2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Sağlık ocagı için gerek olmuyor çocuk doktoruna getirdim kan tahlili yaptılar 1. Ay için tahliller varmış onu yaptılar ölçümleri genel muayenesi yapıldı
Anladım cnm biz gittik hepatit b aşısını vurdular az ağladı ama sonra sustu

Slm kızlar biz daha 33 günlük olduk bugün asimizi yaptılar konturolde yapıldı maşallah bizim ki
58 cm boyu
5 kilo olmuş
Bir ayda iki kilo alması normalmi acaba sagdece anne sütü içiyor mama felan vermiyorum

Kızlar bir de bebek için d vitaminini düzenli olarak veriyor musunuz ? Ocean marka öneriliyor sanırım kullandığınız vitaminin linkini atabilir misimiz ?
Eczaneye ocean 400 bebekler için deyin verir bir fıs veriyorum her gün

Slm kızlar biz daha 33 günlük olduk bugün asimizi yaptılar konturolde yapıldı maşallah bizim ki
58 cm boyu
5 kilo olmuş
Bir ayda iki kilo alması normalmi acaba sagdece anne sütü içiyor mama felan vermiyorum
Maşallah masallah sorsaydın doktora keşke ama persentil tablosuna bakabilirsin değerleri için boyu kaçla doğmuştu kaç cm uzamış benim kızım da 1 200 kg almış 4100 olmuş

Kızlar bir de bebek için d vitaminini düzenli olarak veriyor musunuz ? Ocean marka öneriliyor sanırım kullandığınız vitaminin linkini atabilir misimiz ?
Sanırım en güzeli bu içinde zeytinyağı var bebeğin kaka yapmasını da kolaylaştırıyor, her gün 3 damla sabah kullanıyorum

Eklentiler

• image.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 33
3,5 kg üstü kullanılıyor, ben önündeki güvenliğini kullanmıyorum onun için küçükler daha. Hareket ettikçe çok seviyor. Bir aylıkken başladım kullanmaya her gün biraz koyuyorum özellikle oyunlar oynarken konuşurken çok eğleniyor. Bu marka değil benimki ona rağmen çok memnunun

Bu marka değil ama muadili ana kucağı bana hediye geldi. O gün keyfi yerindeyse kahvaltı yaparken yemek yerken falan koyuyorum, ayağımla hafif dürtüyorum, sallanırken duruyor benimki. Çok memnunum. Bebek bekleyen arkadaşlarıma alacağım ilk hediye bu olur. Kanguru için de dışa doğru reklamı yapan hiçbir kanguru bana güvenilir gelmiyor. Çünkü doktorlar, fizyoterapistler dışa doğru taşımanın güvensiz olduğunu bas bas bağırıyorlar. Kalça eklemlerine zarar veriyormuş.

Bu arada bu küçük insanlar ne zaman uyumayı öğreniyorlar. benimki uykuya dalmadan önce isyan modunda oluyor. Uykusu var belli ama uyuyamıyor. Ben de sallamaya alışmasın diye sallamıyorum, öyle memede isyan ede ede, bağıra bağıra uyuyor. Benim bu bebeye uyumayı öğretmem lazım

Bende aynı durumdayim bağırıp duruyor sanki memeyle savaşıyor evin içinde iki dur yapiyorum sakinliyor sonra tekrar emip uyuyor bugün da öğleden sonra uyudu yeni uyandı kucağıma aldım tekrar uyudu sicaktanta uyuyamiyolar

Bi de memeyle savaşması var, evet. Süt mü yok diye bakıyorum ama süt de var. Beğenmiyor sıpa. Bağırıp duruyor. Bugün ben de gezdirdim kucağımda biraz. Rahatladı, uyudu ama hepi topu yarım saat. Yemeklikleri doğradım, pişirilecek bekliyor. Eşim kalkarsa ona pişirttircem adam sabaha kadar uyumadı bugün
Hayır, uykun varsa ağlamana gerek yok ki, uyu di mi? Yok illa bağırcak çağırcak. Onun uykusu olduğunu tüm apartman duymalı

Hahaha bagirmalarini herkez duyuyor benin kini mahalledekiler kız zannetmiş citlak sesli die erkek diyince şaşırdılar eliyle memeyi itip geri çekiyor resmen oyun oynuyorlar bizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…