2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar serum fizyolojiki netten mi aliyosunuz ya da belli bi marka var mi iyi olan. Ben henüz hic denemedim ama almayi dusunuyorum
Benimkilerin burnu ilk günden tıkalıydı çok marka deneyimledim, chiccoyu sevdim ama sürekli sipariş edemedim eczaneden otribebe aldım hiç sevmedim bizim bebişler için fazla akıyor şimdilik. Brunobaby tavsiye ederim. Şırınga için çok küçükler şırınga basınçlı gidiyor bence minikler daha uygun damla damla gidiyor. 5 damlası bile yeterli oluyor her deliğe.

Bende de chicco var sıkıyorum ama burnundan bişey gelmiyor genizden mideye gidiyo bi de galiba geri de çıkmıyor ama genzi dolu baya hırıldıyo ne yapmak lazım işe yaramadı

Siz nasıl yapıyorsunuz tam olarak

En yuksek 37.6 gordum 4 saatte bir calpol verdim hep 2 gun surdu ates ara sira hafifledi ama 36ya 2.gunun aksami dustu

Dua edin bize aşıya gidiyoruz
Biz de gittik geldik bir bacağı kanadı inşallah ateş olmadan geçer 38 e kadar eğer haleti ruhiyesi iyi ise ateş düşürücü vermicem vücudun savaş anında ateş olması normal çünkü o ateşi düşürmek iyi değil havale geçirmiyorsa tabi. Şu an bol anne sütü ile devam bakalım günün devamı nasıl geçer. Allah yardımcımız olsun..

Sütünüz sürekli geliyor mu benim bitiyor ya bir süre sonra boş çekiyor

Deneyelim bskalım ☺

Merhaba, bizede bu damla önerildi alsam mı almasam mı diye kullananlara sormak istedim faydalı oldu mu ?

Ben 37.1 olunca korkup eczaneye koştum gece yarısıydı bebeğimi hemen hastaneye sürüklemek istemedim eczacı 39 olursa fitil veriyoruz dedi muhtemelen yükselmez takip et ateşini dedi ben eve dönene kadar ateşi düşmüştü bile bence 38 olursa doktora gidilmeli benim kafamdaki oydu

Ne zaman ateşlenmeye başladı aşıdan kaç saat sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…