- 22 Ağustos 2022
- 1.284
- 1.216
- 53
- 29
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #27.141
Bends öyle hem emdiğinde hem kustuğunda tıkanıyor bu sefer de babası banyoda tıkadı sağolsunBirşey olsa belli ederdi kendini yinede içine sinmiyor da dr götür, benim oğlumda her enişte genizine kaciriyor tıkanıp kalıyor sürekli yaşıyoruz malesef
Cigerine kacsada o kadar sudan bisey olmaz atana kadar hickirir annesi o kadarBends öyle hem emdiğinde hem kustuğunda tıkanıyor bu sefer de babası banyoda tıkadı sağolsun
Ay çok sevindim çok teşekkür ederimCigerine kacsada o kadar sudan bisey olmaz atana kadar hickirir annesi o kadarki zaten ciger kapaklari otomatik devrede 3 aya kadar... bileklerinden suya daldirsan biseycik olmaz korkma
Evet aynı şekilde yumruk yapıyor ama sürekli o şekilde durmuyordurherkese merhaba, kızlar benim bebeğim 20 günlük yüzünü çizdiği için eldiven kullandım bir süre 2 gündür takmıyorum. Bugün farkettik 2 elininde başparmağını içine katlayıp yumruk yapıyor. Yenidoğan anneleri sizde de durum aynı mı ?
Bende yeni farkettim sürekli durmuyor açtığı zamanlarda oluyor baş parmağını kontrol ettim dümdüz duruyor ama genelde katlıyor. Biraz tedirgin oldum. Bazen parmakları açık oluyor ama baş parmağını yinede avuç içinde tutuyorEvet aynı şekilde yumruk yapıyor ama sürekli o şekilde durmuyordur
Açabiliyosa kendi sorun yoktur canım benimki de genelde yumruk yapıyo ama kendi açabiliyo genelde mutlu olunca açılıyo eli de otomatik olarakBende yeni farkettim sürekli durmuyor açtığı zamanlarda oluyor baş parmağını kontrol ettim dümdüz duruyor ama genelde katlıyor. Biraz tedirgin oldum. Bazen parmakları açık oluyor ama baş parmağını yinede avuç içinde tutuyor
Evet açıyor ellerini. Diğer parmakları açsa bile baş parmağını avuç içine katlıyor bazen ona takıldım. İlk bebek ya bilmediğim için tedirgin oldum biraz. Sanırım hala anne karnında gibi davranıyor. Emzirirken sarkan elini bazen açıyor bazen yumruk yapıyor.Açabiliyosa kendi sorun yoktur canım benimki de genelde yumruk yapıyo ama kendi açabiliyo genelde mutlu olunca açılıyo eli de otomatik olarak
O durum bende de var kayinvalidem gelince mutlaka ozel bi yemek yapmam gerek, ortalik toplu olmasi gerek. Kendim de rahat edemiyorum simdi bende de hata var. Yardima geliyo gorumcem falan güya ayak üstü kaliyorum resmen 2 kat yoruluyorum. Yemekti caydi derken. Gittikten sonra toplama da bana kaliyor. Yani tek bakmak en temiziYa işin ilginç yanı bizde kaldığı falan yok iki üç günde bir bize geliyo ya da biz ona gidiyoruz bir iki saat oturup dönüyoruz o kadarı bile beni psikolojik olarak böyle yıpratmaya yetiyo çünkü yanyana olduğumuz zaman asla susmuyo benim bütün moralimi bozup öyle eve gönderiyo. Bebeğe yalnız bakıyorum en başından beri başta eşim izin aldı 15 gün falan evdeydi şimdi yalnızım bana bakması yemek yapması vs gibi bir yardımı yok yani aksine geldiğinde hizmet bekliyo ona özel yemek temizlik vs yapıyorum çünkü evin temizliğinde en ufak bişey görse de susmuyo
Evt benim bebislerde öyle gayet normal.Sizin bebişler de uykusunda bazen hızlı hızlı nefes akıp veriyor mu? Normal mi bu, 3 5 saniye hızlanıyor sonra yine normal alıyor.
Valla ben 10 günlükken sosyal tesis var evin yakınında annemde sıkılmıştı evde bebeği aldık çıktık kaç saat oturduk açık hava olunca galiba mis gibi de uyudu kapının önüne bile olsa çık bi 5-10 dk yürü bebek arabasıyla bebek de açık havaya çıkmış olurArkadaşlar selam, benim bebis cuma günü 1 aylık olacak artık dışarı çıkmaya en azından bi kahve içmeye gitmek istiyorum. Ama cesaretim yok. Siz nasıl yapıyorsunuz bebisinizle dışarı çıktığınızda emzirme yemek uyku nasil oluyor, birde sagip dondurulan sütleri sonra nasıl iciriyorsunuz
Aynen öyle ben daha çok yoruluyorum iyi davransa laf etmese yaptığım iş o kadar yormaz beni ama bı de psikolojik olarak üstüme üstüme gelince asla ne gitmek ne gelmek istiyorum eşimi üzmemek için katlanıyorum ne dese ne yapsa eşime karşı da aynı çünkü kadın karakteri öyle herkesin herşeyine laf etmeden rahat edemiyo. Tek bakmak gerçekten en temizi en azından kendi düzenin oluyo bebek uyuyunca dinlen evin işini yap bebek uyanıkken o zaten bütün stresini alıyo insanınO durum bende de var kayinvalidem gelince mutlaka ozel bi yemek yapmam gerek, ortalik toplu olmasi gerek. Kendim de rahat edemiyorum simdi bende de hata var. Yardima geliyo gorumcem falan güya ayak üstü kaliyorum resmen 2 kat yoruluyorum. Yemekti caydi derken. Gittikten sonra toplama da bana kaliyor. Yani tek bakmak en temizi
Normal canim ozellikle uykuda yapiyorSizin bebişler de uykusunda bazen hızlı hızlı nefes akıp veriyor mu? Normal mi bu, 3 5 saniye hızlanıyor sonra yine normal alıyor.
Daha çok küçükler ya özellikle emzirirken kendini anne karnında sanması çok doğal benceEvet açıyor ellerini. Diğer parmakları açsa bile baş parmağını avuç içine katlıyor bazen ona takıldım. İlk bebek ya bilmediğim için tedirgin oldum biraz. Sanırım hala anne karnında gibi davranıyor. Emzirirken sarkan elini bazen açıyor bazen yumruk yapıyor.
Senin bebişin tahlil sonuçlarına kaç gün kaldı.?Normal canim ozellikle uykuda yapiyor
Ne demek valla ben tek basima yikiyorum bambami dusta yikiyorum ama dus basligi kullanmiyorum hem su isisi degisebiliyo diye hemde kulagina su kacma ihtimali oluyo diye. Yuz ustu yatirip kafasini dizlerimin arasina aliyorum kafa egik oldugu icin kulagada burnunada kacma riski olmuyo tek seferde bi dolu su bosaltiyorum kafasina ne aglamaya ne bi taraflarina su kacmaya firsat olmuyoAy çok sevindim çok teşekkür ederimiçimi rahatlattın.
dışarı çıkmadan önce güzelce emziriyorum uyutuyorum o şekilde çıkıyoruz biz genelde, 2 3 saat acıkmıyor o kadar süre dışarıda kalıyoruz. ama bir keresinde daha uzun kalmıştım o zaman emzirme önlüğü kullanarak emzirdim, gittiğim yerde bebek bakım odası da vardı rahatla altını da alabilmiştim.Arkadaşlar selam, benim bebis cuma günü 1 aylık olacak artık dışarı çıkmaya en azından bi kahve içmeye gitmek istiyorum. Ama cesaretim yok. Siz nasıl yapıyorsunuz bebisinizle dışarı çıktığınızda emzirme yemek uyku nasil oluyor, birde sagip dondurulan sütleri sonra nasıl iciriyorsunuz
Valla sana helal olsun ben asla tek başıma yıkayamıyorum, geçen gün bir acil durum yaşadık öyle bir kakasını yaptı ki bezden dışarı çıktı hemen annemi aradım dedim koş acil durum varNe demek valla ben tek basima yikiyorum bambami dusta yikiyorum ama dus basligi kullanmiyorum hem su isisi degisebiliyo diye hemde kulagina su kacma ihtimali oluyo diye. Yuz ustu yatirip kafasini dizlerimin arasina aliyorum kafa egik oldugu icin kulagada burnunada kacma riski olmuyo tek seferde bi dolu su bosaltiyorum kafasina ne aglamaya ne bi taraflarina su kacmaya firsat olmuyokacsada ya oksuruyo biraz yada hickiriyo geciyo hemen. 3 aylik bebeleri havuza atiyolar cump diye bayada su altinda kaliyo ama bisey olmuyo hala anne karni refleksi var cigerlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?