2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
If de açlık süresi uzun olmuyor mu peki emziriken, arkadaşım 1 sene düzenli 2-3 saatte bir sağarak anne sütü verdi ama çok zor bir süreç
Hemde çok zor ve yorucu sağın yapmak
İf de 16 8 değilde belki 10 14 falan yaparım
Tabi tansiyon falan lohusayken nasıl.etkikenir denemek lazim

Kızlar gunaydin dünden beri bebegimin birinde genzinde hirilti var ozellikle emerken ortaya cikiyor. Sicaklarda cam pencere acik cereyanda mi kaldi acaba diye dusunuyorum. Doktora gidip gitmemekte kararsiz kaldim. Şükür ateşi yok ama huzursuz oldum. Bu durumu yaşayan var mi?

Aynı durumdayız ve günlerimiz de aynı
Sayıklar gibi böyle

Benim bebeğimde doğdugundan beri var ağlarken oluyo daha çok doktor önemli değil dedi ama ağlarken hıkır hıkır ses çıkarıyor

Burnunu kontrol ettin mi? Biraz anne sutu damlatsan burnuna. Serum fizyolojikte olur ama anne sutu ideal belki genzi burnu dolmustur

Burnunu kontrol ettin mi? Biraz anne sutu damlatsan burnuna. Serum fizyolojikte olur ama anne sutu ideal belki genzi burnu dolmustur
Ettim cnm bisey yok gibi ama ilerisini bilmiuorum otri bebe de var aslinda cekerim bisey görsem. Anne sütünü ilk defa duydum. Bu arada Idrarlarida sicaktan sapsari acikcasi su vermiyoruz anne sütü de yetersiz mi geliyor acaba. Terle attiklari icin suyu idrarlari sarardi

Kızlar benımde bebek allerjı yumurta süt ve süt ürünleri ama su gobegime sinir oluyorum daha 1 aylıgım ama oyle mıllet gibi inmiyor takıldım oraya suan 10kılo verdim kaldı oyle kılom aksıne kılo alıyorm diyetisyenden yardım istedim hem süt artırıcı hemde dıkkt etmem acısından ama leslieye bende baslıcam sezeryan gobegı kalsın istemiyom(

Sezaryen göbeği çok değişik bişey ya hamilelik öncesi 0 göbeğim vardı şu an göbeğim yumuş yumuş kocaman eskiye göre ki kilom aynı yani kilo kalmasa da göbek kalıyomuş kiloyu takma kafana bence göbek için egzersiz şart da bu halde nasıl yapılır hiç fikrim yok şu an

Kızlar sizde de bebeğe yetemiyorum düşüncesi var mı beni yiyip bitiriyo bu düşünce sütüm az geldiği için psikolojik olarak hiç iyi değilim arada sinir krizi geçiriyorum bebeğimi çok seviyorum ama sanki her şeyi eksik yapıyomuşum gibi ve o doğduktan sonra çok değersizleşmişim gibi hissediyorum daha doğrusu öyle hissettiriyolar bana diyebilirim bunu nasıl asabilirim lohusa depresyonu dedikleri şey mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…