- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #28.701
Benimkilerin burnu ilk günden tıkalıydı çok marka deneyimledim, chiccoyu sevdim ama sürekli sipariş edemedim eczaneden otribebe aldım hiç sevmedim bizim bebişler için fazla akıyor şimdilik. Brunobaby tavsiye ederim. Şırınga için çok küçükler şırınga basınçlı gidiyor bence minikler daha uygun damla damla gidiyor. 5 damlası bile yeterli oluyor her deliğe.Kızlar serum fizyolojiki netten mi aliyosunuz ya da belli bi marka var mi iyi olan. Ben henüz hic denemedim ama almayi dusunuyorum
Bende de chicco var sıkıyorum ama burnundan bişey gelmiyor genizden mideye gidiyo bi de galiba geri de çıkmıyorBenimkilerin burnu ilk günden tıkalıydı çok marka deneyimledim, chiccoyu sevdim ama sürekli sipariş edemedim eczaneden otribebe aldım hiç sevmedim bizim bebişler için fazla akıyor şimdilik. Brunobaby tavsiye ederim. Şırınga için çok küçükler şırınga basınçlı gidiyor bence minikler daha uygun damla damla gidiyor. 5 damlası bile yeterli oluyor her deliğe.
Siz nasıl yapıyorsunuz tam olarakBenimkilerin burnu ilk günden tıkalıydı çok marka deneyimledim, chiccoyu sevdim ama sürekli sipariş edemedim eczaneden otribebe aldım hiç sevmedim bizim bebişler için fazla akıyor şimdilik. Brunobaby tavsiye ederim. Şırınga için çok küçükler şırınga basınçlı gidiyor bence minikler daha uygun damla damla gidiyor. 5 damlası bile yeterli oluyor her deliğe.
En yuksek 37.6 gordum 4 saatte bir calpol verdim hep 2 gun surdu ates ara sira hafifledi ama 36ya 2.gunun aksami dustuKız bizim asiya bir hafta var çok ateşlenme durumu oluyomu yani devamlimi ateşi oluyor yoksa ara sıramı asi vuruldugu gün burda hava serinlemeye başladı kazak yelek giyiyoruz o günü ona göre hazırlayın kendimi şimdiden
Biz de gittik geldik bir bacağı kanadıDua edin bize aşıya gidiyoruz
Sütünüz sürekli geliyor mu benim bitiyor ya bir süre sonra boş çekiyorBiz de gittik geldik bir bacağı kanadıinşallah ateş olmadan geçer 38 e kadar eğer haleti ruhiyesi iyi ise ateş düşürücü vermicem vücudun savaş anında ateş olması normal çünkü o ateşi düşürmek iyi değil havale geçirmiyorsa tabi. Şu an bol anne sütü ile devam bakalım günün devamı nasıl geçer. Allah yardımcımız olsun..
Deneyelim bskalım ☺Yok valla napiyosun biliyo musun bacaklarina muslin seriyosun hafif aralik birakiyosun bacagini ki yuzu dizlerine gelmesin hemde biraz kafasi egik kalsin diye. Sonra kopukledin mi kafayi azicik elinle one dogru ittiriyosun kafayi bir seferde ve hizlica bosaltiyosun kafadan suyu. 2 kere yapsan durulaniyo zaten sonra pakkket
Gelse de gelmese de bir zaman sonra uyarılan göğüsten süt akıyor tabi sıvı alımı anne için şart bol su lazım ben yanıma şişe koyuyorum kalkıp doldurmak zor oluyor kafaya dikiyorumSütünüz sürekli geliyor mu benim bitiyor ya bir süre sonra boş çekiyor
Bu damla iyi mi ?Kuzenim hemşire biogaia için canlı hücre dedi biogaia nasılsa artık
Merhaba, bizede bu damla önerildi alsam mı almasam mı diye kullananlara sormak istedim faydalı oldu mu ?Biogaia damlasını duydunuz mu peki kullanan var mi? Bizim doktor onu önerdi aldık kullandık 3 gün, bebisim daha çok gaz ağrısı yaşıyor gibi belirtiler gösterdi kendini daha çok sıktı daha çok gerindi ağlamaları daha da kuvvetlendi, damlayı bırakınca rahatladı sanki. Bugün doktora sordum damla ters etki gösterdi sanki dedim, denk gelmiştir damlanin yapacağıni sanmıyorum dedi, zararı olan bi probiyotik değil dedi kullanmaya devam edebilirsiniz dedi ama ben biraz arada kaldım kullanıp kullanmama konusunda çünkü nette de bizimle aynı şeyleri yaşayan insanlarin şikayetlerini okudum
Maşallah kuzucuğa aminnnn inşallah, ya ben de öyle yapsam iyi olur da oğlum göğsümde uyuyor emdikten sonra ne su içebiliyorum ne tuvalete gidebiliyorum
Ben 37.1 olunca korkup eczaneye koştum gece yarısıydı bebeğimi hemen hastaneye sürüklemek istemedim eczacı 39 olursa fitil veriyoruz dedi muhtemelen yükselmez takip et ateşini dedi ben eve dönene kadar ateşi düşmüştü bile bence 38 olursa doktora gidilmeli benim kafamdaki oyduArkadaşlar dün sabah saat 10 da ikinci ay aşılarını yaptırdım bebisin, dun keyfi iyi gibiydi ateş 37.2 oldu aksama doğru, bugün geçer diyordum ama bugün daha kötü oldu sanki biraz önce 37.5 ölçtum iyice sus pus halsiz ağlamaya hali yok sanki. Sizin bebekler nasıl olmuştu ne zamana geçti bu halsizlık ateş? Hangi durumda doktora gitmeliyim sizce?
Aşıya gitmeden çarpol vereyim diyorum ateşlenmesi içinEn yuksek 37.6 gordum 4 saatte bir calpol verdim hep 2 gun surdu ates ara sira hafifledi ama 36ya 2.gunun aksami dustu
Tavsiye etmediler verme dediler ateş çıkmıyormuş bazen gerek yokmuşAşıya gitmeden çarpol vereyim diyorum ateşlenmesi için
Ne zaman ateşlenmeye başladı aşıdan kaç saat sonraBen 37.1 olunca korkup eczaneye koştum gece yarısıydı bebeğimi hemen hastaneye sürüklemek istemedim eczacı 39 olursa fitil veriyoruz dedi muhtemelen yükselmez takip et ateşini dedi ben eve dönene kadar ateşi düşmüştü bile bence 38 olursa doktora gidilmeli benim kafamdaki oydu
Bende oyle yaptim yine yukseliyo illa ki ama en azindan asi yeri agrisi huzursuzluk falan minimumda oluyoAşıya gitmeden çarpol vereyim diyorum ateşlenmesi için
aç saat sonra yükseldi ateşBende oyle yaptim yine yukseliyo illa ki ama en azindan asi yeri agrisi huzursuzluk falan minimumda oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?