- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #28.661
aynen bende oyle dusunuyorumBende yapilmamasinda daha cok problem cikacagini dusunuyorum. Serumdan kulak iltihabiyla gelen hastam yok aksine temizlik yapilmadigi icin gelen hastam var falan diyor ayni kisiden bahsediyosak eger. Bende yuz ustu tutuyorum lavaboya siringayla basiyorum hizlica. Sonra sirtina pat pat oldu bitti.
Ben bunu yapmaya korkuyorum ya minik şişeler var onları sıkıyorum burnunu ovalıyorum doktor öyle söylemişti ama bazen çıkmıyor bişey gene de genizden hırıltı geliyorBende yapilmamasinda daha cok problem cikacagini dusunuyorum. Serumdan kulak iltihabiyla gelen hastam yok aksine temizlik yapilmadigi icin gelen hastam var falan diyor ayni kisiden bahsediyosak eger. Bende yuz ustu tutuyorum lavaboya siringayla basiyorum hizlica. Sonra sirtina pat pat oldu bitti.
Aspiratör kızımın burnuna sığmıyorBir burundan yapıp diğerinden çıkacak şekilde mi yapıyorsunuz?
Ben azıcık sıkıp aspiratör ile çekiyorum.
yapamadığım için bir süre beklettim eşim sürekli korkma yazık nefes alamıyor diyordu baktım yavrumun burnu dolmuş en sonunda yaptık iyiki yaptım. Dediğin gibi oldu bittiBende yapilmamasinda daha cok problem cikacagini dusunuyorum. Serumdan kulak iltihabiyla gelen hastam yok aksine temizlik yapilmadigi icin gelen hastam var falan diyor ayni kisiden bahsediyosak eger. Bende yuz ustu tutuyorum lavaboya siringayla basiyorum hizlica. Sonra sirtina pat pat oldu bitti.
Kesinlikle emmesi uyumasi bile farkliaynen bende oyle dusunuyorum
burnu temizlendiginde cok rahatliyorlar
Bende cok korkuyodum valla sordum da burda ama gece hiriltili nefes almaya baslayinca kararttim gozu yaptim simdi baya rahatiz sukur. Korkma hizlica basiyosun sonra sirtina 5 6 defa pat pat bitti gitti aglamiyo bile benim kiBen bunu yapmaya korkuyorum ya minik şişeler var onları sıkıyorum burnunu ovalıyorum doktor öyle söylemişti ama bazen çıkmıyor bişey gene de genizden hırıltı geliyor
Ayni kisiden bahsediyoruz o zaman osman hocadanyapamadığım için bir süre beklettim eşim sürekli korkma yazık nefes alamıyor diyordu baktım yavrumun burnu dolmuş en sonunda yaptık iyiki yaptım. Dediğin gibi oldu bittiyapmamak daha kötü diyor evet her emzirme öncesi yapılmasını tavsiye ediyor bebekler daha güzel emsin diye. Her emzirme öncesi yapmasam da 2 günde bir temizlemeyi düşünüyorum artık
Ben siringayla 3ml basiyorum ama 5 yapcam su ara sumuk artti ,Ne kadar miktar sıkıyorsunuz peki şırıngayla mı
Ben deliği çok takmıyorum ya. Kapanacağını az çok tahmin edebiliyorum. Gerçi kilo alımı çok iyi sayılmaz, o da etkiliyor deliklerin kapanmasını ama düzelir o bence. Beni etkileyen fistül meselesi. Doktor da delikler önemli değil ama fistüle dikkat etmemiz lazım dedi. Kalp yetmezliğine kadar götürüyormuş o.bizim bebektede 1 delik vardi ama kapancak dedi
bide ikizlerimin birinde bir cok delik vardi
4 aylikken morardi hizli nefes alip verme aglama mevcuttu 5 dk icinde gecti ama ozaman bilmiyordum kalpten dolayi
ozele goturduk o soyledi delikmis kalpi
Evet evet oAyni kisiden bahsediyoruz o zaman osman hocadanaynen her emzirme oncesi zor valla zaten hemen tikanmiyoda her banyoda yapiyorum hem yuzunede su tutuyorum iyice aciliyo bambam kafa
Aylık en az 600-800 gr alıyorsa yeterliymişBirde arkadaslar benim bebeğimde gelişim geriliği vardı 38. Haftada 2820 doğdu ikinci ay kontrolünde 5120 gram çıktı. Doğumundan itibaren kilo alımı iyi sizce de dimi? Anne sütü alıyor, cooook nadir bir öğün mama veriyorum o da iki ölcek falan. Evet her bebek farklıdır biliyorum ama mahalle baskısı var bu çocuk aç diye :) düşük kiloda doğdu diye içime dert oluyor hep..
Valla hala dusta kucagimda yikiyorum kolayda oluyo ama boyu uzadi iyice oturmaya baslayana kadar idare edicez bi sekil sonra vakumlu oturaklar varya onlardan alip onun icinde yikicam heraldeEvet evet obanyoyu nasıl yaptırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?