2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
aynen bende oyle dusunuyorum
burnu temizlendiginde cok rahatliyorlar

Ben bunu yapmaya korkuyorum ya minik şişeler var onları sıkıyorum burnunu ovalıyorum doktor öyle söylemişti ama bazen çıkmıyor bişey gene de genizden hırıltı geliyor

Bir burundan yapıp diğerinden çıkacak şekilde mi yapıyorsunuz?
Ben azıcık sıkıp aspiratör ile çekiyorum.
Aspiratör kızımın burnuna sığmıyor bir de bir yenidoğan için aspiratör kullanımını önermiyorlar diye duydum o yüzden yapmadım kontrole gidince sorucam neden böyle olduğunu ne yapmak gerektiğini

kizlar bu 3 gundur bogazim fena agriyor
muhtemelen bademciklerim sismiş
oglumuda fazla yaklastirmiyorum yuzume

yapamadığım için bir süre beklettim eşim sürekli korkma yazık nefes alamıyor diyordu baktım yavrumun burnu dolmuş en sonunda yaptık iyiki yaptım. Dediğin gibi oldu bitti yapmamak daha kötü diyor evet her emzirme öncesi yapılmasını tavsiye ediyor bebekler daha güzel emsin diye. Her emzirme öncesi yapmasam da 2 günde bir temizlemeyi düşünüyorum artık

Kızlar lohusa depresyonu yaşamadım ama iki gündür içimden ağlamak geliyor durduk yere niye böyleyim sizce sonradan depresyona girme gibi bir şey oluyor mudur

Ben bunu yapmaya korkuyorum ya minik şişeler var onları sıkıyorum burnunu ovalıyorum doktor öyle söylemişti ama bazen çıkmıyor bişey gene de genizden hırıltı geliyor
Bende cok korkuyodum valla sordum da burda ama gece hiriltili nefes almaya baslayinca kararttim gozu yaptim simdi baya rahatiz sukur. Korkma hizlica basiyosun sonra sirtina 5 6 defa pat pat bitti gitti aglamiyo bile benim ki

Ayni kisiden bahsediyoruz o zaman osman hocadan aynen her emzirme oncesi zor valla zaten hemen tikanmiyoda her banyoda yapiyorum hem yuzunede su tutuyorum iyice aciliyo bambam kafa

bizim bebektede 1 delik vardi ama kapancak dedi
bide ikizlerimin birinde bir cok delik vardi
4 aylikken morardi hizli nefes alip verme aglama mevcuttu 5 dk icinde gecti ama ozaman bilmiyordum kalpten dolayi
ozele goturduk o soyledi delikmis kalpi
Ben deliği çok takmıyorum ya. Kapanacağını az çok tahmin edebiliyorum. Gerçi kilo alımı çok iyi sayılmaz, o da etkiliyor deliklerin kapanmasını ama düzelir o bence. Beni etkileyen fistül meselesi. Doktor da delikler önemli değil ama fistüle dikkat etmemiz lazım dedi. Kalp yetmezliğine kadar götürüyormuş o.
Geçen gün banyo yaptırırken filenin üstüne yan yatırdım. Kolunun üstüne yattığı için eli biraz morarır gibi oldu. Bi de malum ellerinde kan dolaşımı daha az. O da etkiledi muhtemelen. Hemen kucağıma aldım korkudan. Eşim sakin karşıladı neyse ki. O sakin olmasa ben direkt hastaneye koşardım.

Arkadaşlar dün sabah saat 10 da ikinci ay aşılarını yaptırdım bebisin, dun keyfi iyi gibiydi ateş 37.2 oldu aksama doğru, bugün geçer diyordum ama bugün daha kötü oldu sanki biraz önce 37.5 ölçtum iyice sus pus halsiz ağlamaya hali yok sanki. Sizin bebekler nasıl olmuştu ne zamana geçti bu halsizlık ateş? Hangi durumda doktora gitmeliyim sizce?

Birde arkadaslar benim bebeğimde gelişim geriliği vardı 38. Haftada 2820 doğdu ikinci ay kontrolünde 5120 gram çıktı. Doğumundan itibaren kilo alımı iyi sizce de dimi? Anne sütü alıyor, cooook nadir bir öğün mama veriyorum o da iki ölcek falan. Evet her bebek farklıdır biliyorum ama mahalle baskısı var bu çocuk aç diye :) düşük kiloda doğdu diye içime dert oluyor hep..

Aylık en az 600-800 gr alıyorsa yeterliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…