- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.482
- 133
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #27.941
Acımıyordur acısa söyler bence ya da yüz ifadesinden falan belli olur belki duygusal olarak destek almak istiyordur yanınızda olmak sarılmak falanSlm kızlar size birşey sorucam aranızda sünnet durumu yasiyaniniz varmı ortanca oğlanı sünnet yaptırdım ilk geceniz nasıl geçiyor aciyomu diye soruyorum hyr diyip duruyor ama pesimdende ayrılmıyor. Eşim işte olumca tuttu gitti yatak odasında uyumuş senle yaticam die tutturdu ne yapicagimi şaşırdım ilk defa yaşıyorum bu durumu
Uyku eğitimi için daha çok küçük, yapmadım yani. Sadece belirli saatlerde uyutmaya özen gösteriyorum rutinler uyguluyorumUyku eğitimi falan herhangi bir şey yaptınız mı kendiliğinden mi? Bizimki gece 4-5 saat uyuyor ( gaz sancımız da bir etken tabi)
Gece uyandıysa en az 2 saat mesaimiz var demektir. Mesela bugün 3 te uyandı, şu an saat 5 buçuk, ben hala ayaktayım. Bi de sürekli emmek istiyor. Bırakmıyor da. Yatarak emziriyorum. Uykuya dalıyo, yatağına koyunca gözler faltaşıKizlar ya sizin bebislerde gece kalkimca tekrar uykuya dalmakta zorlaniyorlar mi? Benim bebeklerim mi oyle anlamadim gitti. Onlar birakana kadar emzirmiyorum gece 10-15 dakika falan emziriyorum sonra yatiriyorum ondan mi acaba? 2.5 da kalkyim şu saat olmus birini uyutamadim hala uyumuyi diye tekrar emzirdim yime uerine koyunca agladi. Bi de uykusuzluk sinir yapiyor ben de
Bizde de uyusa bile 2 saat olmadiysa yatagina koymuyorum nasil olsa uyanicak diye. Ana kucaginda salliyorum tam dalana kadarKizlar ya sizin bebislerde gece kalkimca tekrar uykuya dalmakta zorlaniyorlar mi? Benim bebeklerim mi oyle anlamadim gitti. Onlar birakana kadar emzirmiyorum gece 10-15 dakika falan emziriyorum sonra yatiriyorum ondan mi acaba? 2.5 da kalkyim şu saat olmus birini uyutamadim hala uyumuyi diye tekrar emzirdim yime uerine koyunca agladi. Bi de uykusuzluk sinir yapiyor ben de
Ben de hala uyumadim tam 3 saat olmuş tam yatiyordum digeri 2. Kalkisini yapti yani o kadar ayaktayim ki ben birini uyutmayla ugrasiken digeri uyuyp tekrar uyandiGece uyandıysa en az 2 saat mesaimiz var demektir. Mesela bugün 3 te uyandı, şu an saat 5 buçuk, ben hala ayaktayım. Bi de sürekli emmek istiyor. Bırakmıyor da. Yatarak emziriyorum. Uykuya dalıyo, yatağına koyunca gözler faltaşıneyse al tekrar emzir, uyut, yatağına koy, eee yine uyanıyor. Ben de emzirip uyutup kanepede yatıyorum yoksa uyuyamam. Hayır uyanınca bi de sırıtıyo. Sanki bilinçli yapıyormuş gibi
Uykusuzluk bende de sinir yapıyor. En ufak laf söyleyeni parçalayasım geliyor valla.
Tam uyudu deyip yataga yatiyorsun ve ordan aglama sesi geliyor ya iste o cileden cikariyor insani.Bizde de uyusa bile 2 saat olmadiysa yatagina koymuyorum nasil olsa uyanicak diye. Ana kucaginda salliyorum tam dalana kadar
Kizlar ya sizin bebislerde gece kalkimca tekrar uykuya dalmakta zorlaniyorlar mi? Benim bebeklerim mi oyle anlamadim gitti. Onlar birakana kadar emzirmiyorum gece 10-15 dakika falan emziriyorum sonra yatiriyorum ondan mi acaba? 2.5 da kalkyim şu saat olmus birini uyutamadim hala uyumuyi diye tekrar emzirdim yime uerine koyunca agladi. Bi de uykusuzluk sinir yapiyor ben de
Ben de hala uyumadim tam 3 saat olmuş tam yatiyordum digeri 2. Kalkisini yapti yani o kadar ayaktayim ki ben birini uyutmayla ugrasiken digeri uyuyp tekrar uyandieşimin is arkadasi var ayni donemde dogan oglu var onunda bizim bebek hic aglamiyo demis. Esim gelmis bizimkiler hic susmuyo adam sansli diyo
Evet çok üzülüyorum ama elimden de birsey gelmiyor yardım eden onunla ilgilenenler yok eşim haftada 1 izinli onun dışında geceye kadar çalışıyor vicdanın sızlıyor hepKesinlikle ilk cocuk çok boşta kaldı
İlk çıkışta biz de 1 sokak ancak gidebilmiştik. Alışıyorlar yavaş yavaşben de hala uyumadım ya. Emzirirken yarım saat dalmışım, eşim seslenince uyandım. Hayır bi de emiyo emiyo sonra kusuyo. Biraz önce sabahtan beri emdiği sütü kustu, şimdi tekrar emiyo. Gerçekten 7/24 yapışık olmak da yoruyor uykusuzluk dışında. Duşa girmeyi geçtim, tuvalete gidemiyorum. Dün hava alalım diye dışarı çıkardık, 3 adım sonra ağlamaya başladı, neyse ağlasın biraz daha gezelim, arabanın titreşimiyle susar dedik asla susmadı, neyse eve girdik. Gezdiği süre 10 dakika falan yani.
Aynen öyle ben hergun öyleyim neredeyseUyumayan çocuk zor hiç bir işimi yapamadm bugun
Ben öyle rahat edemedim bir türlü ama bence gayet güzel çok çeşidi var emzirmenin büyükler çok konuşur bosverBen yatıp bebeği de kucagıma koyuyorm yüzükoyun bazen öyle yapıyorm öyle bebek mi emermiş diyo annemlerikimiz de rahat oluyoruz ne kadar doğru bilmiyorum ama öyle yatmayı uyumayı seviyor kucagımda
Ben bebekken yaptırmıştır o yüzden çok bilgim yokSlm kızlar size birşey sorucam aranızda sünnet durumu yasiyaniniz varmı ortanca oğlanı sünnet yaptırdım ilk geceniz nasıl geçiyor aciyomu diye soruyorum hyr diyip duruyor ama pesimdende ayrılmıyor. Eşim işte olumca tuttu gitti yatak odasında uyumuş senle yaticam die tutturdu ne yapicagimi şaşırdım ilk defa yaşıyorum bu durumu
Bütün gece benle uyuduAcımıyordur acısa söyler bence ya da yüz ifadesinden falan belli olur belki duygusal olarak destek almak istiyordur yanınızda olmak sarılmak falan
Benimki dışarıyı çok seviyor önceki gün konsere gittim öğlen çıktık evden dolaştık akşama konsere gittik bütün gün uyudu aralarda 10-15 dk emme molası sonra gene uyku o kadar uyudu ki bişey mi oldu acaba diye düşünmeye başladımben de hala uyumadım ya. Emzirirken yarım saat dalmışım, eşim seslenince uyandım. Hayır bi de emiyo emiyo sonra kusuyo. Biraz önce sabahtan beri emdiği sütü kustu, şimdi tekrar emiyo. Gerçekten 7/24 yapışık olmak da yoruyor uykusuzluk dışında. Duşa girmeyi geçtim, tuvalete gidemiyorum. Dün hava alalım diye dışarı çıkardık, 3 adım sonra ağlamaya başladı, neyse ağlasın biraz daha gezelim, arabanın titreşimiyle susar dedik asla susmadı, neyse eve girdik. Gezdiği süre 10 dakika falan yani.
Bebeği dikey değil bana yatay yatırıyorm öyle dene bakalım bacaklar sağdan sallanıyor kollar kafa soldan emerken. Çok uykum oldugunda yapıyorm o uyurken gözlerimi dinlendiriyorum sadece dönersem saga sola düşerse korkuyorum ama hiç olmadı hık dese uyanıyormBen öyle rahat edemedim bir türlü ama bence gayet güzel çok çeşidi var emzirmenin büyükler çok konuşur bosver
kıyamam o bnce duygusal yakınlık istediBütün gece benle uyudu
Bende de aynısı oluyo uyanıyo emzik veriyorum eli kolu heyecanlı heyecanlı oynuyo hızlı nefes alıp veriyo ağlamaya başlıyo. Şimdi ayakları boşta elleri içerde kundak yapıyorum emzik verip biraz da yüzümü yüzüne dayıyorum kokumu alsın diye genellikle işe yarıyoTam uyudu deyip yataga yatiyorsun ve ordan aglama sesi geliyor ya iste o cileden cikariyor insani.
Evet çok üzülüyorum ama elimden de birsey gelmiyor yardım eden onunla ilgilenenler yok eşim haftada 1 izinli onun dışında geceye kadar çalışıyor vicdanın sızlıyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?