2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Pheebs e tamamen katılıyorum kesinlikle atak ben 4 günde atlattım, memeden ayrılınca ağlıyordu uyku desen yok çok zordu

Bugun benim oglumun vucudunda kizarik ve sivilce gibide duruyo isilik degil kesin cunku hep klimali odada duruyo
mukuslu kakasi yok sukur sicze alerjimi?

Kızlar bebeği banyo yaptırırken vucudunu köpüklerken köpüklü elini ağzına soktu yaladı birden bişey olur mu

Kızlar sizin bebeklerde benimki gibi hareketli mi yoksa benimki mi böyle hep harman dalı modundayız emerkende öyle ne yapacağını şaşırıyor sürekli memedeyiz zaten memeyi alıyor bırakıyor çekiştiriyor şekilden şekile giriyoruz eli dursa ayağı durmuyor nasıl et tutacak bu bilmem

1,5 aylık o zamanda olmuştu canınızı sıkmayın bunlar olabilecek şeyler bir şey olmaz Allah’ın izniyle
Tamam inşallah olmaz bişey.
Benimki de öyle bez değiştiremiyorum resmen ittire ittire gidiyo yan dönüyo falan ama emerken gazı varsa çırpınıyor

Bugun benim oglumun vucudunda kizarik ve sivilce gibide duruyo isilik degil kesin cunku hep klimali odada duruyo
mukuslu kakasi yok sukur sicze alerjimi?
Bir şeye tepki veriyor belli ki cildi.
Neler yiyorsun? Mesela ben kaymak yemiştim geçen gün ve akşama doğru mahvoldu yüzü kuzumun. Bildiğin süt alerjisi net kendini belli etti.
Bu tarz alerji değeri yüksek gıdalardan uzak durun üç gün içinde geçmesi lazım.
Ya da hafiflemesi.
Mukuslu kaka yoksa bile alerji olabilir. İlk çocuğumda hiç mukuslu kaka olmadı ama maalesef 3. Aydan itibaren kabus başladı o yüzden paketli gıda, süt ve süt ürünlerini dikkatli tüketin. En azından ilk 6 ay.

Hic bilmiyorum ki canim
Hep yedigim şeyler degisik bisey yemedim

Vallahi tebrik ederim b3bek ıslanınca kayıyor bide ben küvette filede yıkıyorum banyo şapkası almayı bile düşünüyorum şu aralar
Ya bir tabure bir kova baska biseye gerek yok nolur deneyin cok kolay yaparsiniz bacaklarima havlu serip oyle yatiriyorum kaymasin diye bence kuvetten cok daha kolay bende kuvette tutamadim zorlandim bide usuturum diye korktum

Bende aynısını yazmak için gelmiştim ki size yazılan yorumlardan 4. Hafta atağı diye birşey öğrendim sürekli emiyor çok emiyor diye bide kusuyor bizde de durum böyle

Normalde 9 la 10 arasi bebegimi uyutuyordum
Bugun uyumuyor ya durmuyo meme veriyorum emmiiyor şuan salliyorrum

Bizimde aşıdan sonra öyle oldu ya atak ya asi bilmiyorum baya azaldı 3 günde

Benzer durum var bizde,sarışın bebeğim ,biraz Bilgi verir misiniz ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…