2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kizlar sezeryan olanlara sorum olucak egzersiz yapmaya basladiniz mi ? Herhango bir sikitni olur mu biz bugun 2 aylik olduk , dikislerime zarar gelir mi emin olamadim ? Doktor size herhabgi bilgi verdi mi

Alttan muayene oldum ama karından da belli olur smear de verdim o da baya acıttı canım baya yandı ya muayene sırasında eskiden böyle olmazdım hiç
Bende de aynisi oldu smear verirken resmen bagirdim ki alttan muayeneye cok aliskinim tüp bebek tedavisi gördugüm icin. Sonra da kanadi. Asiri kuruluk var hic normal dogum yapmamin da etkisi oldugunu söyledi

Kizlar sezeryan olanlara sorum olucak egzersiz yapmaya basladiniz mi ? Herhango bir sikitni olur mu biz bugun 2 aylik olduk , dikislerime zarar gelir mi emin olamadim ? Doktor size herhabgi bilgi verdi mi
Ben doktora bisiklete bilebilir miyim dedim olur dedi. Karın kasını çok zorlayacak aktivitelerden kaçın dedi. Geçenlerde bindim bisiklete 1 saat kadar sıkıntı olmadı.

Kızlar merhaba ben bugün bebişimi denize soktum. Ama öyle bir çimip çıktık 2-3 dk falan sürmüştür. Sonra da pişman oldum korku sardı ama iyi geldi sanki 2 saattir uyuyor(gündüz bu bir mucize)
2 ay olduysa aşılarını da yaptıysa girebilir demiş arkadaşımın doktoru. Ben yinede cesaret edemedim ayaklarını soktum sadece, benim kızımda plajda hep uyudu deniz havası bile yetiyor güzel uyumaları için

Valla şaşırıyorum artık kocaman çıkarıyor bi de üç kişilik gaz çıkıyo resmen
Kıvranıyor kuzucuklar resmen. Oğlum gece boyu ıkındı ayaklar hep havadaydı. Kolay kolay çıkmıyorda mahvetti bebişleri. Zaten zar zor uyutuyorum. Dün ağlaya ağlaya geçti kucaktan inmek istemiyor uykusunu kucağımda alıyor yatağa koyar koymaz 1 dakika içinde uyanıyor. Bakalım daha neler göreceğiz

Günaydın anneler bebişimin 2 aylık olmasına 1 hafta kaldı. Nasıl hareketler yaptırıyorsunuz. Karın üstü falan yapan var mı. Başını kaldırmaya çalışan bebişler var mı

Günaydın anneler bebişimin 2 aylık olmasına 1 hafta kaldı. Nasıl hareketler yaptırıyorsunuz. Karın üstü falan yapan var mı. Başını kaldırmaya çalışan bebişler var mı
Ben onu (karın üstü tummy time zamanını) doğduğu günden beri yaptırıyorum ya çok mu erken başlamışım kaldırıyor kafayı döndü dönecek, bıcır bıcır laf yetiştirip çene çalıyor bizimle artık.
İki buçuk aydan bildiriyorum çok neşeli ve güzeliz.
İlgilenmezsen canı sıkılıyor. Öyle yat bırak uyusun zamanı bitti

Valla şaşırıyorum artık kocaman çıkarıyor bi de üç kişilik gaz çıkıyo resmen
Gece yattığı yerden pırtlayınca yan daireden bile duyuluyor olabilir benim kızınki
Hapşırırken pırtlıyo bazen, ona da sinirleniyor filan

Aynı valla yazık ne kadar karınları ağrıyor kim bilir dün sabah 8 den 4 e kadar kıvrandı ağladı kucağımda uyuyo bırakınca uyanıyor akşama doğru herşeyi çıkardı da rahatladı bütün gün eşime gazdan ağlıyor dedim ne gazı bu sürekli gaz mı olur başka bişeyi vardır dedi akşam şahit olunca inandı ne gazı bu kadar diyo yataga koyar koymaz uyanmasına bi çözüm please

Ben 2 3 haftalıkken falan az az karın üstü koymuştum sonraları her gün koymaya başladım ne kadar durursa mızmızlanana kadar duruyor başını kaldırabiliyor çeviriyor sola çekişli ama biraz karnımda hep sola yatmıştı o tarafa yamuluyo hep

Kızlarrr her gün uyku saatlerini yazdım hemen hemen aynı saatlerde uykusu geliyor uyuyor gazı olunca geri uyanıyor tabi o ayrı da saatleri belli kucagımda uyuyor ama bırakınca uyanıyor buna bi çözüm var mı dalınca bırakıyordum ama şimdi 1 saat kucağımda uyuyup dalsa da bırakınca gene uyanıyor ne yapmalı bunun için

Maşallah bende emzirme yastığı ile yapıyordum kalça çıktığı falan olur diye ara verdim alakası yok ama şu kalça çıkığını atlatmadan rahat edemicem galiba. Kafamızı tutacak zamanımız bi gelseydi

Bende yaptım ama erken mi diye ara verdim biryeri acırsa falan diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…