2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Hahaha bagirmalarini herkez duyuyor benin kini mahalledekiler kız zannetmiş citlak sesli die erkek diyince şaşırdılar eliyle memeyi itip geri çekiyor resmen oyun oynuyorlar bizle
Benimki ağzını sürüyor memeye, sağa sola dönüp her yerini salya ve süt yapıyor memede uyuduğunda da memeyi yastık olarak kullanıyor. Ağzından çıkarıp hemen üstüne yatıyor

Bizimki 9bucuk gibi uyuyo uyursa o saatten sonra da ben direkt uykuya geçiyorum hiç vaktimiz olmuyo yüzünü bile doğru düzgün göremiyorum eşimin
Sabah uykusunu 5.30 6 gibi bitir 8de rahatla uyutursun, yoksa sana çok zor bir dizi bir film izleyince enerjim yenileniyor iyi geliyor

Sende verme e kucağına istediği zamanda benim gibi zor alıyor kucağına
kucağına almaywa bile çalışmıyoki biyerini incitirim diyo yattığı yerde seviyo daha 2-3 defa benim zorumla aldı kucağına başka almadı ama şimdiden kıskanıyo bende bilerek sinir ediyorum diyorum gelicekler senin kızını senden isticeklerfalan şimdiden çıldırıyo

Benimki ağzını sürüyor memeye, sağa sola dönüp her yerini salya ve süt yapıyor memede uyuduğunda da memeyi yastık olarak kullanıyor. Ağzından çıkarıp hemen üstüne yatıyor
Benim ki sabah yanımda yatıyordu eşim sabah erken işten geldi beni uyandırdı bir baktım adam yüz üstü dönmüş polise havaya dikmişti senin kide hareketli anlaşılan

Oğlan ne yaptı kıskanıyormu hala kardesini

Ya kzilar ne sorucam doğumdan sonra kot pantolonlarıniz ne zaman oldu size benim kiler hala zorluyor beni sinirim bozuldu iyice eşofmanla dolaşmaktan bir iki korumadan başka olan yok üst kısım oluyor nieyse onlar olmuyor

Gece ben en geç 8de yatırıyorum bir film izlemelik zamanımız oluyor bizim
Ben gece kalkmıyor mu o zaman ben kaçta yatoro
sizinki ne markası

Ya kzilar ne sorucam doğumdan sonra kot pantolonlarıniz ne zaman oldu size benim kiler hala zorluyor beni sinirim bozuldu iyice eşofmanla dolaşmaktan bir iki korumadan başka olan yok üst kısım oluyor nieyse onlar olmuyor
Hala olmuyor geçen dolabımdaki bütün kıyafetlerle kavga ettim

Hala olmuyor geçen dolabımdaki bütün kıyafetlerle kavga ettim
Ben firlettim resmen. Göbek gitti ama kalça basen kaldı daha gitmedi fazlada yemiyorum bir tülü gitmiyor 40 dolsa yurus yapicam ama gidicegini pek sanmıyorum eşim hamileyken ilsallah kalçaların kilolu kalır dedi. Duamı etti ne.

Benim göbekte biraz var ben yiyorum ama ya emzirince çok acıkıyorum. Ahaha daha yeni doğurdun çok normal şu an kalması ama sende memnunsan eşinde memnun bırak kalsın

Benim göbekte biraz var ben yiyorum ama ya emzirince çok acıkıyorum. Ahaha daha yeni doğurdun çok normal şu an kalması ama sende memnunsan eşinde memnun bırak kalsın
Ben memnun değilim kız ne yenisi la doğalı 33 gün oldu kıyafetlerimi özledim acıkma bendede var hala gitmiyor çok su içiyorum hamileyken bu kadar icmemistim adam ters dönüyor olduğu yerde sabah bir baktım ters dönmüş beyfendi poposu havadaydi

anneler periyodik taramaları yaptırdınız mı? Kalça ultrasonunu hangi bölüm yapıyor yaptıranlar bilgi verebilir mi..

Sabah uykusunu 5.30 6 gibi bitir 8de rahatla uyutursun, yoksa sana çok zor bir dizi bir film izleyince enerjim yenileniyor iyi geliyor
Bitiyo zaten beslenme saatine göre değişiyor ama dediğin gibi 5 buçuk 6 gibide uyanıyo sabahları da

anneler periyodik taramaları yaptırdınız mı? Kalça ultrasonunu hangi bölüm yapıyor yaptıranlar bilgi verebilir mi..
siz çocuk hastalıklarına gidiyorsunuz onlar yönlendiriyor
Bizim işitme testi yapıldı. Geçti fakat ben hamilelikte antibiyotik kullandığım için 6. Ayda yine yapılacakmış gün verildi.
Kalça için 11 eylüle gün verdiler.
Kalça olduğu günde görme testi için tekrar randevu alacağız ne zamana verirlerse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…