2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar kaç kilo verdiniz nasıl gidiyor ben 13,3 kilo verdim toplamda daha 9-10 kilo daha vermem lazım
8 kilo almıştım 7 8 kilo arasında gidip geliyo verdigim kilo yani kilom kalmadı ama eski fiziğime dönmek için ya en az 5 kilo lazım ya da sıkı spor gibi duruyo

Günaydınlar bebişleri bakınmaya başlayanlar beşiğine bir dönence alın müzikli kendi dönen rahatla kahvaltınızı yaparsınız benimki uyandıktan sonra bir saate yakın oyalanıyor bu şekilde
Benim var ama daha ilgisini çekmez diyip koymamıştık koyalım bari çünkü günlerdir kahvaltı yok bana emzirip doyurup başlıyorum hazırlamaya ama ben oturur oturmaz masaya başlıyo ıngalara minik ıngam

Kızlar 2. Ay aşıları geldi yarın çağırdılar yaptıran varmı ateşi olabilir dedi hemşire 3 gün banyo yok dedi bide.

Günaydın kızlar bugün 2 aylık olduk ve aşıya gittik çok bizi zorlamasada aşı yapılması esnasında baya ağladı ma çok şükür kucağıma alır almaz sustu arabaya geçmedende uyudu minişim

Kızlar 2. Ay aşıları geldi yarın çağırdılar yaptıran varmı ateşi olabilir dedi hemşire 3 gün banyo yok dedi bide.
aynen 3 gün banyo yasak biz dün yptırdık banyosunu şimdilik ateşi yok götürmeden ateş düşürücü vermiştim ateşi çıkacak gibi olursa 4 saat arayla vermemi söyledi

Ahahah bisey diyeyim mi esin yardimci oluyosa ozlersin de benim ki gibi 6 aylik olup ele avuca iyice gelmesini bekliyosa kanka bile demeye bin sahit. Geldi yine ise yaramaz memeleriyle diyorum ahahaha. Gecicek insallah
İşe yaramaz meme lafına çok güldüm gazını falan çıkarmaya korkuyor hala ama banyosunda, uykusunda yardımcı olmaya çalışıyor sağ olsun.

Benim var ama daha ilgisini çekmez diyip koymamıştık koyalım bari çünkü günlerdir kahvaltı yok bana emzirip doyurup başlıyorum hazırlamaya ama ben oturur oturmaz masaya başlıyo ıngalara minik ıngam
benimkide yemek saatleri hep bi mızmız. Eşimle dönüşümlü kahvaltı yapıyorduk, 3 gündür dönence sayesinde rahatla yapıyoruz, darısı başına

8 kilo almıştım 7 8 kilo arasında gidip geliyo verdigim kilo yani kilom kalmadı ama eski fiziğime dönmek için ya en az 5 kilo lazım ya da sıkı spor gibi duruyo
Ne güzel ya maşallah hiç kilo almamışsınız çabaladınız mı çok almamak için bünye meselesi mi ben toplamda 23 kilo aldım 14 ü gitti kaldı 9/10 kilo fazlalık

Ne güzel ya maşallah hiç kilo almamışsınız çabaladınız mı çok almamak için bünye meselesi mi ben toplamda 23 kilo aldım 14 ü gitti kaldı 9/10 kilo fazlalık
İştahsız bir hamileydim ben ya özel bir çabam olmadı tatlı falan canım asla istemedi bünye meselesi galiba annem de beni doğururken 9 kilo alıp 4 kilo beni doğurmuş kilo veriliyo bence ben şu an süt olsun diye ne bulduysam yiyorum belki de ondan gitmiyo bu sezaryen göbeği seninki de gider hiç merak etme

benimkide yemek saatleri hep bi mızmız. Eşimle dönüşümlü kahvaltı yapıyorduk, 3 gündür dönence sayesinde rahatla yapıyoruz, darısı başına
Amin canım inşallah biz de dönüşümlü yapıyoruz eşimle şöyle oturup da bı yemek yemeyi rahat rahat bı film izlemeyi falan çok özledim ben ya

Bu arada kızlar kabız olursa ya da kakasını yapamazsa bir hafta günde üç kez bir çay kaşığı zeytinyağı verebilirsiniz dedi etkisini ancak gösterir dedi doktor yani zeytinyağı verilebilirmiş

Kızlar bir de bebek için d vitaminini düzenli olarak veriyor musunuz ? Ocean marka öneriliyor sanırım kullandığınız vitaminin linkini atabilir misimiz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…