- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #27.701
Doktor 2 aydan itibaren hazırlıklar başlar demişti diş çıkarmanın canım çıkması da normaldir sanırım :)Kızlar 2 aylık bebem diş çıkarıyor şok oldum ucu çıkmış bile ateşliydi biraz huzursuzdu tesadüfen baktım ucu çıkmış. Ne acelesi var bu bebelerin ya
Öyle bir bilgi vermediler normal dediler sadeceKızlar kalça ultrasonu çektirdiniz mi kaç çıktı ölçümleriniz?
Biz dün cektirdik normal dediler. Raporu da verdiler bize ama bakmadim hic acikcasi ölcümlereKızlar kalça ultrasonu çektirdiniz mi kaç çıktı ölçümleriniz?
Cok sasirdim benim ikizlerden biri de eli agzina gidiyor devamli sanki dis cikaracak bu ne salya dedim ama olabiliyormuş demekkiKızlar 2 aylık bebem diş çıkarıyor şok oldum ucu çıkmış bile ateşliydi biraz huzursuzdu tesadüfen baktım ucu çıkmış. Ne acelesi var bu bebelerin ya
Valla bi taneyle ancak başa çıkıyorum sizi tebrik ediyorum Allah kolaylık versin inşallahDun aksam yine benim ikizlerin aglama krizleri vardi. Ya biri ozellikle banyo yaptirdim kakasini da yapti, karni da doydu aglamayi kesti ama uyumuyor kapaniuor gozü pat uyaniyor. Saat tam gece 1.5 da uyutabildim. Ve her gece rutin olusturmaya calisiyorum iste ayni oda loş ortam sirt sivazlama(bu hareket hosuna gidiyor) ayni hareketler ama yok cocuk uyumadi. Sonra da digeri uyandi. Şu anlik duzen zor deyip kendimi avutuyorum.
4 aya kadar idare edicez artık.Dun aksam yine benim ikizlerin aglama krizleri vardi. Ya biri ozellikle banyo yaptirdim kakasini da yapti, karni da doydu aglamayi kesti ama uyumuyor kapaniuor gozü pat uyaniyor. Saat tam gece 1.5 da uyutabildim. Ve her gece rutin olusturmaya calisiyorum iste ayni oda loş ortam sirt sivazlama(bu hareket hosuna gidiyor) ayni hareketler ama yok cocuk uyumadi. Sonra da digeri uyandi. Şu anlik duzen zor deyip kendimi avutuyorum.
Bebeğim gazını kakasını yapınca ben rahatlıyorum resmenKaka ve gaz sorunu yasayan bebisler ikiye katlamadan osuramayan bisiklet surdurmeden s.camayan bebislervalla cok cektik hic bisey degil o bosaltim kismi kabus oluyodu benim danam iki gundur kendi kendine gaz cikarip kakasini yapiyo sukur boklu beze uyaniyorum ahahaha. Ve kesinlikle probiyotik sayesinde oldugunu dusunuyorum ikinci sisede rahata erdik. Bizim gibi sıkıntısı olanlar doktorunuza danisin damla isteyin
Resmen yaa kakaya osuraga sevinicegim aklima gelmezdiBebeğim gazını kakasını yapınca ben rahatlıyorum resmenprobiyotiği siz mi sorup istediniz kendisi mi verdi ben gittim bugun hiç bahsetmedi bile bacak hareketi masaj falan yapın yapacak bir şey yok başka dedi
Soruyum bi bakalm bende aynıyım ağlaya ağlaya çatlayacak gibi geliyor sakinlesmeyince.Aslında gazın sebebi bagırsaklarının henüz gelimemesinden dolayı. Gaz damlası yerine probiyotik daha mantıklı neden onu vermiyorlar acaba direktResmen yaa kakaya osuraga sevinicegim aklima gelmezdivalla bizede basta soylemedi 3.aya kadar normal dedi ama cok kotu bi gun gecirmistik ben sicak tutuyorum kendimi kefir iciyorum kimyon iciyorim kayisi yiyorum ki cocugada faydasi olsun diye hicbisey kar etmedi catlayacak artik aglamaktan sinirle aradim doktoru dedim ben aklimi oynatmak uzereyim probiyotik deneyelim bakalim dedi damlayi yazdi ha hemen cozuldu mu hayir ama daha rahat yapmaya basladi ilk siseyi bitirdik baya fark gordum ikinci sise bitmek uzere iste masallah iki gundur super performans. Nbl probiyotik drops kullaniyoruz sorun isterseniz bi. Ucuncu siseyide isticem valla bebem huzura erdi
Kesinlikle hic bi seye yaramasa yararli bagirsak florasi gelisirSoruyum bi bakalm bende aynıyım ağlaya ağlaya çatlayacak gibi geliyor sakinlesmeyince.Aslında gazın sebebi bagırsaklarının henüz gelimemesinden dolayı. Gaz damlası yerine probiyotik daha mantıklı neden onu vermiyorlar acaba direkt
Hic duymadim vallahi safi probiyotik mi? Yoksa gaz damlasi gibi mi?Biogaia damlasını duydunuz mu peki kullanan var mi? Bizim doktor onu önerdi aldık kullandık 3 gün, bebisim daha çok gaz ağrısı yaşıyor gibi belirtiler gösterdi kendini daha çok sıktı daha çok gerindi ağlamaları daha da kuvvetlendi, damlayı bırakınca rahatladı sanki. Bugün doktora sordum damla ters etki gösterdi sanki dedim, denk gelmiştir damlanin yapacağıni sanmıyorum dedi, zararı olan bi probiyotik değil dedi kullanmaya devam edebilirsiniz dedi ama ben biraz arada kaldım kullanıp kullanmama konusunda çünkü nette de bizimle aynı şeyleri yaşayan insanlarin şikayetlerini okudum
Çok iyi diyenleri duydum bu damla için 1 hafta düzenli kullandıktan sonra etkisini gösteriyormuş bana başka bir probiyotik verdiler o bitince denemek istiyorum ama bilemedimBiogaia damlasını duydunuz mu peki kullanan var mi? Bizim doktor onu önerdi aldık kullandık 3 gün, bebisim daha çok gaz ağrısı yaşıyor gibi belirtiler gösterdi kendini daha çok sıktı daha çok gerindi ağlamaları daha da kuvvetlendi, damlayı bırakınca rahatladı sanki. Bugün doktora sordum damla ters etki gösterdi sanki dedim, denk gelmiştir damlanin yapacağıni sanmıyorum dedi, zararı olan bi probiyotik değil dedi kullanmaya devam edebilirsiniz dedi ama ben biraz arada kaldım kullanıp kullanmama konusunda çünkü nette de bizimle aynı şeyleri yaşayan insanlarin şikayetlerini okudum
Anladım canım benim teşekkür ederimÖyle bir bilgi vermediler normal dediler sadece
Normalde 60 ve üzeri normalmiş bizim biri 59 çıktı bir daha ultrason istedi 3.aydaBiz dün cektirdik normal dediler. Raporu da verdiler bize ama bakmadim hic acikcasi ölcümlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?