloma döndüm bu sabah ilk defa bı ay oluyo benim de yarın bebeğim doğalı zaten doğumdan sonra 2 kilom kalmıştı çok kilo almamıştım 8 kilonun 6sı doğumda gitmişti ama bende eskiye nazaran çok fazla bir göbek kaldı sezaryen göbeği dedikleri o olsa gerek onu goturmek için napmak lazım bilmiyorum sütüm zaten az diyet yapamam spor yapmayı düşünüyorum biraz daha kendime gelince ama hala ölü modunda yaşıyorum ben aşırı uykusuzluk çekiyorum kendimi çok zorlamadan 6 hafta dolunca karın egzersizlerine başlarım gibime geliyo yulaf da gerçekten süt artırıcı kilo verdirici emzirme danışmanı bol bol tüket dedi iki tarif verdi ikisinde de 3er yemek kaşığı yulaf var her gün tüketiyorum salata da süt yapıyo diyolar salata ye bol yeşillikli bunlar zaten destekler kilo vermeyi. Emzirmek de herkeste eksi 500 mü acaba benim sütüm az çok olanla aynı kaloriyi yakar mıyım emin değilim
If de açlık süresi uzun olmuyor mu peki emziriken, arkadaşım 1 sene düzenli 2-3 saatte bir sağarak anne sütü verdi ama çok zor bir süreçBenim bebek 15 günlük oldu biraz daha toplanayim if yapmayı planlıyorum. Uygulaması en kolay diyet.
Bebek süt almıyor sagip veriyorum bu koşullarda zaten ne kadar süt gelir bilmiyorum gittiği yere kadar gidip sonra if diyeti yapmak niyetim
Evet dediğiniz gibi sütü etkilemez sağlıklı beslenip üzerine leslie şuanlık yeterli olurBen pazartesi başlıyorum diyete inşallah. Tam 20 gün oluyor pazartesi. 20 günde 14 kilo verdim. Normal sağlıklı besleneceğim abartmadan. Ekstra bir şey yapmayacağım. Leslie düşünüyorum bende dikişler tamamen iyileşene dek başka spor yapamam. Dışarısı da çok sıcak yürüyüş olmaz bu sıralar en iyisi Leslie.
3 litre su sağlıklı kahvaltı 2 ara öğün ve akşam ile günü bitireceğim. Sütü etkilemez zaten böyle bir beslenme.
Canım ben doktoruma sordum normalmiş çok ayakta kalma, karnını sıkıştırma dedi."Şişlik değil, cilt altı dokusundaki kesinin köşesine atılan dikişe bağlı oluşan bir durum" demiş. Bu içerideki dikişler kenarda toplanıyormuş iyileşirken. Ateş, iltihap kızarma olursa gel demiş. Sen de gözlemlersin kendiniDiğer sezeryan agrılarının yanında bu bişey değil gene ilk 3-4 gün çok kötü
Geçiyor muymuş peki sonraCanım ben doktoruma sordum normalmiş çok ayakta kalma, karnını sıkıştırma dedi."Şişlik değil, cilt altı dokusundaki kesinin köşesine atılan dikişe bağlı oluşan bir durum" demiş. Bu içerideki dikişler kenarda toplanıyormuş iyileşirken. Ateş, iltihap kızarma olursa gel demiş. Sen de gözlemlersin kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?