- 6 Mayıs 2020
- 1.273
- 3.123
- 83
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #27.721
Probiyotik bize hastaneden çıkarken direkt yazmıştı doktor. Günde 5 damla olarak. Ben tabi bir var bir yok kullandım. Belki de o yüzden gaz sorunumuz olmadı ya da kaka.Kaka ve gaz sorunu yasayan bebisler ikiye katlamadan osuramayan bisiklet surdurmeden s.camayan bebislervalla cok cektik hic bisey degil o bosaltim kismi kabus oluyodu benim danam iki gundur kendi kendine gaz cikarip kakasini yapiyo sukur boklu beze uyaniyorum ahahaha. Ve kesinlikle probiyotik sayesinde oldugunu dusunuyorum ikinci sisede rahata erdik. Bizim gibi sıkıntısı olanlar doktorunuza danisin damla isteyin
Kuzenim hemşire biogaia için canlı hücre dedi biogaia nasılsa artıkHic duymadim vallahi safi probiyotik mi? Yoksa gaz damlasi gibi mi?
Aminn amin cnm hepimize insallah. Bana da arada krizler geliyor ama sabir ediyorum.Valla bi taneyle ancak başa çıkıyorum sizi tebrik ediyorum Allah kolaylık versin inşallah
Yok kardes yok gaz cikariyor kaka da yapiyor ama biz de rahatlama yokKaka ve gaz sorunu yasayan bebisler ikiye katlamadan osuramayan bisiklet surdurmeden s.camayan bebislervalla cok cektik hic bisey degil o bosaltim kismi kabus oluyodu benim danam iki gundur kendi kendine gaz cikarip kakasini yapiyo sukur boklu beze uyaniyorum ahahaha. Ve kesinlikle probiyotik sayesinde oldugunu dusunuyorum ikinci sisede rahata erdik. Bizim gibi sıkıntısı olanlar doktorunuza danisin damla isteyin
Uzun zaman uyumayinca onun acigini kapatmak istiyirlar benimkiler de öyle. Hic uyandirmiyorum ben oyle olunca uyusunlar4 aya kadar idare edicez artık.
Ondan sonra olmadı uyku eğitimi veririz ağlatmadan tabi.
Benim kız da aynen bir haftadır değişik. Gündüz neredeyse hiç uyumuyordu bugün de yarımdan beri uyuyor. Ağlama krizi geçirdi sabah (1 dakika geç aldım bıraktığım yerden) onun üzerine uyudu. Sadece süt için açtı gözlerini.
Hasta filan olmamıştır inşallah
Ay masallahProbiyotik bize hastaneden çıkarken direkt yazmıştı doktor. Günde 5 damla olarak. Ben tabi bir var bir yok kullandım. Belki de o yüzden gaz sorunumuz olmadı ya da kaka.
5-6 gündür vermiyorum artık çünkü kaka yapışı çok azaldı. Günde 15e yakın bez değişiyordum az da olsa hepsi kakalı oluyordu. Şimdi günde 1 bilemedin 2.
İki kere de gün sektirdiği oldu yapmadı. Probiyotik etkisi ile herhalde dedim ve şimdilik kestim. Ama kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben doğduğu günden Vieri hiç gaz kaka sorunu yaşamadım
Yaa kiyamam be surekli dongu halinde rahatladim dedigi an bi daha ne kadar yorucu biseyYok kardes yok gaz cikariyor kaka da yapiyor ama biz de rahatlama yokdün abartmiyorum benim bebislerden biri 50 kez gaz cikarmistir resmen Istanbbul un gaz sorununu çözer sanirim bagirsaklari asiri gaz uretiyor disari da atiyor ama o sanci yapiyor. Devamli üretim oldugu icin rahatlama da yok.
Ben iki şişe bitirdim bebeğim her gün düzenli kakasını yapıyor, bu damlaya bağlı olduğunu sanmıyorum ama kullanırken herhangi bir zararını görmedim şu an kullanmıyorumBiogaia damlasını duydunuz mu peki kullanan var mi? Bizim doktor onu önerdi aldık kullandık 3 gün, bebisim daha çok gaz ağrısı yaşıyor gibi belirtiler gösterdi kendini daha çok sıktı daha çok gerindi ağlamaları daha da kuvvetlendi, damlayı bırakınca rahatladı sanki. Bugün doktora sordum damla ters etki gösterdi sanki dedim, denk gelmiştir damlanin yapacağıni sanmıyorum dedi, zararı olan bi probiyotik değil dedi kullanmaya devam edebilirsiniz dedi ama ben biraz arada kaldım kullanıp kullanmama konusunda çünkü nette de bizimle aynı şeyleri yaşayan insanlarin şikayetlerini okudum
Bildigim kadariyla biraz usutunce hemen balgam topluyolar. Bence serum fizyolojikle hemen temizle rahat uyusun minnosBebeğimde bugün balgam oldu ve zor nefes alır gibi oldu böyle bir durum yaşayan var mı hiç?
İlk defa duydum inan bu ise yaramasa danisirdim doktora ama bizde baya farkini gosterdiKuzenim hemşire biogaia için canlı hücre dedi biogaia nasılsa artık
Yaptım zaten ama hepsini temizledim mi bilmem, şimdilik hırıltı yok sabah yine yaparım artık. bu sıcakta üşüttüysem bravo banaBildigim kadariyla biraz usutunce hemen balgam topluyolar. Bence serum fizyolojikle hemen temizle rahat uyusun minnos
Merhaba bu durum bizde de oldu. Sorabildiniz mi acabaKızlar bebegimin göbek deliği kararmaya başladı neden acaba iltihap falan mı oldu ki napsam
Ben de kullandim ama kesinlikle daha cok gazi oldu. Ve rahat cikaran bebek birden zorlanmaya basladi. Ben biraktim o yuzden saplex e geri dondumBiogaia damlasını duydunuz mu peki kullanan var mi? Bizim doktor onu önerdi aldık kullandık 3 gün, bebisim daha çok gaz ağrısı yaşıyor gibi belirtiler gösterdi kendini daha çok sıktı daha çok gerindi ağlamaları daha da kuvvetlendi, damlayı bırakınca rahatladı sanki. Bugün doktora sordum damla ters etki gösterdi sanki dedim, denk gelmiştir damlanin yapacağıni sanmıyorum dedi, zararı olan bi probiyotik değil dedi kullanmaya devam edebilirsiniz dedi ama ben biraz arada kaldım kullanıp kullanmama konusunda çünkü nette de bizimle aynı şeyleri yaşayan insanlarin şikayetlerini okudum
Bende kullanıyorum ama bilmiyorum çok gaz var sanki ise yaramıyor gibiİlk defa duydum inan bu ise yaramasa danisirdim doktora ama bizde baya farkini gosterdi
Ben kızımda kullandım memnun kaldım oglumda kullanıyorum , bizim de bazı ağrılarımız var ama ben dondurmadan şüphelendim onu yemeği kestim bakalım düzelecek mi ? Düzelmezse bio gaia keser denerim ama cok faydalı bir probiyotik diye biliyorum bende .belkide çalıstırdıgı için agrı cekiyorlardır bilemedim sımdıBiogaia damlasını duydunuz mu peki kullanan var mi? Bizim doktor onu önerdi aldık kullandık 3 gün, bebisim daha çok gaz ağrısı yaşıyor gibi belirtiler gösterdi kendini daha çok sıktı daha çok gerindi ağlamaları daha da kuvvetlendi, damlayı bırakınca rahatladı sanki. Bugün doktora sordum damla ters etki gösterdi sanki dedim, denk gelmiştir damlanin yapacağıni sanmıyorum dedi, zararı olan bi probiyotik değil dedi kullanmaya devam edebilirsiniz dedi ama ben biraz arada kaldım kullanıp kullanmama konusunda çünkü nette de bizimle aynı şeyleri yaşayan insanlarin şikayetlerini okudum
Merhaba, öncelikle sağlık ocağındaki ebeye sordum sızıntı şeklinde kahverengi ya da kırmızı akıntı gelmiyorsa sorun yok dedi, öyle deyince içim rahatladı.Merhaba bu durum bizde de oldu. Sorabildiniz mi acaba
Bizimki de aynı durumda 53 günlük, hiç uyku yok dalar gibi oluyor sonra hemen kıpırtı ardından mizirdanmalar başlıyor. Geceleri biraz uyuyabiliyorBenim oğlusum bu aralar gunduzleri yarım saat uyuyup uyanır oldu sizde durumlar nasıl ? 51 günlük olduk yaklasık 1 haftadır böyle sanki ..
Yaa olsa olsa cereyan ve banyo zaten baska yerde cok zorYaptım zaten ama hepsini temizledim mi bilmem, şimdilik hırıltı yok sabah yine yaparım artık. bu sıcakta üşüttüysem bravo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?