- 26 Mayıs 2017
- 1.342
- 1.170
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #28.521
Evet benimde küçük. hatta iki üç saat emzirmedim diyelim sağ büyük ve dolu oluyor, sol küçük ve çok yumuşak oluyor sanki hiç süt birikmiyor gibi. Ama süt varSlm kızlar sizinde sağ gogsunuz sol göğsünüzün kucukmu eşit emziriyorum ama sağ gogsum dierinden küçük
Gazmış çıkara çıkara bitmedi minnacık karnından nasıl bu kadar gaz çıkıyor anlamıyorum8. Hafta atagi var canim o baslamis olabilir. Bunu atlat biraz soluklanirsin digeri 12.haftaya dogru
Ya cok sevindim cnm insallah bi daha da cikmazcanim 2 gundur iyileşmiş
Ozeldeki doktor krem vermisti cok şukur şuan iyi
O gaz bizde de öyle cikara cikara bitmiyor devamli üretim devam ediyor cünküGazmış çıkara çıkara bitmedi minnacık karnından nasıl bu kadar gaz çıkıyor anlamıyorum
Bende de aynisi oldu smear verirken resmen bagirdim ki alttan muayeneye cok aliskinim tüp bebek tedavisi gördugüm icin. Sonra da kanadi. Asiri kuruluk var hic normal dogum yapmamin da etkisi oldugunu söylediAlttan muayene oldum ama karından da belli olur smear de verdim o da baya acıttı canım baya yandı ya muayene sırasında eskiden böyle olmazdım hiç
Ben doktora bisiklete bilebilir miyim dedim olur dedi. Karın kasını çok zorlayacak aktivitelerden kaçın dedi. Geçenlerde bindim bisiklete 1 saat kadar sıkıntı olmadı.Kizlar sezeryan olanlara sorum olucak egzersiz yapmaya basladiniz mi ? Herhango bir sikitni olur mu biz bugun 2 aylik olduk , dikislerime zarar gelir mi emin olamadim ? Doktor size herhabgi bilgi verdi mi
2 ay olduysa aşılarını da yaptıysa girebilir demiş arkadaşımın doktoru. Ben yinede cesaret edemedim ayaklarını soktum sadece, benim kızımda plajda hep uyudu deniz havası bile yetiyor güzel uyumaları içinKızlar merhababen bugün bebişimi denize soktum. Ama öyle bir çimip çıktık 2-3 dk falan sürmüştür. Sonra da pişman oldum korku sardı ama iyi geldi sanki 2 saattir uyuyor(gündüz bu bir mucize)
İnan ona bende sasiyorumGazmış çıkara çıkara bitmedi minnacık karnından nasıl bu kadar gaz çıkıyor anlamıyorum
Valla şaşırıyorum artık kocaman çıkarıyor bi de üç kişilik gaz çıkıyo resmenO gaz bizde de öyle cikara cikara bitmiyor devamli üretim devam ediyor cünkü
Kıvranıyor kuzucuklar resmen. Oğlum gece boyu ıkındı ayaklar hep havadaydı. Kolay kolay çıkmıyorda mahvetti bebişleri. Zaten zar zor uyutuyorum. Dün ağlaya ağlaya geçti kucaktan inmek istemiyor uykusunu kucağımda alıyor yatağa koyar koymaz 1 dakika içinde uyanıyor. Bakalım daha neler göreceğizValla şaşırıyorum artık kocaman çıkarıyor bi de üç kişilik gaz çıkıyo resmen
Ben onu (karın üstü tummy time zamanını) doğduğu günden beri yaptırıyorum ya çok mu erken başlamışımGünaydın annelerbebişimin 2 aylık olmasına 1 hafta kaldı. Nasıl hareketler yaptırıyorsunuz. Karın üstü falan yapan var mı. Başını kaldırmaya çalışan bebişler var mı
Gece yattığı yerden pırtlayınca yan daireden bile duyuluyor olabilir benim kızınkiValla şaşırıyorum artık kocaman çıkarıyor bi de üç kişilik gaz çıkıyo resmen
Aynı valla yazık ne kadar karınları ağrıyor kim bilir dün sabah 8 den 4 e kadar kıvrandı ağladı kucağımda uyuyo bırakınca uyanıyor akşama doğru herşeyi çıkardı da rahatladı bütün gün eşime gazdan ağlıyor dedim ne gazı bu sürekli gaz mı olur başka bişeyi vardır dedi akşam şahit olunca inandı ne gazı bu kadar diyoKıvranıyor kuzucuklar resmen. Oğlum gece boyu ıkındı ayaklar hep havadaydı. Kolay kolay çıkmıyorda mahvetti bebişleri. Zaten zar zor uyutuyorum. Dün ağlaya ağlaya geçti kucaktan inmek istemiyor uykusunu kucağımda alıyor yatağa koyar koymaz 1 dakika içinde uyanıyor. Bakalım daha neler göreceğiz
Ben 2 3 haftalıkken falan az az karın üstü koymuştum sonraları her gün koymaya başladım ne kadar durursa mızmızlanana kadar duruyor başını kaldırabiliyor çeviriyor sola çekişli ama biraz karnımda hep sola yatmıştı o tarafa yamuluyo hepGünaydın annelerbebişimin 2 aylık olmasına 1 hafta kaldı. Nasıl hareketler yaptırıyorsunuz. Karın üstü falan yapan var mı. Başını kaldırmaya çalışan bebişler var mı
Maşallah bende emzirme yastığı ile yapıyordum kalça çıktığı falan olur diye ara verdim alakası yok ama şu kalça çıkığını atlatmadan rahat edemicem galiba. Kafamızı tutacak zamanımız bi gelseydiBen onu (karın üstü tummy time zamanını) doğduğu günden beri yaptırıyorum ya çok mu erken başlamışımkaldırıyor kafayı döndü dönecek, bıcır bıcır laf yetiştirip çene çalıyor bizimle artık.
İki buçuk aydan bildiriyorum çok neşeli ve güzeliz.
İlgilenmezsen canı sıkılıyor. Öyle yat bırak uyusun zamanı bitti
Bende yaptım ama erken mi diye ara verdim biryeri acırsa falan diye.Ben 2 3 haftalıkken falan az az karın üstü koymuştum sonraları her gün koymaya başladım ne kadar durursa mızmızlanana kadar duruyor başını kaldırabiliyor çeviriyor sola çekişli ama biraz karnımda hep sola yatmıştı o tarafa yamuluyo hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?