2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Dun aksam yine benim ikizlerin aglama krizleri vardi. Ya biri ozellikle banyo yaptirdim kakasini da yapti, karni da doydu aglamayi kesti ama uyumuyor kapaniuor gozü pat uyaniyor. Saat tam gece 1.5 da uyutabildim. Ve her gece rutin olusturmaya calisiyorum iste ayni oda loş ortam sirt sivazlama(bu hareket hosuna gidiyor) ayni hareketler ama yok cocuk uyumadi. Sonra da digeri uyandi. Şu anlik duzen zor deyip kendimi avutuyorum.

Valla bi taneyle ancak başa çıkıyorum sizi tebrik ediyorum Allah kolaylık versin inşallah

2-3 gündür uyumayan bebe, bugün de uyanmıyor. Teallam çıldırıciiim.
Napayım kızlar inşallah gece uykusundan çalmıyordur

4 aya kadar idare edicez artık.
Ondan sonra olmadı uyku eğitimi veririz ağlatmadan tabi.

Benim kız da aynen bir haftadır değişik. Gündüz neredeyse hiç uyumuyordu bugün de yarımdan beri uyuyor. Ağlama krizi geçirdi sabah (1 dakika geç aldım bıraktığım yerden) onun üzerine uyudu. Sadece süt için açtı gözlerini.

Hasta filan olmamıştır inşallah

Kaka ve gaz sorunu yasayan bebisler ikiye katlamadan osuramayan bisiklet surdurmeden s.camayan bebisler valla cok cektik hic bisey degil o bosaltim kismi kabus oluyodu benim danam iki gundur kendi kendine gaz cikarip kakasini yapiyo sukur boklu beze uyaniyorum ahahaha. Ve kesinlikle probiyotik sayesinde oldugunu dusunuyorum ikinci sisede rahata erdik. Bizim gibi sıkıntısı olanlar doktorunuza danisin damla isteyin

Bebeğim gazını kakasını yapınca ben rahatlıyorum resmen probiyotiği siz mi sorup istediniz kendisi mi verdi ben gittim bugun hiç bahsetmedi bile bacak hareketi masaj falan yapın yapacak bir şey yok başka dedi

Bebeğim gazını kakasını yapınca ben rahatlıyorum resmen probiyotiği siz mi sorup istediniz kendisi mi verdi ben gittim bugun hiç bahsetmedi bile bacak hareketi masaj falan yapın yapacak bir şey yok başka dedi
Resmen yaa kakaya osuraga sevinicegim aklima gelmezdi valla bizede basta soylemedi 3.aya kadar normal dedi ama cok kotu bi gun gecirmistik ben sicak tutuyorum kendimi kefir iciyorum kimyon iciyorim kayisi yiyorum ki cocugada faydasi olsun diye hicbisey kar etmedi catlayacak artik aglamaktan sinirle aradim doktoru dedim ben aklimi oynatmak uzereyim probiyotik deneyelim bakalim dedi damlayi yazdi ha hemen cozuldu mu hayir ama daha rahat yapmaya basladi ilk siseyi bitirdik baya fark gordum ikinci sise bitmek uzere iste masallah iki gundur super performans. Nbl probiyotik drops kullaniyoruz sorun isterseniz bi. Ucuncu siseyide isticem valla bebem huzura erdi

Soruyum bi bakalm bende aynıyım ağlaya ağlaya çatlayacak gibi geliyor sakinlesmeyince.Aslında gazın sebebi bagırsaklarının henüz gelimemesinden dolayı. Gaz damlası yerine probiyotik daha mantıklı neden onu vermiyorlar acaba direkt

Biogaia damlasını duydunuz mu peki kullanan var mi? Bizim doktor onu önerdi aldık kullandık 3 gün, bebisim daha çok gaz ağrısı yaşıyor gibi belirtiler gösterdi kendini daha çok sıktı daha çok gerindi ağlamaları daha da kuvvetlendi, damlayı bırakınca rahatladı sanki. Bugün doktora sordum damla ters etki gösterdi sanki dedim, denk gelmiştir damlanin yapacağıni sanmıyorum dedi, zararı olan bi probiyotik değil dedi kullanmaya devam edebilirsiniz dedi ama ben biraz arada kaldım kullanıp kullanmama konusunda çünkü nette de bizimle aynı şeyleri yaşayan insanlarin şikayetlerini okudum

Kesinlikle hic bi seye yaramasa yararli bagirsak florasi gelisir

Hic duymadim vallahi safi probiyotik mi? Yoksa gaz damlasi gibi mi?

Çok iyi diyenleri duydum bu damla için 1 hafta düzenli kullandıktan sonra etkisini gösteriyormuş bana başka bir probiyotik verdiler o bitince denemek istiyorum ama bilemedim

Biz dün cektirdik normal dediler. Raporu da verdiler bize ama bakmadim hic acikcasi ölcümlere
Normalde 60 ve üzeri normalmiş bizim biri 59 çıktı bir daha ultrason istedi 3.ayda şimdi çift bez yapıyorum kanguru ile gezdircem bacaklarınım açık kalması gerekliymiş bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…