2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Probiyotik bize hastaneden çıkarken direkt yazmıştı doktor. Günde 5 damla olarak. Ben tabi bir var bir yok kullandım. Belki de o yüzden gaz sorunumuz olmadı ya da kaka.
5-6 gündür vermiyorum artık çünkü kaka yapışı çok azaldı. Günde 15e yakın bez değişiyordum az da olsa hepsi kakalı oluyordu. Şimdi günde 1 bilemedin 2.
İki kere de gün sektirdiği oldu yapmadı. Probiyotik etkisi ile herhalde dedim ve şimdilik kestim. Ama kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben doğduğu günden Vieri hiç gaz kaka sorunu yaşamadım

Yok kardes yok gaz cikariyor kaka da yapiyor ama biz de rahatlama yok dün abartmiyorum benim bebislerden biri 50 kez gaz cikarmistir resmen Istanbbul un gaz sorununu çözer sanirim bagirsaklari asiri gaz uretiyor disari da atiyor ama o sanci yapiyor. Devamli üretim oldugu icin rahatlama da yok.

Uzun zaman uyumayinca onun acigini kapatmak istiyirlar benimkiler de öyle. Hic uyandirmiyorum ben oyle olunca uyusunlar
Uyku egitimi icin de insta bana her turlu uyku egitmeninin reklamini getiriyor bi cok kisi inceledim hic biseye karar veremedim dedigin gibi bi 4 aylik olalim bakalim insallah

Ay masallah bundan sonrada yasamaz insallah.

Yaa kiyamam be surekli dongu halinde rahatladim dedigi an bi daha ne kadar yorucu bisey

Ben iki şişe bitirdim bebeğim her gün düzenli kakasını yapıyor, bu damlaya bağlı olduğunu sanmıyorum ama kullanırken herhangi bir zararını görmedim şu an kullanmıyorum

Ben de kullandim ama kesinlikle daha cok gazi oldu. Ve rahat cikaran bebek birden zorlanmaya basladi. Ben biraktim o yuzden saplex e geri dondum

Benim oğlusum bu aralar gunduzleri yarım saat uyuyup uyanır oldu sizde durumlar nasıl ? 51 günlük olduk yaklasık 1 haftadır böyle sanki ..

Ben kızımda kullandım memnun kaldım oglumda kullanıyorum , bizim de bazı ağrılarımız var ama ben dondurmadan şüphelendim onu yemeği kestim bakalım düzelecek mi ? Düzelmezse bio gaia keser denerim ama cok faydalı bir probiyotik diye biliyorum bende .belkide çalıstırdıgı için agrı cekiyorlardır bilemedim sımdı

Merhaba bu durum bizde de oldu. Sorabildiniz mi acaba
Merhaba, öncelikle sağlık ocağındaki ebeye sordum sızıntı şeklinde kahverengi ya da kırmızı akıntı gelmiyorsa sorun yok dedi, öyle deyince içim rahatladı.
Eğer akinti olsaydı oradaki damarın yakılması gerekirmiş. Gördüğüm kadarıyla öyle bir akinti yok ama bu hafta ici çocuk doktorumuzda randevumuz var tekrar soracağım

Benim oğlusum bu aralar gunduzleri yarım saat uyuyup uyanır oldu sizde durumlar nasıl ? 51 günlük olduk yaklasık 1 haftadır böyle sanki ..
Bizimki de aynı durumda 53 günlük, hiç uyku yok dalar gibi oluyor sonra hemen kıpırtı ardından mizirdanmalar başlıyor. Geceleri biraz uyuyabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…