2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kendisi çıkmaz mı acaba annem gözü çapaklandıgu için çapakla çıkar demişti çıktı sandım ama az önce gördüm duruyor orda gözyaşı da akmıyo ki onla çıksın
Bizimde cok giriyo doktor cikar kendi kendine banyoda falan gozune elini sokma dedi dokunmuyorim dedigi gibi kendi kendine cikiyo

Kendisi çıkmaz mı acaba annem gözü çapaklandıgu için çapakla çıkar demişti çıktı sandım ama az önce gördüm duruyor orda gözyaşı da akmıyo ki onla çıksın
Doktor göze zarar vermez dedi illa çıkarıyım derseniz kalıntı bırakmayan birşey ile alın dedi. Bende dokunmuyorum artık. Elimle çıkarmaya cesaret edemem zaten

Bizimde cok giriyo doktor cikar kendi kendine banyoda falan gozune elini sokma dedi dokunmuyorim dedigi gibi kendi kendine cikiyo
Tamam o zaman çıkar inşallah zaten alamam bişey falan olur
Doktor göze zarar vermez dedi illa çıkarıyım derseniz kalıntı bırakmayan birşey ile alın dedi. Bende dokunmuyorum artık. Elimle çıkarmaya cesaret edemem zaten
aynen ben de edemem

Büyük olanı babasıyla yolla kendin aksam üstü bebekle gidersin benim gibi,ben arada babasıyla havuza da yolluyorum
Denize yakın değiliz araçla 1 saat mesafe var o yüzden mecbur birlikte gitmemiz gerekiyor ama babasıyla havuza gitti bir kaç kez ama ona bile sende gel doktor izin verdi mi diyor içim gidiyor 2. Çocukta vicdan çok oluyormuş

Kızlar kızımın gözüne kıl kaçmış saçları dökülüyor sanırım gözüne girmiş kaç gün oldu çıkmadı ne yapmalı acaba
Ben ellemiyorum kendi bir zaman sonra çıkıyor ellerini sürme bence ona bizimki gibi rahatsızlık vermez Allah korusun enfeksiyon kaparsa çok daha kötü olur

Normal tabi hem algılamaya başlıyor hem onların oyunu elleri ayakları çok sorgularsın bir şey bulursun derler biraz rahat ol endişeyle değil keyifle bak çok daha rahatlarsın

Bende de o kadar olmasada fark oluyor doktor sütün nasıl deyince söyledim o da sağmayla hiç kıyaslama çocuğun emdiği ile çok daha fazla geliyor ölçme kafaya takma dedi

Bizde de cok oluyor. Baslarda agliyordum ama alistim. Bir tavsiye de makas ile gögsu sıkın verirken

kızlar bebişim bugün 5 kez farklı saatlerde dolu dolu kaka yaptı, kaka yapınca kilo artışı az olur mu ? her kontrolde yaklaşık kaç gram alıyor bebişleriniz ?

Kesinlikle ilk cocuk çok boşta kaldı

Haklısın gerçekten bende bazen korkuyorum kaldırıyorum yine nefes yok panikliyorum ama mesela yatarak emzirirken süt çok gelsede hiç tikanmıyor dene ben bazen öyle emziriyorum
Ben yatıp bebeği de kucagıma koyuyorm yüzükoyun bazen öyle yapıyorm öyle bebek mi emermiş diyo annemler ikimiz de rahat oluyoruz ne kadar doğru bilmiyorum ama öyle yatmayı uyumayı seviyor kucagımda

kızlar bebişim bugün 5 kez farklı saatlerde dolu dolu kaka yaptı, kaka yapınca kilo artışı az olur mu ? her kontrolde yaklaşık kaç gram alıyor bebişleriniz ?
Benim ki en son iki kilo almıştı bir aylıkken dahada gitmedik iki aylık olunca gidicez

Slm kızlar size birşey sorucam aranızda sünnet durumu yasiyaniniz varmı ortanca oğlanı sünnet yaptırdım ilk geceniz nasıl geçiyor aciyomu diye soruyorum hyr diyip duruyor ama pesimdende ayrılmıyor. Eşim işte olumca tuttu gitti yatak odasında uyumuş senle yaticam die tutturdu ne yapicagimi şaşırdım ilk defa yaşıyorum bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…