2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ya aslinda ilk uc ay kabul etmemiz lazim bu bagirsak problemlerini yapacak bisey yok anca gelisiyor
Evet olacağını biliyorum ama kıvranıp ağlamasına kıyamıyorum sabah uykusunda çığlık atıp uyandı biyerine bişey oldu sandım sonra kıvranmaya başladı probiyotik sorucam doktora bakalm bağırsaklarına iyi gelir daha çabuk gelişir belki

Kızlar ben grip oldum nasıl oldu anlamadım bogazım acıyo burnum akıyo bebeğimi nasıl koruycam kendimden inşallah bulaşmaz

Kızlar ben grip oldum nasıl oldu anlamadım bogazım acıyo burnum akıyo bebeğimi nasıl koruycam kendimden inşallah bulaşmaz
Bol c vitamini almaya başla hemen canım bol bol da dinlen yorgunluktan olmussundue muhtemelen hasta çorbası da yap kendine inşallah çabuk iyilesirsin

Oyle tabi neyse ki kisa sure sonra kokulara uyanicaz

Kızlar Bebeğinizin göz pınarında çapak oluyor mu annem gözü agrıyor heralde çapak olmuş dedi öyle mi acaba

2.ay kontrolumuze yeni gidebildik rota asimizi olduk 62 cm 6 kg olmus danacim. Doktor saga sola donuyo mu diye sordu ama bilincli bi kipirdanma yok henuz bizde. Gaz sancisi olunca donuyo sadece oda ayaklarini tepeye diktigi icin. Sizde durumlar nasil? Uzanma ve donme olaylari basladi mi ?

Kızlar Bebeğinizin göz pınarında çapak oluyor mu annem gözü agrıyor heralde çapak olmuş dedi öyle mi acaba
Bize göz doktoru damla verdi normalmiş ama ağlarken göz yaşı akmaya çalışıyormuş kanallar henüz tıkalı olduğu için çapak üretiyor yaş yerine dedi, göz pınarlarına ellerinizle masaj yapın gözde ağrı yapmaz çapaklar dedi.

Bizimki de aynı durumda 53 günlük, hiç uyku yok dalar gibi oluyor sonra hemen kıpırtı ardından mizirdanmalar başlıyor. Geceleri biraz uyuyabiliyor
Evet geceleri uyuyor biraz düzenli gündüz sesten ısıktan herseyden uyanıyor etkileniyor,yarım saat gibi sürelerle kestiriyor

Oyy masallah kilosuda guzel artmis. Benimkiler donmuyo ama yüz üstu yatirinca kafalarini saga yada sola kendileri yer degistiriyorlar bi de birisi tabanlariyla kendini ileri dogru itiyor ilerliyorda.

Oyy masallah kilosuda guzel artmis. Benimkiler donmuyo ama yüz üstu yatirinca kafalarini saga yada sola kendileri yer degistiriyorlar bi de birisi tabanlariyla kendini ileri dogru itiyor ilerliyorda.
Masallah simdi yavas yavas diklesmeye baslarlar sirtlarina masaj yap cok etkili oldu bizde tummy time rahat yapiyo. Birde doktora sordum kimi bebek sevmez yuz ustu durmayi tutmak zorunda degilsin sevmiyosa zorlama dedi bende istedigi kadar tutuyorum

İyiki aspiratör almışım ya ,cocuk gece burnu tıkanıp uyanıyor ,nasıl oluyor neden tıkanıyor anlamadım,serum sıkıp aspiratör ile çektirip açıyorum da emip uyuyabilir oluyor,yazık korkuyor ağlıyor eziyet gibi ama mecburuz

Oysss maşallah bizde geçen hafta gittik 5 kilo 58 cm di çok şükür 36 günlük olduk dönme o şekilde bizdede var gündüz uykumuz az fala uyumuyoruz bazen bütün gün uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…