2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Yaa 5 dklik mesafe ne buyuk sans kiz bisey yok bende mecbur kalmasam belki yapamazdim ama bi kere mecbur kaldim ayni sebepten ya herro ya merro dedim soktum dusa bence sende yaparsin bi denesen cok basit aslinda bide ten tene temas icin firsat

Benim bebe kuveti ve filesi var o file acayip ise yarayan bisey. Ben de kendim yikiyorum filenin uzerinde esnek oldugu icin kucakta saniyor kendini sorun da cikarmiyolar. evirip cevirip yikayabiliyorum. Tavsiye ederim

Benim bebe kuveti ve filesi var o file acayip ise yarayan bisey. Ben de kendim yikiyorum filenin uzerinde esnek oldugu icin kucakta saniyor kendini sorun da cikarmiyolar. evirip cevirip yikayabiliyorum. Tavsiye ederim
Bende de file var da hem kulaklarını kapatıp hem suyu dökmeye cesaretim yok.Su kaçırırım diye korkuyorum.

Senin bebişin tahlil sonuçlarına kaç gün kaldı.?
İyi şukur canim bugun baktim enabiza duşmuş doktora gostermedim daha
Ama yuksek cikti galiba
Cunku kah deri 0 la 2 olmasi gerekirken 7.5 cikmiş
Saglik ocagindali topuk kandada 9.3 tu
Randevu aldim haftaya bakalim galiba dusene kadar kan vercez oyle
Sen nasilsin bebis nasil

Aynen bende kendim yıkıyorum file çok iş görüyor dediğin gibi ama ben bazen babasıyla da bağ kursun diye kucağına veriyorum banyoda birlikte de yıkadığımız oluyor o tutuyor ben yıkıyorum hem babasının hoşuna gidiyor hem daha kolay oluyor bana

Bende de var annem o şekilde yıkıyor zaten, file olmasına rağmen benim cesaretim yok kulağına su kaçırmaktan korkuyorum. sadece bir kere eşimle yıkadık mecbur kalmıştık

Kızlar bişey sorucam bebeğin aşısını istediğim sağlık Ocağında yaptırabilir miyim memlekete gidicem orda yaparlar mı yoksa kendi bağlı olduğum sağlık ocağında mı yapıyorlar sadece

Kızlar bişey sorucam bebeğin aşısını istediğim sağlık Ocağında yaptırabilir miyim memlekete gidicem orda yaparlar mı yoksa kendi bağlı olduğum sağlık ocağında mı yapıyorlar sadece
Asi kartı yanınızda olursa misafir olarak yaptırabilirsiniz.

Atak bacim atak. Ates ediyolar boyle ara ara bizimkinin 5 gune yakin surdu sonra sakinledi. Simdi bekliyorum 8.hafta atagini enerji depoluyorum bende

İyi olsun kuzular
Doktor sonrasında da bilgilendir bizi dua ediyorum mis gibi düzelsin sonuçları diye
Bizim minik iyi arada alerjik reaksiyon gösteriyor ama çok şükür iyi

Ben bir iki kez çıktım dışarıya canım bugün de çıkacağız hatta eşimle alışverişe. Ben zaten mama da verdiğim için daha rahatım dışarıya çıkarken arabayla gidiyoruz yanımıza mama sagılmış süt alıyoruz bebek arabasıyla gezdiriyoruz bebeği o sıkılınca duruyoruz zaten uslu bir bebek benimki bir öğünü öyle geçirip bı dahaki beslenmeye eve dönüyoruz. Benim sütüm çok olmadığı için buzluğa koyamiyorum gün içinde sagdigım süt bitiyo hep

Yapiyolar diye biliyorum ama sen genede sor bence

İyi olsun kuzular
Doktor sonrasında da bilgilendir bizi dua ediyorum mis gibi düzelsin sonuçları diye
Bizim minik iyi arada alerjik reaksiyon gösteriyor ama çok şükür iyi
Aynen canim bakalim nasil olcak tahlileri
Senin bebiş alerjik derken vucuda isilik gibi mi oluyor?

Aynen canim bakalim nasil olcak tahlileri
Senin bebiş alerjik derken vucuda isilik gibi mi oluyor?
Hafif mukuslu kaka ve yüzde isilik gibimsi oluşuyor kızarıklıklar başlıyor. İlk çocuğum ileri seviye atopik dermatit idi, böyle başlamıştı o yüzden tırsak duruyorum buna karşı:)
Bepanthol sensiderm kullanıyorum çok darda kalınca biraz hafifliyor.

Vallahi tebrik ederim b3bek ıslanınca kayıyor bide ben küvette filede yıkıyorum banyo şapkası almayı bile düşünüyorum şu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…