2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ay sabah uykusu demişim gündüz uykularını yani en geç 17 gibi bitirirsen gece uykusuna 20de geçebilirsin. Ben öyle yapıyorum
Bizde gündüz uykusu diye birşey pek yok ya benimki gündüz çok nadir uyuyo her beslenme sonrası uğraşıyorum uyusun diye ama yok ilgi istiyo hep kucağımda olsun onunla oyniyim emsin mama yesin istiyo

Kızlar sizin bebisler ne yönde yatarak daha iyi uyuyolar. Bizim ki yüz üstü yatınca daha fazla uyumaya başladı kıpırdamadı da tepesinde televizyon açık çocuklar bağırıp çağırıyor ama hiç tinlamiyor bile

Eklentiler

• IMG_20230824_123204.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 71
Bizde gündüz uykusu diye birşey pek yok ya benimki gündüz çok nadir uyuyo her beslenme sonrası uğraşıyorum uyusun diye ama yok ilgi istiyo hep kucağımda olsun onunla oyniyim emsin mama yesin istiyo
Aynen benimki de bi düzen yok şuan annemlerdeyim evime geçince düzen oluşturmaya çalışcam tabi bebek de isterse

Kafası düzgün büyür böyle benimki sırt üstü yatıyo kafasını hep tek tarafa çeviriyor sağ taraf düz üst yamuk gibi büyüdü düz kafa yastığı aldım sürekli saga çevirdiği için inşallah düzgün büyür kafası

Aynısı bizde vardı göz için gitmiştik dr arkasına dönemeyeceği birşey koy soluna yatır dedi.daha 1 gün oldu ama düzelme var sanki

Aynısı bizde vardı göz için gitmiştik dr arkasına dönemeyeceği birşey koy soluna yatır dedi.daha 1 gün oldu ama düzelme var sanki
Biz de çeviriyoruz ama gene kendi istediği yöne çeviriyor Annem bişey koyuyor başına çevirmesin diye onu da ittiriyo kımıldayarak yastık aldım artık

aynen 3 gün banyo yasak biz dün yptırdık banyosunu şimdilik ateşi yok götürmeden ateş düşürücü vermiştim ateşi çıkacak gibi olursa 4 saat arayla vermemi söyledi
Bana getirmeden ilaç falan verme dedi ben vermedim o yüzden atel 37.5 üstüne çıkarsa verebilirsin dedi

Canım benim bebeğimde gün boyu çok az uyuyordu sürekli kucakta olmak ve ya emmek istiyordu. Benim için inanılmaz yorucu oluyordu. Biraz araştırdım ve uyumayan bebek diye bir şey yoktur diyorlar sadece uyku zamanı geldiğinde farketmeyip uyutmazsan bir daha uyutmak çok zor oluyor. bebekler rutini sever diye boşuna demiyorlar. O yüzden bir an önce bir uyku düzeni oluşturmanı öneririm sende rahat edersin

Benimkinin doğduğundan beri uyuduğu tek şekil bu. Diğer tüm pozisyonlarda koyduğumuz gibi ağlayarak kalkıyor.

Bu atak tam olarak ne zaman bitiyo uykucu bebemi uykuya daldıramıyorum
Dalınca on dakika sürmüyor uyanması

Benim bebeğimin var bir düzen kurduk. Tabi kaymalar olabiliyor ama böyle çok daha huzurlu bir bebek ❤
Kız nasıl düzen kurdunuz? Benimki sadece memede olmak, orada uyumak istiyor. Tuvalete gittiğimde çığlık kıyamet. Yemek yerken bi kolumla onu tutuyorum, diğeriyle yiyorum. Tabii o arada hep memede.
Bi de benimki sütü ağzında biriktiriyor, uykuya geçince ağzından akıveriyor süt doğduğunda aç kaldı çocuğum, o yüzden mi acaba?

uyanıkken benimkide ya memede olacak ya da onunla ilgilenicem 2 dk durmuyor yalnız uyku düzeni oluşturdum sadece, saatlerini takip ediyorum o saatte uyutmaya çalışıyorum. Her günü aynı değil tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…