- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #28.741
Aynen bende çok yaramaz gibi düşünüyordum bi gün içmedim bugün çok kötü olduBende işe yaramaz dedim ama yarıyormuş bu rezene falan. 2 3 gün içmedim mahvoldu bebeğim.
Uyku düzene girdi mi ? Bebişler arasında 1 gün var sizinle. Bende her dakika memeye alıyorum. İnşallah kontrollerinde şok olacağımız kilolar duyarızAynen bende çok yaramaz gibi düşünüyordum bi gün içmedim bugün çok kötü olduhemen meme veriyorum sakinleştirici olarak
Nerde oturuyosun cok soguklar olmayan antalya gibi bolgelerde bence 1.5 tog kafi. Ama kar kiyamrt goruyosan 2.5 al. 1.5 tog=battaniye 2.5 tog = yorgan oyle hesap etKızlar bir tane tulum almaya karar verdim kış için. Şu tog olayını anlamadım bi aydınlatın size zahmetşimdi diyelim kışın dışarı çıkarcam 1 saatliğine kaç almalıyım bu tog u
İşte bende içemediğim için sürekli yanıma koyuyorum, wc işini de biraz ağlamasını göze alarak yatağına bırakıp gidiyorum ya da abisi evdeyse o sallıyor yatağını biraz idare ediyorMaşallah kuzucuğa aminnnn inşallah, ya ben de öyle yapsam iyi olur da oğlum göğsümde uyuyor emdikten sonra ne su içebiliyorum ne tuvalete gidebiliyorum
Bizim ki paşa görünümlü hanım ablaOy maşallah paşaya Allah'ım nazardan saklasın ne kadarlık oldu
Ohhh güle oynaya giysin abisinin tulumunu yakisi ağayaİşte bende içemediğim için sürekli yanıma koyuyorum, wc işini de biraz ağlamasını göze alarak yatağına bırakıp gidiyorum ya da abisi evdeyse o sallıyor yatağını biraz idare ediyor
Bizim ki paşa görünümlü hanım ablaabisinden kalma tulum giyince bir de tam paşa oluyor
10 saat sonra falanNe zaman ateşlenmeye başladı aşıdan kaç saat sonra
Aptamil veriyorum aç olduğunu düşünüyorsam 90lık yapıyorum tok olduğunu düşünüyorsam 60lık. Yetmezse 30luk daha veriyorumMama kullanan anneler hangi mamayı kullanıyorsunuz Bir de miktarını nasıl ayarlıyorsunuz bazen 60 milim yetiyor kusuyor bazen yetmiyor
Bebeğinizin kilosu bölü 0.05 olarak hesaplayın. 3 saatte bir bu miktar veriyorum ben aşırı kusma yok ama gaz çıkarırken geliyor birazMama kullanan anneler hangi mamayı kullanıyorsunuz Bir de miktarını nasıl ayarlıyorsunuz bazen 60 milim yetiyor kusuyor bazen yetmiyor
Ben de böyle yapıyorum anne sütünü 60 veriyorum fazlasını kusuyor mamayı da 60 veriyordum bugün sanki 60 yetmiyor gibi davranıyor artı 30 istiyorAptamil veriyorum aç olduğunu düşünüyorsam 90lık yapıyorum tok olduğunu düşünüyorsam 60lık. Yetmezse 30luk daha veriyorum
O zaman az veriyormusum 90 gram a çıkayımBebeğinizin kilosu bölü 0.05 olarak hesaplayın. 3 saatte bir bu miktar veriyorum ben aşırı kusma yok ama gaz çıkarırken geliyor biraz
Teşekkür ederim bakayım AnkaradayımNerde oturuyosun cok soguklar olmayan antalya gibi bolgelerde bence 1.5 tog kafi. Ama kar kiyamrt goruyosan 2.5 al. 1.5 tog=battaniye 2.5 tog = yorgan oyle hesap et
Yok nerdee ama uykusunun geldiği saatleri nor ettim genelde hangi saatlerde uykusu geldiği belli hemen hemen ama gazdan dolayı uyanınca uyuyamayınca falan saatler kayıyo. İnşallah bakalm bu ara biraz ağır geliyor elime zatenUyku düzene girdi mi ? Bebişler arasında 1 gün var sizinle. Bende her dakika memeye alıyorum. İnşallah kontrollerinde şok olacağımız kilolar duyarız
Sen 2.5 tog al ankaranin sogugu kuru soguk oluyoTeşekkür ederim bakayım Ankaradayım
Düzelicez inşallah bizimkide gece kesik kesik uyudu ıkınmaktanYok nerdee ama uykusunun geldiği saatleri nor ettim genelde hangi saatlerde uykusu geldiği belli hemen hemen ama gazdan dolayı uyanınca uyuyamayınca falan saatler kayıyo. İnşallah bakalm bu ara biraz ağır geliyor elime zaten
1 tane alayım bakalım. Kalın falan gelirse düşürürüm artıkSen 2.5 tog al ankaranin sogugu kuru soguk oluyo
Tam 8 hafta 13 üydü doğumuOhhh güle oynaya giysin abisinin tulumunu yakisi ağayakaç haftalık oldu
Al yaa artik elimde kaldi diye bisey yok koyarsin internete satarsin olmazsa. Sahsen kiyafeti hep tutturdum gerek kalmadi ama oyuncaklarinin hepsini ikinci el aldim. Oyun unitesi falan vardi olmus fiyati 1200 1300 ben aldim 400e sildim akladim pakladim bitti. Acimiyorum o yuzden cocuga aldigim seylere isim bitince satarim nasil olsa1 tane alayım bakalım. Kalın falan gelirse düşürürüm artık
Ayy bekle o ise basladiysa senide isirmaya baslar yakinda ahahah damaklariyla eziyo sipalarBenim bebiş ellerini keşfetti bakıyor bakıyor cork cork emmeye başlıyor.Emzik vermedim ben hiç.Dün gece dalamadı beşiğinde kendi haline bıraktım öyle uyuyor bazen.aaa bi kalktım baktım ellerini emiyor kendini emerken kusturmuş.Yüzünü tırnaklarıyla çizmiş.Ben çekiyorum o yapışıyor inat.
Hamile kalana kadar göğüslerim çok kıymetliydi.Sarktı gitti zaten bide ısırırsa ne olur bilemiyorumAyy bekle o ise basladiysa senide isirmaya baslar yakinda ahahah damaklariyla eziyo sipalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?