- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #27.081
Ben de aynı durumdayım. Üstelik dikişin üstü de şiş kaldığı için orası da ayrı bir göbek iş gibi sarkıyor. Sinirlerim çok bozuk. Yamuk dikmişler zaten. Kilo yapıştı kaldı. 10 kilo verdim gerisi kaldı. 1 ay oldu.Kızlar benımde bebek allerjı yumurta süt ve süt ürünleri ama su gobegime sinir oluyorum daha 1 aylıgım ama oyle mıllet gibi inmiyor takıldım oraya suan 10kılo verdim kaldı oyle kılom aksıne kılo alıyorm diyetisyenden yardım istedim hem süt artırıcı hemde dıkkt etmem acısından ama leslieye bende baslıcam sezeryan gobegı kalsın istemiyom(
Aynı dertten muzdaribimKızlar sizde de bebeğe yetemiyorum düşüncesi var mı beni yiyip bitiriyo bu düşünce sütüm az geldiği için psikolojik olarak hiç iyi değilim arada sinir krizi geçiriyorum bebeğimi çok seviyorum ama sanki her şeyi eksik yapıyomuşum gibi ve o doğduktan sonra çok değersizleşmişim gibi hissediyorum daha doğrusu öyle hissettiriyolar bana diyebilirim bunu nasıl asabilirim lohusa depresyonu dedikleri şey mi bu
Benimki de çok emmek istiyo her emzirmem en az bir saat sonra mama veriyorum mamadan sonra da uyumazsa tekrar emmek istiyo ama asla olmuyo sütüm artar gibi olup tekrar azalıyo ya da onun ihtiyacı da artıyo ben sagdigım sütleri öğün olarak veriyorum arada uyumak için günde bir ya da iki öğünAynı dertten muzdaribim
Sütüm az geliyor. Gelen sütü memeden hic almıyor meme görünce çıldırıyor.
Bende sahip veriyorum. Öyle olunca da bebeğimle çok iletişime de geçemiyorum sadece süt anneymisim onu da beceremiyorum gibi geliyor.
Neler yapıyosun peki stresi azaltmak için benim bugün belime vurdu yuruyemiyorum şu an yatakta öyle yatıp yine 2 saattir yattığım yerden besliyorum ne zaman su süt konusunu aklımdan atıp mama da yesin tamamen mama yesin öyle büyüyen çok çocuk var düşüncesiyle gerçek hayata döneceğim bilmiyorumAynı dertten muzdaribim
Sütüm az geliyor. Gelen sütü memeden hic almıyor meme görünce çıldırıyor.
Bende sahip veriyorum. Öyle olunca da bebeğimle çok iletişime de geçemiyorum sadece süt anneymisim onu da beceremiyorum gibi geliyor.
Acikcasi bende de yetisemiyorum hissi var ikizlere. Hep bi kosturmaca halindeyim. Uyurlarken bile öyle. Ben de her ögün mama veriyorum. Once emziriyorum sonra mama. Ama mama konusunu takmiyorum acikcasi. Aklima onceki insanlar geliyor sutleri yetmediginde ne veriyorlardi acaba ne zor durum diye düşünuyorum. Şukür mama verebiliyoruz bu da bir nimet bence. Devamli bunu düşünme diyecegim ama elinde degil biliyorum. Baska seylere odagini cevirsen daha rahat olabilirsin cnm.Neler yapıyosun peki stresi azaltmak için benim bugün belime vurdu yuruyemiyorum şu an yatakta öyle yatıp yine 2 saattir yattığım yerden besliyorum ne zaman su süt konusunu aklımdan atıp mama da yesin tamamen mama yesin öyle büyüyen çok çocuk var düşüncesiyle gerçek hayata döneceğim bilmiyorum
Emzirdikçe rahim daha çabuk toparlanıyormuş 6-8 hafta sürüyormuş daha erken acele etmeyin gider sağlık olsun daKızlar benımde bebek allerjı yumurta süt ve süt ürünleri ama su gobegime sinir oluyorum daha 1 aylıgım ama oyle mıllet gibi inmiyor takıldım oraya suan 10kılo verdim kaldı oyle kılom aksıne kılo alıyorm diyetisyenden yardım istedim hem süt artırıcı hemde dıkkt etmem acısından ama leslieye bende baslıcam sezeryan gobegı kalsın istemiyom(
Ben düz mantık gitmeye calisiyorum.elimden geldiğince ki ne kadar daha devam edebiliz böyle bilmiyorum. Süt sağıp vermekNeler yapıyosun peki stresi azaltmak için benim bugün belime vurdu yuruyemiyorum şu an yatakta öyle yatıp yine 2 saattir yattığım yerden besliyorum ne zaman su süt konusunu aklımdan atıp mama da yesin tamamen mama yesin öyle büyüyen çok çocuk var düşüncesiyle gerçek hayata döneceğim bilmiyorum
Bunu bende çok.merak ediyorum 60 70.sene önceki anneler ne ile besliyormus hepsinin sütü mü varmış?Acikcasi bende de yetisemiyorum hissi var ikizlere. Hep bi kosturmaca halindeyim. Uyurlarken bile öyle. Ben de her ögün mama veriyorum. Once emziriyorum sonra mama. Ama mama konusunu takmiyorum acikcasi. Aklima onceki insanlar geliyor sutleri yetmediginde ne veriyorlardi acaba ne zor durum diye düşünuyorum. Şukür mama verebiliyoruz bu da bir nimet bence. Devamli bunu düşünme diyecegim ama elinde degil biliyorum. Baska seylere odagini cevirsen daha rahat olabilirsin cnm.
O kadar haklısın ki senin bir de ikizler zaten senin durumunda olsam ne yapardım bilmiyorum benim kayınvalidem çok üstüme geliyo bu emme konusunda. Kendisi de zamanında eşime mama vermiş sütü yetmediği için ama şu an mama düşmanı kadın resmen. Geliyo sürekli emsin emsin diyo bı saat emziriyorum bebek artık emmek istemiyo mamaya geçiyorum mama verme emsin diyo emerken başımda dikilip emiyo mu diye soruyo eşime sürekli çok mama vermeyin verince ishal olur diyo eşimi korkutuyo bu sefer eşim mamayı az vermek istiyo bebek doymuyo çok sinir bozucu bı durum kadın bana yetersiz hissettirmek için ne yapabilirim diye düşünüp resmen sabah akşam uyguluyo.Acikcasi bende de yetisemiyorum hissi var ikizlere. Hep bi kosturmaca halindeyim. Uyurlarken bile öyle. Ben de her ögün mama veriyorum. Once emziriyorum sonra mama. Ama mama konusunu takmiyorum acikcasi. Aklima onceki insanlar geliyor sutleri yetmediginde ne veriyorlardi acaba ne zor durum diye düşünuyorum. Şukür mama verebiliyoruz bu da bir nimet bence. Devamli bunu düşünme diyecegim ama elinde degil biliyorum. Baska seylere odagini cevirsen daha rahat olabilirsin cnm.
Ben bol bol şarkı söylüyorum evin içinde geziyorum kucağımda aklıma ne gelirse o an onu anlatıyorum mesela dolabını açıp kıyafetlerini gösteriyorum tek tek falan balkona çıkarıyorum gelen geçeni anlatıyorum falan çünkü ben de konuşkan biri değilim ne konusacağımı bilmiyorum sesimi duysun diye şarkıda buluyorum çözümüBen düz mantık gitmeye calisiyorum.elimden geldiğince ki ne kadar daha devam edebiliz böyle bilmiyorum. Süt sağıp vermek
Ama baktım olmuyor mamayla büyüyen ilk ve tek çocuk benim ki olmayacak bir şekilde büyüyecek
Benim sorunum beslenme de değil sanki iletişime geçemiyorum emzirmeyince
Mesela konusun diyorlar da ne konuşabilirim
İki agucuk gugucuk olay bitiyor bende
Zor olacak ama DuymaO kadar haklısın ki senin bir de ikizler zaten senin durumunda olsam ne yapardım bilmiyorum benim kayınvalidem çok üstüme geliyo bu emme konusunda. Kendisi de zamanında eşime mama vermiş sütü yetmediği için ama şu an mama düşmanı kadın resmen. Geliyo sürekli emsin emsin diyo bı saat emziriyorum bebek artık emmek istemiyo mamaya geçiyorum mama verme emsin diyo emerken başımda dikilip emiyo mu diye soruyo eşime sürekli çok mama vermeyin verince ishal olur diyo eşimi korkutuyo bu sefer eşim mamayı az vermek istiyo bebek doymuyo çok sinir bozucu bı durum kadın bana yetersiz hissettirmek için ne yapabilirim diye düşünüp resmen sabah akşam uyguluyo.
Büyük ihtimalle pirinç unuyla mama yapıp veriyolarmış eskiden öyleymiş çünkü tarlaya gidenlerin de ablası genelde bu mamayı yapıp veriyomuş iki saatte bir emzirme konusu yokmuş kayınvalidem ona da çok karşı zaten gece niye emziriyomuşum bebek uyucakmış uykusunu bölüyomuşum sanki ben çok meraklıyım uykusuz kalmayaBunu bende çok.merak ediyorum 60 70.sene önceki anneler ne ile besliyormus hepsinin sütü mü varmış?
Yada tarladan, bağdan bahçeden gelip 2 saatte 1 emzirme kuralına mi uyuyorlarmis.
Arkadaşım senin sorunun ne bebekle ne emzirmeye. Senin sorun kaynağı başkaBüyük ihtimalle pirinç unuyla mama yapıp veriyolarmış eskiden öyleymiş çünkü tarlaya gidenlerin de ablası genelde bu mamayı yapıp veriyomuş iki saatte bir emzirme konusu yokmuş kayınvalidem ona da çok karşı zaten gece niye emziriyomuşum bebek uyucakmış uykusunu bölüyomuşum sanki ben çok meraklıyım uykusuz kalmaya
Doktorlardan falan iyi mi biliyormuş çok seviyorsa torununu açsın kitapları okusun doktora danışsın, bu kaynanalar kapatılsın yaBüyük ihtimalle pirinç unuyla mama yapıp veriyolarmış eskiden öyleymiş çünkü tarlaya gidenlerin de ablası genelde bu mamayı yapıp veriyomuş iki saatte bir emzirme konusu yokmuş kayınvalidem ona da çok karşı zaten gece niye emziriyomuşum bebek uyucakmış uykusunu bölüyomuşum sanki ben çok meraklıyım uykusuz kalmaya
Cok koyu degilse sorun yok ama koyu ve yogun koku varsa biraz mama destegi yap bence. Doktor oyle dedi valla burnunu nasil temizliyim dedigimde sut damlat dediEttim cnm bisey yok gibi ama ilerisini bilmiuorum otri bebe de var aslinda cekerim bisey görsem. Anne sütünü ilk defa duydum. Bu arada Idrarlarida sicaktan sapsari acikcasi su vermiyoruz anne sütü de yetersiz mi geliyor acaba. Terle attiklari icin suyu idrarlari sarardi
Vajina içine el bez pamuk sürmüyoruz hanımlar zaten yenidoğan yeni yeni o bölgenin kendi habitatı oluşuyor bozmayın hatta vajinal duşta yapmayın, işedikçe akacak ne varsa merak etmeyin. Mantar olur sonra Allah korusun.Kızlar kız bebeği olanlar bebeğinizin genital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz vajina dudakları arasında beyazlıklar var nasıl temizlenir ya da temizlenmeli mi pamukla silmeye çalıştım ama gitmedi zorlamadm zarar vermeyim diye siz nasıl yapıyorsunuz kızım 15 günlük
Ben 92 den 80.5 e kadar dustum ama simdi durdu kilo vermem cok fazla da yemiyorum emziriyorum da ama bir turlu 79 a gelemedimEvet dediğiniz gibi sütü etkilemez sağlıklı beslenip üzerine leslie şuanlık yeterli olur
Ara öğünlerde de hurma ceviz fındık
Benim kilo vermem durduğu için sabah hindistan cevizi yağı ile uyarmam gerek aç karna ılık su ile
Bana hic oyle soylemediler ben de sildim hep ya bundan sonra silmeyeyim bari.
Aynı seyleri hissediyoruzKızlar sizde de bebeğe yetemiyorum düşüncesi var mı beni yiyip bitiriyo bu düşünce sütüm az geldiği için psikolojik olarak hiç iyi değilim arada sinir krizi geçiriyorum bebeğimi çok seviyorum ama sanki her şeyi eksik yapıyomuşum gibi ve o doğduktan sonra çok değersizleşmişim gibi hissediyorum daha doğrusu öyle hissettiriyolar bana diyebilirim bunu nasıl asabilirim lohusa depresyonu dedikleri şey mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?