2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Uyumama ne kelime emmeyle maşallah savaş bile çıkarıyor

Oysss maşallah bizde geçen hafta gittik 5 kilo 58 cm di çok şükür 36 günlük olduk dönme o şekilde bizdede var gündüz uykumuz az fala uyumuyoruz bazen bütün gün uyumuyor
Uyku cok cok degisken bisey yaa bebege gore gunune gore hep degisiyo bi gun uyanmiyo bi turlu ikinci gun uyut uyutabilirsen tamamen hormonal bi durum buyume sancilari bana kalirsa

Uyku cok cok degisken bisey yaa bebege gore gunune gore hep degisiyo bi gun uyanmiyo bi turlu ikinci gun uyut uyutabilirsen tamamen hormonal bi durum buyume sancilari bana kalirsa
Bir gün üç saat uyuyorsa sonraki gün bir damla uyumuyor uykusu olsada evi resmen toparlayamaz olsun üç tane olunca toplayınca dağılıyor ablasıyla abisinin maşallahı var dağıtma konusunda

Bir gün üç saat uyuyorsa sonraki gün bir damla uyumuyor uykusu olsada evi resmen toparlayamaz olsun üç tane olunca toplayınca dağılıyor ablasıyla abisinin maşallahı var dağıtma konusunda
Amaaan bosver ev dedigin toplanir hem toplanmak zorunda da degil bu zamanlar bi daha gelmicek bide evi dusunup yuk etme kendine oldugu kadar

Ay bugün benimkinde de bi haller var. Memede uyuyor, yatırınca uyuma süresi 10 dakika ya var ya yok. Hemen bağırmaya başlıyor, memede huzursuzlanıyor. Sonra memeye alışıp uyuyor,döngü başa sarıyor. Sorsan sürekli uyudu ama sürekli de uyandı derim. Daha yemek yapamadım. Eşim de yorgun gibi bugün. Aç kaldık

Gaz gibi geldi bana kızım da öyle memede huysuzlanıyor ayaklarıyla çırpınıyor falan

Amaaan bosver ev dedigin toplanir hem toplanmak zorunda da degil bu zamanlar bi daha gelmicek bide evi dusunup yuk etme kendine oldugu kadar
Çok şükür eve gelen olmuyor en başta soylemistim kimse gelmesin görmeye die gelen olmadı bile çok şanslı oldum bu konuda

Slm kizlar hepinize iyi akşamlar ya dizinde gaziniz varmı devamlı gaz çıkarmak zorunda kalıyorum ben bazende on bölgeden gaz cikariyorum hava gibi göbeğim felan küçülmeye basladi eski halime dönüyorum resmen sizdede böyle oldumu

Bazi gunler boyleeee aclik les gibi kokmak uykusuzluk bir bebe kolay yetismiyooor atak haftasi olabilir annesi buyuyodur bebisin

Çok şükür eve gelen olmuyor en başta soylemistim kimse gelmesin görmeye die gelen olmadı bile çok şanslı oldum bu konuda
Ay ne iyi yapmissin en mantiklisi vallahi anne sudan cikmis balik gibi oluyo... Bebek resmen sudan cikmis balikcik birde uzerine misafir agirlamak... Helede sacma sapan insanlar gelip sutun yetti mi cocuk doydu mu soyle mi yapsan boyle mi etsen bidibidi hic cekilmez.

Benimde aynı şekilde oldu yoğun gaz çıkardım bir süre, göbeğim yok gibi ama nedense pantolonlar olmuyor

Heh işte sorun orda neden olmuyorlar demekki kiloyu bacaklara aldik
Benimki full göbek ya nasıl gidecek bu göbek bilmiyorum sarkmış bir göbek benimki pantolona giriyorum düğme kapaniyo ama göbeği açık birşeyler asla giyemem artık oturunca böyle sarkiyo göbeğim hiç güzel bir his değil ne zaman geçecek bilmiyorum diyet spor vs de yapamıyorum 6 aylık olsun ek gıdaya geçsin o zaman yapabiliriz sanki dimi

Merhaba bana da yardımcı olurmusunuz rica etsem adetim ayin 9 yada 10unda olur bu ay olmadım Ovulasyon testi yaptım bu ay ama kafaM karıştı iyice yumurtlama olmuşumu catlama olmuşumu acaba cevap verecek olanlara şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_8056.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_8055.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 40
Ay kızlar benim bebem kilo alamıyor, bugün doktora gittik 42 günlük 3650 gr olmuş. Emzirme polikliniğine yönlendirdi. Oradaki ebe de sütüme baktı. İkiz bebek bile emzirebilirsin. Sütün yeter. Emzirme pozisyonunda da hata yok dedi. Mama vereyim mi diye sordum. Gerek yok, emzir yeter dedi. Eee ama kilo da almıyor bu çocuk. Napcam bilemedim.

Emzirme sıklıgıni artirabilirsiniz. Gunde bi kac kere de sütü sagip biberon ile verin mutlaka. Bizde cok ise yaramisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…